השירות על הפנים
ההזמנה עולה 20 דולר ל10 לקים.. הזמנו בעיקרון 9.
כמה שעות אחרי ההזמנה שלחתי להם מייל האם ניתן להוסיף עוד לק למשלוח לפני ששולחים.. לא ענו.
שלחו את החבילה (שהגיעה לאחר 10 ימים, הכל טוב ויפה)
אתמול פתחתי אותה ודבר ראשון הוצאתי את דף החשבונית.. בדף היה כתוב שאחד מ9 הלקים לא נשלח כי אין אותו במלאי.
לא ברור לי למה לא יצרו איתי קשר לפני שנשלחה החבילה, אולי ארצה להחליף אותו במשהו אחר (אחרי הכל המחיר משלוח קבוע עד 10 לקים וכל לק שהורידו לי בעצם ייקר לי את המשלוח פר לק). מה גם שציפיתי 10 ימים ללק מסוים ולפתוח את החבילה ולגלות שפשוט לא שלחו אותו ולא טרחו לספר לי (הם כתבו בחשבונית שהם זיכו עליו, האמת שעדיין לא בדקתי. וזה עוד דבר.. הם קודם לקחו את כל הכסף ורק אז מזכים.)
עוד חברה שלי עשתה משלוח בנפרד בו זמנית. יומיים לאחר שנשלח לה מייל (אוטומטי אני מניחה) שנשלחה ההזמנה, היא קיבלה מייל שכתוב בו ששניים מהלקים לא נשלחו עם החבילה עקב מחסור במלאי (שוב.) ושוב הם חייבו על הכל ורק לאחר מייל זועם ממנה, זיכו על 2 הלקים לא כולל המשלוח כמובן. שוב הם ייקרו את המשלוח ע"י הורדת לקים ממנו.
החברה שלי מאוד התבאסה על הלקים שלא ישלחו ולאחר כמה ימים שלחתי להם מייל ושאלתי האם הלקים הנ"ל כבר חזרו למלאי (כמובן שאז עוד לא ידעתי שגם הלק שלי לא יגיע). לא ענו לי.
בעצם להזמין מהאתר הזה זה סיכון. או שתקבלי מה ששילמת עבורו, או שלא.
בקיצור, חבל.. כי יש לו אחלה מבחר (כביכול) ואחלה מחירים ומחירי שילוח (יש תמחור עד 200 לקים לחבילה וככל שתזמיני יותר ככה המשלוח יוזל) אבל בשירות כזה עוד לא נתקלתי..