שרשור התייצבות למשכנות שאננים

parnar

New member
שרשור התייצבות למשכנות שאננים

מי מתכנן להגיע להופעה שב13 ליולי? יש כאן המון ירושלמים אני בטוח שהרבה ילכו

SV Design

New member
אני אהיה שם

יהיה מגניב, אבל אני מקווה מאוד שלא ישימו כיסאות כמו שבוע שעבר בהופעה של שאנן שם.. כי זה הופעה של קולולוש אי אפשר לשבת אם שאנן זה עוד היה סביר למרות שהעדפתי לעמוד אבל קולולוש אין מצב...

MenDelSonspirit

New member
מצטער

אבל ההופעות במשכנות נופלות בדיוק במקביל להופעות בעין חמד. לא, לא הקיץ. עמכם סליחה (=

MenDelSonspirit

New member
כוס אמם

בדיוק כשאני פולין. תבין שזה עדיין מעצבן אותי וגיליתי את זה לפני שבועיים. ד"א, לבחורה למטה, יש היום ירוק-עד.

SV Design

New member
נראה לי פולין

זה הטיול הזה של בית ספר בכיתה יא או יב..אז אממ כן זה לא הכי כיף שם אתה יודע..אבל לא מאה אחוז אולי הוא סתם טס..

SV Design

New member
יאללה הופעה

אחרונה בירושלים להרבה מאוד זמן..אז כל הירושלמים הזדמנות אחרונה לפני שקולולוש יוצאים לחול..

SV Design

New member
lol

לא תגובה טיפה מאוחרת ? ההופעה הייתה אחר הצהריים.. בכל מקרה הייתה אחלה הופעה היו דיי הרבה אנשים..בהתחלה אנשים רק ישבו גם במקומות שאמורים לעמוד ולא היו כיסאות אנשים ישבו.. אבל יובל לאט לאט העמיד אותם וקירב אותם לבמה..אם מישהו רוצה פלייליסט שיגיד אני ארשום..אבל לאחרונה הפורום דיי שומם..אז לא יודע אם זה מעניין מישהו..

parnar

New member
חחחחחחח צודק

לא יודע מה חשבתי כשאמרתי את זה יש משהו חדש בפלייליסט? הם עשו את lock yo doors?

SV Design

New member
סבבה,אז אני ארשום

בפלייליסט המקורי היה רשום את lock your doors אבל בסוף הם לא עשו את זה וממש חבל.. בכל מקרה זה מה שהיה בסוף הם תמיד משנים את הפלייליסט המקורי.. : Coolooloosh Music Biz Some Place Mehubav Turkish (Just Won't Stop) Until The Day אממ אני לא בטוח מה היה פה במקור היה אמור להיות יוגי אבל אני לא מאה אחוז אם היה עכשיו או אחר כך את יוגי פה היה אמור להיות לוק יור דורס ואני חושב היה בנדיטס במקום free speech - רבל סאן הוסיף עוד פריסטייל רק בשביל ירושלים
הדרן : set it off mind and soul טיפה שכחתי מה היה בדיוק כי זה היה אתמול ואני עייף עכשיו כי אני צריך ללכת אז התעוררתי מוקדם P:

OriWinokur

New member
נוספה הןפעה אחרונה בירושלים לפני אירופה

בסינדרום יום ראשון ה12 לאוגוסט

SV Design

New member
מגניב אבל

למה בסינדרום ? אנשים להסתכל על החתימה שלי .. למטה.. אורי אין סיכוי שאני אוכל להכנס לזה נכון ?

למעלה