שרשור התייצבות למשכנות שאננים

SV Design

New member
כן שמעתי

גם עליו ושמעתי ששם זה לרוב 23 ומעלה שזה בכלל..בלי סיבה..אבל בתל אביב זה שונה בירושלים יש רק שלושה מועדוני הופעות.. למרות שאני קורא לבטל גם את ההגבלה בברזילי במיוחד בגלל שתמיד יש שם אחלה הופעות...

SV Design

New member
כן שמעתי

שהם לא תמיד כאלה קשוחים בהגבלת גיל..ולפעמים אפשר להכנס..אבל בסינדרום אין מצב שתכנס לא משנה מה..

MenDelSonspirit

New member
אבל חמוד,

ובדיוק יצא לי לדבר על זה עם אח שלי לפני כמה ימים, הסינדרום מחשיב עצמו פאב שמארח הופעות, לא מועדון הופעות. עקב היותו פאב, בטח שהוא יגביל את גיל הנכנסים אליו. ורק שתדע לך שזו מדיניות שמרנית חדשה. מי כמוני היה הולך כל הזמן להופעות שם ואפילו הלך למופע ההתרמה(המאוד מאכזב ד"א) בבארבי. ומאז הם התחילו לאכוף ממש את הגבלת הגיל בטענה שהם פאב. פעם לא היו עושים בעיות, פשוט לא היו נותנים לך להזמין אלכוהול. אם לא הייתי מבין את הבעלים הייתי קורא לזה ממש כפיות-טובה, אבל מה לעשות...

SV Design

New member
אוי נו באמת

מה ההבדל בין הסינדרום לצוללת בשניהם יש באר ומשקאות אלכוהולים..וזה לא שהסינדרום זה פאב שפעם בשבוע או כמה זמן יש בו הופעות יוצא שבערך כל יום יש הופעות...ככה שאולי הם מגדירים את עצמם פאב אבל הם בדיוק אותו דבר כמו הצוללת והמעבדה..

parnar

New member
שמע באמת...

אין מה לעשות, זה החוקים של המקום, ואני מכבד את ההחלטה שלהם, אין מה לעשות צריך לחיות עם זה, ולאט לאט תגדל ותגיע לגיל שאפשר להיכנס עד אז תנצל את שאר המקומות ותשמח שאתה צעיר

SV Design

New member
lol תשמח שאתה צעיר

כן, אבל יש סיכוי שאני אוכל לשנות את זה ושאני אכנס ואראה הופעות שאני רוצה מבפנים ולא מבחוץ..וזה גם יעזור למקום עצמו מבחינת הרווחים אז למה לא לנסות לשנות את זה ? ואני חי עם זה שיש חוקים ומותר להם לעשות את זה אבל לא באמת יוצא להם מזה משהו ואני רוצה שהם יקלטו שהם סתם מפסידים לקוחות.. ואנחנו מפסידים הופעות.. וגם ממש אין סיבה אם הייתה סיבה אמיתית אז בסדר הייתי עוזב את זה וחי עם זה..אבל אין שום סיבה..

למעלה