חחחח אוי הבנתי למה שרשרת,זה בסדר
A aerynsun New member 3/10/07 #37 הייתי בטוחה שעשית את זה מליצי ../images/Emo6.gif לכן ר/שמתי NICE ONE...חחח
T the whole shebang New member 3/10/07 #42 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהבטן.
A aerynsun New member 3/10/07 #43 שמחה ששיעשעתי אתכן בנות זוכרת שהייתי בגילכם גם צחקתי משטויות כאלה עד שכאבה לי הבטן. בעצם אולי גם היום... ( )
שמחה ששיעשעתי אתכן בנות זוכרת שהייתי בגילכם גם צחקתי משטויות כאלה עד שכאבה לי הבטן. בעצם אולי גם היום... ( )
A aerynsun New member 3/10/07 #44 האמת שקראתי את השרשור הזה שוב ונקרעתי מצחוק. השרשור הזה הזוי לגמרי..חח
S S m e l l y Cat New member 30/9/07 #5 דיבוב "הפינגווין הקטן נראה כמו קציצה!!!!! קציצה!!! הפינגווין הקטן נראה כמו קציצה!! קציצה!!!!!!!!"
S S m e l l y Cat New member 2/10/07 #23 לא היה לי כח למה את ערה ב10 וחצי טוב ככה זה שמבריזים מהמסן והולכים לישון ב10 בערב..
G Gilliana New member 30/9/07 #9 אפשר גם לקבל קצת ממה שלקחת היום? ../images/Emo8.gif Obviously זה חומר משו משו!
S S m e l l y Cat New member 30/9/07 #4 ואו איזה רעיון נפלא לשרשור אני מדובבת גם כדי להוות דוגמא הצטרפו כולכם בדיבוביייה!!!!!!