שרשור התפקדות אפריל

שרשור התפקדות אפריל ../images/Emo195.gif../images/Emo124.gif

טוב, אז זה הסקר החודשי והרשמי. מי שלא עונה, יענש
|דיקטטור| שם: תאריך לידה: מיקום: שיר החודש של בלאקפילד: שיר החודש של פורקיופיין טרי: אלבום החודש של פורקיופיין טרי: אלבום החודש של אמן אחר: השאלות החודשיות
חמץ או מצה?
עם מי אתם עושים את הסדר?
מחכים לאביב? (לא גפן) תמונה, מי שרוצה.

Synthesia

New member
יעע עפריל!

שם: נטלי גיל: 19 מיקום: ת"א שיר החודש של בלאקפילד: epidemic שיר החודש של פורקיופיין טרי: lazarus אלבום החודש של פורקיופיין טרי: deadwing אלבום החודש של אמן אחר:radiohead -ok computer השאלות החודשיות חמץ או מצה? חמץ עם מי אתם עושים את הסדר? משפחה
משעמםםם מחכים לאביב? (לא גפן) כן חג שמייח לכולם!

Musedol

New member
חג שמח יקירים שלי!!

שם: דור תאריך לידה: 11.3 מיקום: שוהם שיר החודש של בלאקפילד: - שיר החודש של פורקיופיין טרי: Blackest eyes אלבום החודש של פורקיופיין טרי: In absentia אלבום החודש של אמן אחר: Incubus- S.CI.E.N.C.E , Muse- BH&R השאלות החודשיות
חמץ או מצה? חמץ
עם מי אתם עושים את הסדר? משפוחה, בבית
מחכים לאביב? (לא גפן) הוא כבר כאן

Benn Is Kane

New member
2. 3. הקשב!

שם: בן ג'יני תאריך לידה: 21.10.88 (18) מיקום: חיפה שיר החודש של בלאקפילד: Once שיר החודש של פורקיופיין טרי: Sentimantal אלבום החודש של פורקיופיין טרי: Fear of a Blank Planet אלבום החודש של אמן אחר: Origin of Symmetry, של Muse כמובן. השאלות החודשיות חמץ או מצה? בכל ימות השנה, חמץ. בפסח, מצה. עם מי אתם עושים את הסדר? משפחה מורחבת, חברים קרבים (סה"כ 20 איש +-) מחכים לאביב? (לא גפן) מחכה לאביב, בשביל שיגיע כבר הקיץ.

LightbuIb sun

New member
מתפקד..

שם: נעם תאריך לידה: 22.4 מיקום: שפיה שיר החודש של בלאקפילד: אין כזה שיר החודש של פורקיופיין טרי: Open car אלבום החודש של פורקיופיין טרי: אין לי אלבום החודש של אמן אחר: ok computer-radiohead השאלות החודשיות חמץ או מצה? גם וגם עם מי אתם עושים את הסדר? רק עם אמא ואחות. מחכים לאביב? כן, תקופה נחמדה. חוץ מהבגרויות. אבל תקופה נחמדה

...

שם: מור. תאריך לידה: 22.12.90. מיקום: נווה סביון. שיר החודש של בלאקפילד: some day. שיר החודש של פורקיופיין טרי: - אלבום החודש של פורקיופיין טרי: - אלבום החודש של אמן אחר: חלולים של אביב. השאלות החודשיות חמץ או מצה? חמץ. עם מי אתם עושים את הסדר? משפחה. מחכים לאביב? (לא גפן) לא, יש לי אלרגיות באביב!

Synthesia

New member
LOL בעעע....

למה אפ'חד לא שם תמונה? אני מרגישה רע עכשיו ששמתי, LOL

Hosh17

New member
אפריל

שם: חופית תאריך לידה: 4.8 מיקום: פתח תקוה שיר החודש של בלאקפילד: אנד אוף דה וורלד שיר החודש של פורקיופיין טרי: לא שומעת אותם אלבום החודש של פורקיופיין טרי: אלבום החודש של אמן אחר: נראה לי שהמיטב של ג'ון לנון השאלות החודשיות חמץ או מצה? ברור שחמץ עם מי אתם עושים את הסדר? אצל סבתא מחכים לאביב? (לא גפן) אנחנו כבר באביב ואני מחכה ממש לקיץ תמונה, מי שרוצה.

handlessman

New member
כותרת זה דבר לא נחוץ (לפעמים)

טוב, אז זה הסקר החודשי והרשמי. מי שלא עונה, יענש |דיקטטור| שם: עמרי תאריך לידה: 9.4 מיקום: אני אהיה כמו הפקאצות שרושמות באייסיקיו - סוף העולם שמאלה!!! שיר החודש של בלאקפילד: Miss U שיר החודש של פורקיופיין טרי: Shallow / Lazarus אלבום החודש של פורקיופיין טרי: כנף מתה (XDD).. חרשתי עליו אלבום החודש של אמן אחר: שלומי שבן - שלומי שבן השאלות החודשיות חמץ או מצה? חמץ עם מי אתם עושים את הסדר? משפחה בבאר שבע (אני עכשיו כבר שם) מחכים לאביב? (לא גפן) בטח, שני הבא יום הולדת! אחח אני מריח כבר את הכסף... ואת האייפוד

Trapt

New member
:p

אני די חדש פה :] שם: עידן תאריך לידה: 16.08.90 מיקום: ליד נתניה :\ שיר החודש של בלאקפילד: pain שיר החודש של פורקיופיין טרי: lazarus אלבום החודש של פורקיופיין טרי: deadwing אלבום החודש של אמן אחר: underoath - the changing of times השאלות החודשיות חמץ או מצה? מצה עם מי אתם עושים את הסדר? רק המשפחה הקרובה, אחים, בלי דודים או משו מחכים לאביב? (לא גפן) כן!

../images/Emo60.gif

שם: שיר תאריך לידה: 10.2.92 מיקום: יהוד שיר החודש של בלאקפילד: epidemic שיר החודש של פורקיופיין טרי: - אלבום החודש של פורקיופיין טרי: In Absentia אלבום החודש של אמן אחר: o.k. computer של רדיוהד השאלות החודשיות- חמץ או מצה? האמת שאין לי בעיה עם מצות עם מי אתם עושים את הסדר? משפחה מחכים לאביב? (לא גפן) זה כבר אביב לא? תמונה, מי שרוצה.

../images/Emo141.gif

שם: גילי. תאריך לידה: 29.10. מיקום: עמק יזרעאל. שיר החודש של בלאקפילד: where is my love, אני חושבת. שיר החודש של פורקיופיין טרי: אני לא שומעת אותם בכלל, אז גם לא מכירה אפילו שיר אחד שלהם. :) אלבום החודש של פורקיופיין טרי: - אלבום החודש של אמן אחר: אוטוביוגרפיה של הכנסייה, הוא פשוט מושלם. השאלות החודשיות חמץ או מצה? לא זה ולא זה. עם מי אתם עושים את הסדר? משפחה מצד אבא, אצל סבא וסבתא.:) מחכים לאביב? (לא גפן) הוא כבר כאן, לא?

Apoca1ypse

New member
אחים שלי, ספאחיה הומו

שם: מתן תאריך לידה: 10 אוגוסט 90' מיקום: מוצקין שיר החודש של בלאקפילד: epidemic שיר החודש של פורקיופיין טרי: Sentimental אלבום החודש של פורקיופיין טרי: in absentia אלבום החודש של אמן אחר: Apocalyptica - Apocalyptica השאלות החודשיות חמץ או מצה? מצה... (איפה אנחנו חיים...) עם מי אתם עושים את הסדר? בית מחכים לאביב? (לא גפן) לקיץ

galush29

New member
עד שאני קונה בגדים קצרים,קר../images/Emo6.gif

שם:גל. תאריך לידה:29.8.92 מיקום:מעלה אדומים=\ שיר החודש של בלאקפילד:my gift of slience שיר החודש של פורקיופיין טרי:blackest eyes אלבום החודש של פורקיופיין טרי:- אלבום החודש של אמן אחר:אביב גפן-זה רק אור הירח
השאלות החודשיות חמץ או מצה?חמץץץץ עם מי אתם עושים את הסדר?המשפחה מחכים לאביב? (לא גפן)כ"כ..שיתחיל להיות חם כבר

תורי

אני שמח לראות שיש הרבה חדשים
שם: ניקו תאריך לידה: 24.4.85 מיקום: אילת שיר החודש של בלאקפילד: Summer שיר החודש של פורקיופיין טרי: Wake as Gun אלבום החודש של פורקיופיין טרי: The Sky Moves Sideways אלבום החודש של אמן אחר: Tweaker - 2AM Wake Up Call השאלות החודשיות חמץ או מצה? מצה עם בייקון עם מי אתם עושים את הסדר? המשפחה של החברה מחכים לאביב? (לא גפן) שיבוא

יונהתן

New member
שלום לכולם

שם : יוני תאריך לידה : 17.4.85 שיר של בלקפילד - Christenings שיר החודש של פורקיופין טרי : gravity islands אלבום החודש של פורקיופיין : Tarquin's Seaweed Farm דיסק משנת 89 שלהם. אלבום החודש של אומן אחר : דיסק של להקה רוק פסיכדלי שנקראת אבק ahvak להקה ישראלית אחת הטובות שיש היום . ועוד דיסק שמתנגן אצלי החודש להקת arzachel - דיסק שנקרא same .

למעלה