שרשור התפקדות אפריל

לחם כשר לפסח זה שיט

שם: לוטוס תאריך לידה: 15.6.92 מיקום: מרכז שיר החודש של בלאקפילד: SUMMER שיר החודש של פורקיופיין טרי: how is your life today? אלבום החודש של פורקיופיין טרי: אבסנטיה אלבום החודש של אמן אחר: placebo- meds השאלות החודשיות חמץ או מצה? חמץ!!!!!!!!!! עם מי אתם עושים את הסדר? משפחה מורחבת :( מחכים לאביב? (לא גפן) מה הוא שווה אם הוא לא גפן :(

עדן גפן

New member
I read the news today..../images/Emo190.gif|פיס|

Oh Boy.. שם: עדן תאריך לידה: 26/9/91 מיקום:ישוב בדרום ליד העיר נתיבות שיר החודש של בלאקפילד: אמממ Pain שיר החודש של פורקיופיין טרי:
אלבום החודש של פורקיופיין טרי:
אלבום החודש של אמן אחר: imagine של ג'ון, אבל השני.. האוסף אימאג'ין.. השאלות החודשיות חמץ או מצה: חמץ עם מי אתם עושים [עשיתם!] את הסדר..? עם המשפחה בדימונה מחכים לאביב? (לא גפן) דווקא לגפן כן.. אבל לא לעונה.

../images/Emo80.gifחדשה פה

שם: הדר תאריך לידה: 1986 מיקום: בחדר שלי שיר החודש של בלאקפילד: My Gift Of Silence שיר החודש של פורקיופיין טרי: Trains אלבום החודש של פורקיופיין טרי: Sunday Of Life אלבום החודש של אמן אחר: Dark Side Of The Moon השאלות החודשיות חמץ או מצה? חמץ עם מי אתם עושים את הסדר? עשיתי עם המשפחה מחכים לאביב? (לא גפן) מחכה לקיץ!

חדשה../images/Emo163.gif

שם: אנה. תאריך לידה: 4.7.91 מיקום: מעלה אדומים/ירושלים. שיר החודש של בלאקפילד: My Gift of Silence שיר החודש של פורקיופיין טרי: Heartattack In A Layby אלבום החודש של פורקיופיין טרי: Lightbulb Sun אלבום החודש של אמן אחר: נאמנות ותשוקה של אלג'יר. השאלות החודשיות חמץ או מצה? פיצה! עם מי אתם עושים את הסדר? לא עשיתי סדר בסוף. אבל היה כיף בכל מקרה. מחכים לאביב? (לא גפן) הוא כבר כאן. נראה לי.

שמיקי

New member
מתפקדת באיחור

שם: שמיק תאריך לידה:12.1.89 מיקום:בחדר שלי שיר החודש של בלאקפילד: summer שיר החודש של פורקיופיין טרי: lightbuld sun אלבום החודש של פורקיופיין טרי:in absentia אלבום החודש של אמן אחר: yes- close to the edge השאלות החודשיות חמץ או מצה?ברור שחמץ עם מי אתם עושים את הסדר? משפחה מחכים לאביב? (לא גפן) מחכה לקיץ:)

למעלה