שרשור התפקדות חודש אוקטובר.

BeN ShaDe

New member
שרשור התפקדות חודש אוקטובר.

אמנם באיחור של כמה ימים , אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. שם : גיל : מקום מגורים : המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : ולסיום , כל מי שרוצה , מוזמן להוסיף משפט גאוני מפיו של יוסי בובליל.

BeN ShaDe

New member
מתפקד.

שם : בן. גיל : 16 ו-8 חודשים. מקום מגורים : אורות. המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : יוסי. המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : עינב. שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : יוסי , צבר ואין לי מושג לגבי השלישי. המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : יוסי. משפט בובליל : "ליאון אפשר? ליאון אפשר. ליאון זה גם של בת".

אריאל5

New member
דעתי

שם אריאל גיל 32 המתמודד האהוב עליי יוסי המתמודד השנוא עליי שפרה שלישיית הגמר: יוסי, לאון ואשר המנצח יהיה: לאון

droriko

New member
עונה

שם : יניב דרורי גיל :23 מקום מגורים : תל אביב המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול :ליאון המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול :שיפרה/רנין שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה :ליאון,יוסי וצבר המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : יוסי

droriko

New member
ולמה ליאון יוסי וצבר

כי יוסי וליאון הם הכי פופולארים וצבר ביחד עם שיפרה הכי פופולארים אחריהם, אבל הפופולאריות של שיפרה הולכת ודועכת,ו אנשים מתחילים לראות את הפרצוף האמיתי שלה, בעוד צבר שומרת על ההתנהגות הפרווה הנחמדה שלו ואני לא רואה מצב שהוא ישתנה פתאום ב-180 מעלות. ככה שלא משנה את מי מהאסים יעמידו כנגדו בגריל, אם זו עינב או אם זה שי , הוא יקח אותם באסמסים .

אני:

שם : מורן :) גיל :21 עוד 3 שבועות.. מקום מגורים : רעננה המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול :צבר יוסי איתי שי ואשר המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : שיפרה משעממת שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : צבר יוסי ואשר המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה :צבר או יוסי או אשר

igor p1

New member
מתפקד

שם:איגור גיל:עוד עוד חודש וקצת יותר משבוע 21 מקום מגורים:אשקלון המתמודד האהוב עלי:אחוות האשקלונים - יוסי בובליל המתמודד השנוא עלי:רנין שלישיית הגמר:יוסי,צבר,לאון המנצח:יוסי

סאמוואן

New member
מתפקדת

שם : כרמית גיל : 18 וחצי מקום מגורים : לא משנה.. המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : איתי המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : זה מתנדנד בין שי לשפרה..למרות שבזמן האחרון שפרה קצת יותר שנואה עליי משי שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : לא בא לי להגיד ולפתוח סתם פה...ואז בסוף השלישיה הכי שנואה עליי תהיה בגמר המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה: כנ"ל ולסיום , כל מי שרוצה , מוזמן להוסיף משפט גאוני מפיו של יוסי בובליל.

מיקאלה1

New member
כן המפקד

גיל ושם יש בכרטיס שלי, לא השתנה בינתיים. גם מקום המגורים. המתמודד הכי אהוב עלי באח הגדול - לאון הכי שנוא עלי כרגע אשר זה משתנה. השלישיה כרגע הכל יכול להשתנות כל רגע וכל יום - לאון צבר יוסי למרות שיוסי לא חכם גדול אבל משחק טוב את המשחק. והוא אדם טוב.

cookies10

New member
אני גם

המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : יוסי,צבר,אשר,לאון, שי ומהבנות קרן. המתמודד/ת הכי פחות מעניין עליי באח הגדול : איתי, עינב, ונסה מאוסה, רנין שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : יוסי, כמובן צבר, לאון (שהתנהג בהתאם) המנצח של האח הגדול יהיה: יוסי התותך שקט שקט אבל ממזר

cookies10

New member
../images/Emo24.gifלא צריך לשנוא אף אחד

הם כמונו וכמוכם בטוב וברע, ולכן המשפט מי אתם שונאים, הוא משפט לא במקום למה לנו לשנוא למה דברים שליליים אפשר לכתוב מי הכי לא מעניין באח הגדול זה נשמע יותר נחמד לא כך...

actress

New member
מתפקדת באוקטובר.......

שם : מיכל גיל : 27 + מקום מגורים : תל אביב המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : יוסי וליאון המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : רנין ושי שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : יוסי, ליאון ונראה מי מהמתמודדים הנוספים שיגיע לבית ואז נחליט....

omer719

New member
מתפקד../images/Emo195.gif

* קודם כול תודה על השירשור הזה!* שם : עומר גיל : 17 מקום מגורים : איזור השרון המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : שפרה! המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : הכי היה ערן, ועכשיו אשר מעצבן אותי. שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : שפרה, לאון ויוסי. המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : לאון או יוסי. היא כמו דבורה שהיא עוקצת

מתפקדת...../images/Emo196.gif

שם : חיה גיל : חודש הבא - בת 29 מקום מגורים : צפון
המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : יוסי ולאון המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : שי ורנין
שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : יוסי לאון וצבר המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : הדרך עוד ארוכה לגמר....הטוב מבניהם ינצח.

דורון

New member
עונה ../images/Emo33.gif

שם : דורון גיל : 24 מקום מגורים : תל אביב המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : יוסי
המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : שפרה
שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : יוסי, לאון וצבר המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : יוסי

metrosexual

New member
Ani

ם : Zohar(Itzhak) Eisenstein גיל : 23 מקום מגורים : Natanya המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : Shifra המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : Asher שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : Leon,Yossi,Shifra המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה Yossi sorry esh li baaya be mikledet az rak be anglit

Jason2

New member
אם יש לך סרגל של yahoo

תסיר אותו ואז תוכל לכתוב בעברית.

למעלה