שרשור התפקדות חודש אוקטובר.

metrosexual

New member
חחח נכון:)תתפקד אתה בן אדם מעניין

ודי דומה בדעות שלי:) שפרה לראשות הממשלה:)

../images/Emo20.gifמתפקדת

שם : נועה גיל : 25 מקום מגורים : ת"א המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : יוסי המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : שפרה/רנין שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : יוסי לאון רנין(לצערי יש לה גב...) המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : יוסי

u r a n i a

New member
מצטרפת ../images/Emo9.gif

שם : אורניה גיל : 24 מקום מגורים : הצפון המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : לאון, יוסי המתמודד/ת הכי פחות אהוב עליי באח הגדול : שיפרה, צבר שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : יוסי, לאון, שיפרה/אשר המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : אי אפשר לדעת בשלב כזה.

מתפקד

שם : אודי גיל : 16 (ושבוע) מקום מגורים : מגדל העמק המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : לאון וצבר המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : אשרר ויוסי שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : לאון צבר ושיפרה המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : לאון

AgAm S

New member
../images/Emo27.gif

שם : אגם גיל : 16 וחצי מקום מגורים : ת"א המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : צבר ולאון המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : איתי שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : לאון, יוסי, רנין/צבר המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : לאון או יוסי

באיחור מדוגם..תורי.

שמי מורן,בת 27 וחצי מק.גת ו...תשובותיי זהות לשל דורון ‎:)‎ אז חבל לבזבז אותיות.. .

no nick 1989

New member
אוקיי

שם:נועה גיל:19 וחצי מקום מגורים:צפון המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : יוסי המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : שי שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : יוסי,לאון,וצבר.. המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : יוסי ברור!!

Jason2

New member
טוב

שם : עדי גיל : 39 מקום מגורים : חולון המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : שפרה המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : אשר ועינב שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : יוסי ועוד שניים המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : כנראה יוסי

תורי

גיל : 20 המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : לאון מין הסתם המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : אשר שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : לאון, צבר ורנין המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה :לאון

יאללה.

שם : גילי. גיל : 21 בסוף החודש.
מקום מגורים : אי שם בצפון.. המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : רנין, למרות שזה בא והולך כי לפעמים אני מתייאשת ממנה. המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : קרן. שיעיפו את הכלבה המכוערת הזו כבררר
שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה :אוי לא חשבתי על זה! זה נראה לי רחוק... המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : בטח יוסי או ליאון. ולסיום , כל מי שרוצה , מוזמן להוסיף משפט גאוני מפיו של יוסי בובליל. "אני צמא, כ"כ צמא... אין מים, מה נעשה? אין מים, נכין נס!"

ady18

Well-known member
עונה

שם :יעל גיל : מקום מגורים : המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול :רנין המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול :שי שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה :לאון רנין והדורבן המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה :הדורבן ולסיום , כל מי שרוצה , מוזמן להוסיף משפט גאוני מפיו של יוסי בובליל.

this ocean

New member
עונה

שם : אושן גיל : מקום מגורים : המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : ליאון, יוסי המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : קרן (להקיא...) שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : ליאון, יוסי, רנין המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : יוסי ולסיום , כל מי שרוצה , מוזמן להוסיף משפט גאוני מפיו של יוסי בובליל. "85 213" "אם הייתי במקומה היו לי חששות לסביות" (על רנין שהצטרפה לחדר עם שפרה)

KroKodil1

New member
עונה

שם : אלמוג גיל :16 מקום מגורים :מרכז המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : לאון המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : קרן/אשר שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : לאון יוסי ורנין המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : יוסי/לאון

miracle8dl

New member
עונה

המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול :לאון המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : לא שנואים , אבל לאחרונה אני מתחילה לא לחבב במיוחד את יוסי ושי שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : לאון, יוסי , צבר/רנין המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : לאון (הלוואי )

לימור1977

New member
מתפקדת

שם : לימור גיל : 31 מקום מגורים : באר שבע המתמודד/ת הכי אהוב/ה עליי באח הגדול : לאון+צבר המתמודד/ת הכי שנוא/ה עליי באח הגדול : מיקי+נעמה שלישיית הגמר של האח הגדול תהיה : לאון+צבר+שפרה המנצח של האח הגדול יהיה / תהיה : לאון ולסיום , כל מי שרוצה , מוזמן להוסיף משפט גאוני מפיו של יוסי בובליל. "כבדהו וחשדהו ועל המנגל תשפדהו"

למעלה