שרשור התפקדות לחודש נובמבר (11)

ZiV GiLbOa

New member
שרשור התפקדות לחודש נובמבר (11)

הנכם מוזמנים להראות את נוכחותכם בפורום זה על ידי כך שתענו על השאלון הקצר הזה: שם: שם משפחה: גיל: איסיקיו/מסנג'ר: (מה יש, אפשר להוסיף) איימיל: (יש/אין, אפשר להוסיף) תוכנת שיתוף קבצים נוחה לשימוש: כמה זמן בתפוז: כמה זמן בפורום הזה: באיזה עוד פורומים אתם: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: מקום אהוב בארץ: מקום אהוב בעיר: מקום אהוב בעולם: מי שרוצה מוזמן לשים תמונה. כמו כן ניתן להוסיף עוד חלקים לשאלון הזה. לילה משובח לכולכם!!

ZiV GiLbOa

New member
עונה ראשון!!

שם: זיו שם משפחה: גלבוע גיל: בקרוב 15 (21.11) איסיקיו/מסנג'ר: יש איסיקיו איימיל: יש, של וואלה תוכנת שיתוף קבצים נוחה לשימוש:אימיול (לא לציטוט) כמה שנים בתפוז:ממ אני חושב ששנתיים כמה זמן בפורום הזה: חודש בערך באיזה עוד פורומים אתם: כן, כוכב נולד. זמר אהוב: חן אהרוני זמרת אהובה: שירי מיימון להקה אהובה: משינה מקום אהוב בארץ:טבריה, אוהב את הים ואת החופים שם!! מקום אהוב בעיר: מממ את המתנ"ס, אני נמצא שם המון וזה מקום מאוד נחמד!! מקום אהוב בעולם: איטליה ולא שהייתי שם, נראה לי מקום מדהים!! תמונה שלי, בהמשך!! אל תצפו למשהו מיוחד אבל עדיין.

Dark Neko

New member
אבל זיו,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

זה לא פייר שאתה לא שם תמונה שלך.
אני אעשה לך תמונות פפראצי.

ZiV GiLbOa

New member
את רוצה להביא אנשים לפורום או להבריח אותם?

לא כדאי שאני אשים תמונה שלי =/ ואת לא צריכה פפרצי, בסופו של דבר אני אאלץ לשים תמונה, אולי בעוד חודשיים.

Dark Neko

New member
למה שיברחו? ../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

חתיךךךך.

היי רעות, אז אולי גם תשימי פה תמונה שלך? D:

או... ששמת כבר? O: אני אחפש תמונה, ואשים פה. מקווה שזה לא יהיה קובץ גדול מידי...

Dark Neko

New member
אני לא אצא. גם זיו פה. XD../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני אתחבר לאיסי ואדבר איתו. XD

מחר אני אבוא והערוב לו

והוא אפילו לא ידע מי אני! XD מואהאהאהאהאה... כיף להיות אנונימית.

Dark Neko

New member
ס-סליחה...הרגע אמרתי לו מי את.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

כתבתי את זה שתי דקות לפני שכתבת שאת אנונימית. >.<

למעלה