שרשור התפקדות לחודש נובמבר (11)

Dark Neko

New member
התפקדות.../images/Emo195.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

שם: רעות.
שם משפחה: זה סוד כמוס, לפרה ולא לסוס.
איסיקיו/מסנג'ר: (מה יש, אפשר להוסיף) [email protected]; 244266631
איימיל: (יש/אין, אפשר להוסיף) [email protected]
תוכנת שיתוף קבצים נוחה לשימוש: איך שבא לכם, אני נמצאת בכל אתר אפשרי, כל תוכנה וכל דרך. D:
כמה זמן בתפוז: שנתיים-שלוש.
כמה זמן בפורום הזה: כמה חודשים תמימים.
באיזה עוד פורומים אתם: לינקין פארק ומוזיקה יפנית. [קוראת סמויה, לא מגיבה.]
זמר אהוב: לאורי.
זמרת אהובה: איימי-לי, פינק.
להקה אהובה: The Rasmus
מקום אהוב בארץ: תל אביב וירושלים.
מקום אהוב בעיר: הבית שלי. אני משערת.
מקום אהוב בעולם: יפן. ו...אעה! אני מתה לקרוא את המנגה של זה. ערפדים זה שולט, רק כשזה מצוייר. כן?

Dark Neko

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

רעיון של אח שלי, לקחתי אותו לעצמי. רציתי שזה יהיה גם הכינוי בתפוז, אבל מישהוא רע לקח לי את הכינוי.
הכאב! השפל!

הידעת שפינק היא יהודייה? O:

אבל... היא הדרדרה לאחלרונה -.-" או שמאז ומתמיד היא הייתה מדורדרת ^^"

skaramoosh

New member
רעות, את לא יכולה

לכתוב את לאורי בתור זמר ואז את הראסמוס בתור להקה, כי לאורי הוא לא זמר מוכר בפני עצמו אלא ביחד עם הלהקה שלו, את לא יכולה להפריד אותו מהלהקה.

Dark Neko

New member
אני לא יכולה לכתוב אותו בתור זמר אהוב בפני

עצמו? +
כמובן שכן, זה כמו לומר שאת אוהבת את הקצפת בכל המילקי.
|אהבל||מטומטם| [הקטע הכי מגניב זה שהסמיילי של הטמבל עושה כובע טמבל!D :]

skaramoosh

New member
אבל לא היית מכירה אותו בלי הלהקה

הוא לא הצליח והתפרסם בזכות עצמו, אלא ביחד עם הלהקה שלו. זה שונה, כי זה הופך אותו מזמר לסולן של להקה

../images/Emo195.gifכן המפקד!

שם: צפורה שם משפחה: סוד צבאי! גיל: יש פה רק אחת שיודעת... וזה ישאר ככה! איסיקיו איימיל: יש תוכנת שיתוף קבצים נוחה לשימוש:
כמה זמן בתפוז: אני לא סופרת... כמה זמן בפורום הזה: אני לא סופרת... באיזה עוד פורומים אתם:אף אחד... זמר אהוב:~~~ זמרת אהובה:~~~ להקה אהובה:~~~ מקום אהוב בארץ: מא"ד מקום אהוב בעיר:ה
שלי! מקום אהוב בעולם:זה כולל את ישראל?

Sophieee

New member
אני

שם: סופי שם משפחה:לא כדאי להכנס לזה,באמת. גיל:15 מקורית להפליא. איסיקיו/מסנג'ר:304311098,מסן במסרים. איימיל: גם כן במסרים. תוכנת שיתוף קבצים נוחה לשימוש: / כמה זמן בתפוז:3 שנים בערך. כמה זמן בפורום הזה:מספר דקות באיזה עוד פורומים אתם:הארי פוטר-הספר,ובינתיים זהו. זמר אהוב:לא קיים אחד ספציפי. זמרת אהובה:כנ"ל להקה אהובה:שוב כנ"ל. מקום אהוב בארץ:ירושלים מקום אהוב בעיר:בית מקום אהוב בעולם:ואת זה תשאלו מישהי שלא יצאה בחיים מהארץ?

למעלה