הולכים לפתוח את הערב עם המון דאנסהל טהור ומשובח! 007CREW.נתראה ברחבה!
ט טובא New member 5/5/07 #17 ../images/Emo45.gifהולכים לפתוח את הערב עם המון דאנסהל טהור ומשובח! 007CREW.נתראה ברחבה!
ס סוריקטה1 New member 5/5/07 #18 ../images/Emo121.gifבסוף לא../images/Emo4.gif בקטנה נעשה משהו בירושליםP:
C Chenipeper New member 5/5/07 #20 ../images/Emo45.gif בא עם עוד ארבע... תגידו ...אני בא מהוד השרון(איזור כפ''ס) איפה אני צריך לרדת? ולאן להמשיך
../images/Emo45.gif בא עם עוד ארבע... תגידו ...אני בא מהוד השרון(איזור כפ''ס) איפה אני צריך לרדת? ולאן להמשיך
S SaBaGMaN New member 5/5/07 #29 מקווה להגיע היום,התיכנון קצת התפקשש כי רוב החבר'ה פה חוזרים לבסיסים או לעבודה,כניראה שרק אני דאגתי לארגן יום רגילה מישהו מגיע מהדרום?
מקווה להגיע היום,התיכנון קצת התפקשש כי רוב החבר'ה פה חוזרים לבסיסים או לעבודה,כניראה שרק אני דאגתי לארגן יום רגילה מישהו מגיע מהדרום?
ש שיידי ראנקס 10 New member 5/5/07 #30 תבוא להגיד שלום אם ת'מגיע ואגב כולם בואו להגיד שלום, לא את כולם כאן אני כבר מכיר. אולי נארגן איזה מפגשון פורום בחוץ, ברחבת הרוטס. חפשו אותי שם כשגיל ראסטה יעלה
תבוא להגיד שלום אם ת'מגיע ואגב כולם בואו להגיד שלום, לא את כולם כאן אני כבר מכיר. אולי נארגן איזה מפגשון פורום בחוץ, ברחבת הרוטס. חפשו אותי שם כשגיל ראסטה יעלה
D DuBsYs New member 5/5/07 #33 טרבין קרו, מתי אתם עולים? יש לי עוד חור בהשכלה למלא, אף פעם לא שמעתי אותכם לייב...