בשבילך ( :
אני נועה, אמא ליואב הקלאבר האמיץ בן שלוש פחות חודש ( : ולאחיות שלו (בנות 6 ו 4.5), בת זוגו של מאיר האיש שלצידי.
גרים ברחובות.
ועכשיו לסיפורנו:
הגענו לפורום כמו רבים אחרים לפני שלוש שנים ו4 חודשים בערך ( :. בסקירה הראשונה. זוכרת את המבט של הפרופ' שעשה לנו את הסקירה (שמכיר אותנו עוד מהסקירות של הבנות ועובד עם מאיר באותו מקום) הוא הראה לנו את הכל ואז... הסתכל עלינו בשקט ואמר: "אני חושש שיש בעיה אורטופדית שנקראת קלאב-פוט אך בגלל שאני לא בטוח בזה אני רוצה שתבואי לבית החולים כדי שגם החברים שלי יסתכלו" אופס... מה זה אומר? מה כל כך חמור בעניין ולמה הוא רוצה חוו"ד של החברים שלו? הרי הוא מומחה בעל שם ארצי אם לא עולמי בתחום הסקירות... הוא אמר שזה בנוסף לגילי (אז הייתי קצת לפני 37) מעלה את הסיכון למומים נוספים.
טוב... למחרת כבר הייתי בבית החולים (לפעמים יש יתרון בלהיות פרסונאל (

, נכנסתי דרך הדלת האחורית וכל מומחי המחלקה הגיעו להציץ על הקלאבר שלי... כבר אז הוא היה מושא להערצה ( :. אחד הגנטיקאים האומללים טען שהוא היה מפנה אותי להפסקת הריון.... לא אשכח לו את זה!
באותו יום נכנסתי לאינטרנט לבדוק מה כל כך נורא בקלאב פוט שמצריך הפסקת הריון!!!! וכך הגעתי לכאן.
מאז, עברו הרבה מים בירקון.... מטופלים אצל האיש והאגדה ( : בירושלים. גובסנו 7/8 גבסים, התחלנו עם נעלי אלפא פלקס שגרמו לפצע ברגל של יואב, גיבוס נוסף, ובגיל 7 חודשים ניתוח ברגל שמאל ) :... מאז עם ג'ון מיטשל ומאד מאד מרוצים. יואב התפתח מאוחר יחסית (התהפך לראשונה בגיל 8 חודשים!!!) אבל מאותו הרגע? הוא לא נח ובגיל שנה כבר עשה את צעדיו הראשונים (האחיות שלו התחילו ללכת בגיל שנה ושלושה חודשים).
לפני כחודש שמנו לב שיואב הולך בצורה מוזרה מאד ויום למחרת הגענו אל הרופא!
גם הוא לא הבין מה משמעות ההליכה הזו, שהרי אנו נועלים את הנעלים כ 12 שעות ביום (לפחות מנסים (

והוא הרגיע ואמר שמכוון שהוא מצליח ללכת גם באופן תקין - אנחנו יכולים להיות זהירים אבל אופטימים ולא לעשות הנחות!!!! 12 זה 12 זה 12!
ומאותו יום, יואב נועל נעליים כשעה לפני שהולך לישון ולעיתים גם בבוקר... הוא לא מתלונן בד"כ ( :
זהו, מאחלת לנבט שתצליח להשאיר את הפורום פעיל ויעיל....
ומה מאחלת לכולנו? שנה נעימה, טובה, רגועה ללא נסיגות ודאגות...
נועה