שרשור התפקדות 2016

Noga Lavie

New member
הערב הגענו לטורמולינוס

(עשר זה ערב או לילה?)
ישר למסיבת רחוב בה בתך הייתה מרגישה בבית בתחפושת הזו.

כאוס, דרך אגב, אינה לובשת תחפושת. זהו בגד בית/שינה, וכאוס בחרה אחד בצורת חיה ולא סתם אוברול מבד מפנק.הפלמים קוראים לזה וונזי, ולאף אחד אין הסבר למקור המילה (אבל כשראתי את הכתיב שאינו כתיב בהולנדית, יש לי הרגשה שזהו סירוס כלשהו של one size).

KallaGLP

New member
מגניב! לבתי הקטנה גם יש פיג'מה של נמר.

וגם נעלי בית בצורת כפות רגליים ענקיות עם טפרים של חיית טרף. זה נורא חמוד.
חשבתי שזו תחפושת כי היום ליל כל הקדושים. אצלנו כל הילדים מתחפשים והולכים לאסוף ממתקים מהשכנים. בערב צפויה להתאסף אצלנו קבוצה גדולה של ילדים, ואז לצאת ביחד. ויש בתים רבים המקושטים בדלעות, שלדים, רוחות רפאים ושאר מפלצות.

KallaGLP

New member
הנה הנעליים

Noga Lavie

New member
הן פרוותיות!

הרבה יותר מוצלחות משלנו.
ליל כל הקדושים הוא חג קתולי, הרבה לפני ההלואין. יוצא שתחפושות מקובלות היטב גם במקומותינו (בספרד בכלל זו היסטריה, אם נאמין למה שהלך פה אתמול בערב). זו הילדה הפרטית שלי שניצלה את מגוון הוונזי'ס בכל הגדלים (מתנוקות ועד לגברים אקסטרא אקסטרא לארג') שעוצבו כתחפושות, כדי למצוא לעצמה משהו בדמות חיה, אך שלא ישמש לתחפושת.

KallaGLP

New member
לא סתם חיה, הנפש התאומה של החבר על ארבע.

מתוקה ויצירתית.

fatfat

New member
וואו קאלה איזה כישרון ואיזו השקעה.

כל הכבוד. היא יפייפיה.

fatfat

New member
נוגה איזו תמונה מקסימה

ואיזה כייף לראות שזיו עדיין מוכנה להתחפש (גם אם זה לא נקרא בפיה תחפושת) סתם כך. אצלינו לאחרונה הבת שבדיוק בגיל של זיו מכריזה השכם והרב שלשחק בברביות, במשפחה וסתם להתחפש זה "תינוקי" וכבר הודיעה לי שיהיה לי ברור שהשנה היא לא מתחפשת לאף נסיכה או פיה. היא רוצה להיות רוקיסטית או נערת דיסקו.

Noga Lavie

New member
שאלה של סביבה תרבותית, אני מניחה

כפי שאמרתי, הוונזי'ס האלו נמכרים לכולם, מתנוקות בני חודשים ספורים, ועד לגברים מגודלים. כשזו הסביבה, ללבוש בגד בית מלטף בדמות חיה, נראה הגיוני למדי.

כאוס סרבה להתחפש לנסיכות ו/או פיות כבר די הרבה זמן. במילא היא חובבת ביגוד שחור מאז גיל שלוש, אז גם רוקיסטית קולית אינו מהווה תחפושת של ממש עבורה.

תחפושות סטנדרטיות למדי אתמול בערב, במרכז טורמולינוס מצורפות בזה.

למעלה