שרשור "התפקדות"
לכל החדשים שהגיעו

sarne

New member
היית אוהבת אותי יותר בתיכון

אז הדבר היחיד שהיה שחור יותר מהבגדים היו המחשבות.

לרוע המזל התמתנתי קצת מאז

Elle992

New member
אני אוהבת אנשים שחושבים ולובשים שחור

החלום שלי למצוא גבר שלובש רק שחור וחושב רק שחור וחי רק שחור!! כנראה שזה נטו פנטזיה מעוותת

sarne

New member
השחור שלי דהוי ועייף

המרכיב העיקרי בסגנון החיים השחור שלי היה תמיד הלבד, אז - למרות שלא הייתי רוצה לקחת ממך חלום מקסים כל כך, צריך להודות שיש פערים בינו לבין המציאות. גם אותם האנשים שראו בנער ההוא - מתוסכל, מיזנטרופי, אובדני - מישהו שכדאי לחבור אליו בסופו של דבר גילו שכל העניין מקשה קצת על ההיקשרות איתו.

מצד שני, יכול להיות שהבדידות שלי סינוורה אותי מלראות את השחור האמיתי. שיש סגנון חיים טהור יותר שמסתתר שם... אבל זה מתחיל להיות אישי מדי כאן.

צבעים הם גם ריקים.

Elle992

New member
שחור עבורי זה הרבה מעבר לסתם "צבע"

זו דרך חיים, זה לא רק ללבוש שחור והנה שחור מרזה והנה אני גותית והנה אני קודרת.

זה הרבה מעבר...זה ההבנה החיבור...הנפש שלי שתואמת לדרך חיים שנקראת "בלאק"

ואגב, אני ממש לא גותית

sarne

New member
ומהי אותה דרך חיים?

הספקתי כבר לשכוח את רוב מה שכתבתי קודם, אבל אני חושב שהייתה שם איזשהי תהייה על הקיום של ה"מעבר" שאת מדברת עליו.

מהשם שאת נותנת לדרך שלך קשה להבין הרבה.

אני מדבר לפעמים על ריקנות, במקום על שחור, אבל אני לא חושב שאי פעם הצלחתי לעביר מה המושג הזה אומר לי לבן אדם אחר.

Elle992

New member
אני בנאדם די רוחני שמתחבר לדברים הרבה

מעבר למה שכאן, מעל פני השטח, מעבר לכל הדברים החומריים שמקיפים אותנו,

שחור בשבילי זה הרבה מעבר ל"צבע" זה הרבה מעבר למה שזה מסמל בעיניי החברה, שחור עבורי זו דרך חיים. כשאני רואה את הסביבה שלי בשחור..כשאני רואה את הבית שאגור בו בשחור, כשהסביבה שלי חיה נושמת ומוארת שחור, כשאני לובשת בגד שחור כי הוא "באמת" גורם לי אושר פנימי בלתי מוסבר, כשאני רואה את הצבע השחור(בכל דבר) ומתמלאת תחושה של הגשמה בלתי מוסברת...תחושה שאני הגעתי לייעוד שלי בחיי,

ובאופן כללי שחור עבורי זה הרבה מאוד מעבר לצבע/קהילה, זו דרך חיים שגורמת לי להיות מאושרת בכל מובן שלא יהיה, ניסיתי להכניס לחיי צבעים אחרים אבל תמיד זה גרם לי לתחושה רעה/מצברוח שלילי, אז הבנתי שהגעתי לשלמות פנימית עם העולם השחור ואני לא מתכוונת לשנות זאת, מלכת האופל נולדתי, הייתי, ואשאר כך. זה משהו או שנולדים איתו או שלא. אי אפשר להפוך לכזה, ומי שהופך לרוב זה לא ברמה כה חזקה...או שהוא סתם הולך אחרי העדר מבלי להבין לעומק את הנושא.

אני לא יכולה להוסיף עוד במילים כי אני מצומצמת לכתוב כאן בסיטואציה הזו אבל אני מקווה שמה שכתבתי יעזור לך להבין את הקשר שלי לעולם האופל והשחור

נ.ב אני לא סובלת מדיכאונות וכד' והעולם הזה ממש לא נובע ממצב נפשי רעוע וכו'

sarne

New member
אני מעריך את ההסבר

אני רק מקווה שהבנתי אותו כמו שצריך.

להשקפות שלי על העולם האפל שאנחנו חיים בו אני מעדיף לא להכנס כאן - החיים הרוחניים שלי הם הדבר האחרון שאני מוכן לדון בו בפורום ציבורי כמו זה - אז תסלחי לי שאני לא מתייחס לתוכן של ההודעה שלך.

מה שאני יכול עכשיו הוא להודות לך על התשובה המפורטת

Elle992

New member
בכייף, גם אני לא יכולה לפרט כאן הכל

ניסיתי לתמצת, וגם אל תשאל...כתבתי הודעה והיא נמחקה כשבאתי לשלוח וניסיתי לשחזר אבל עדיין זה לא היה בדיוק.

Elle992

New member
רציתי לכתוב לו שאם הוא ירצה לדבר מעבר

למה שנכתב כאן ובצורה יותר חופשיה-שירגיש בנוח לפנות במסר, אבל התביישתי

memee2

New member
אנשים בפורום הזה הורגים אותי

בחוסר יכולת שלהם לדבר עם בני המין ה-2

ישנה ועונה

מה הכינוי שלך? אם שם זה טו מאץ' לחשיפה נשמח לדעת מה הכינוי שלך במידה ויש

גיל? 29

אזור מגורים? צפון

תחום עבודה בו את/ה עוסק/ת(במידה ואתם עוסקים במשהו) מדריכה של אוכלוסיה מיוחדת, לומדת תחום טיפולי

חריף או מתוק? מתוק אם כי התחלתי לחבב חריף

צבעוני או שחור-לבן? צבעוני

ירח או שמש? ירח זה רומנטי, שמש זה חום הנאה

ז'אנר סרטים אהוב? דרמה,קומדיות שחורות

BellA עלמה

New member
אני מרגישה די זקנה פה

הרוב פה נושקים ל30 (יעני 30+ עוד טיפה)

אני נושקת ל40 - כמה סנטימטרים

{סבתא
}

Elle992

New member
למה את חושבת שאת מבוגרת מדי?

הרי יש פה כאלה בגילאי 40++ אז מה הקטע לחשוב שאת מבוגרת מדי? אין מבוגר מדי ואין צעיר מדי,

את כאן, וזה מה שחשוב
ואם תרצי להגיע למפגש אל תהססי, שלחי מסר לדורי....תפסיקי לחשוב על הגיל שלך, את בנאדם לפני המספר

עונה--על שאלון מספר2

יאללה איך לא שמתי שיש שאלון התפקדות

כינוי:רפול

איזור מגורים:קריות

תחום עבודה :מכונות..

חריף או מתוק?מתוק!

צבעוני או שחור לבן?בוודאי שצבעוני במיוחד כשהשמש שוקעת

ירח או שמש<שמש

הסרטים האהובים :פעולה,דרמה.

יש טקס קבלה לפורום?

Elle992

New member
ברוך הבא

סתם שאלה...אתה לא מחוייב לענות אבל...האם אתה עונה את הנושא של הפורום?

ולא, אין שום מבחני קבלה...זה משהו שנעשה ברוב הפורומים כשיש כמות מסויימת של חברים חדשים עושים שרשור התפקדות...בשביל להכיר את החדשים

C l u e

New member
מותר גם אם אני לא חדשה?

איזה מוזר, עכשיו הבנתי שאני כותבת פה מאז שהפורום נפתח.

מה הכינוי שלך? אם שם זה טו מאץ' לחשיפה נשמח לדעת מה הכינוי שלך במידה ויש קלו זה מספיק.

גיל? סוף שנות ה-20.

אזור מגורים? מרכז.

תחום עבודה בו את/ה עוסק/ת(במידה ואתם עוסקים במשהו) סטודנטית לקראת סיום התואר, עוסקת בביטחון מידע כדי לממן את חיי בשילוב עשיה חברתית.

חריף או מתוק? מלוח. כנצר לשושלת אשכנזית מכובדת אני לא מסוגלת לאכול כל מה שחריף יותר מטיפה פלפל שחור, ומתוק לא עושה לי את זה.

צבעוני או שחור-לבן? צבעוני, לחלוטין.
Live your life in black and white, but I wanna be a rainbow!

ירח או שמש? למרות שאני טיפוס לילי, אני לגמרי מעדיפה שמש.

ז'אנר סרטים אהוב? דוקו.

למעלה