שרשור התפקדות

Ana Lyn Newkirk

New member
שרשור התפקדות ../images/Emo13.gif

דרוש לאור זה שהצטרפו מלא חדשים, אז כדאי לעשות סדר בזה ולהכיר את כ"א אישית.. תשתפו פעולה
שם: תאריך לידה: מקום מגורים: עיסוק בחיים: כמה זמן (בערך) אני בפורום? כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? התחביבים (באופן כללי) שלי: אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום:

Ana Lyn Newkirk

New member
אני אתחיללללללללל

שם: צביקה תאריך לידה: 15.12.88 (יום שבת יומולדת!) מקום מגורים: רמה"ש עיסוק בחיים: שנת שרות כמה זמן (בערך) אני בפורום? מאז שהוא הוקם, כלומר שנתיים כמעט. כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: שנתיים וחצי. כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: שנתיים. האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? אולי, ללונדון (לא בטוח) התחביבים (באופן כללי) שלי: להופיע בסטנדאפ, לשבת מול המחשב, חדר כושר, לצאת עם חברים למסעדות/פאבים/מועדונים/קולנוע/לשבת סתם אצל מישהו. אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: שרית, ענת, רעות, מיכל, אבישי, מושיק, סיון, רעות. סורי אם שכחתי עוד מישהו.

roey406

New member
עונה

שם:רועי תאריך לידה:11.12 (אתמול היה לי יום הולדת) מקום מגורים:מרכז עיסוק בחיים:אין כמה זמן (בערך) אני בפורום?מאז שהוא הפך גם לפורום הספייס גירלז כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: מאז שהתחלתי לאהוב את הספייס כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס:לא זוכר האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה?לא לצערי התחביבים (באופן כללי) שלי:מוזיקה,מחשבים אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום:לא יצא לי..

Drowned World

New member
אני

שם: אבישי תאריך לידה: 30.10.86 מקום מגורים: עיסוק בחיים: מובטל כמה זמן (בערך) אני בפורום? מאז שהוא נפתח עם הפסקות לתקופות חחח כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: 11 כמעט 12 מאז וואנבי ! האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? במדריד עם רעות ורותם התחביבים (באופן כללי) שלי: מוזיקה, מחשבים בעלי חיים ספייס גירלז ומדונה אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: צביקה, וענת נראה לי חח

britmel

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: רעות תאריך לידה: 13.7.86 (212 וחצי עוד מעט) מקום מגורים: חור לי כרמיאל עיסוק בחיים: כלום-בייביסטר נחשב? כמה זמן (בערך) אני בפורום? שנתיים וחצי משהו כזה כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: מאז הספייס כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: 10 :-O האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? כעעע במדריד עוד 8 ימים עם אבישי ורותם התחביבים (באופן כללי) שלי: מוזיקה לישון כל מיני אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: צביקה שרית, אבישי בקרוב חח

עונה ../images/Emo13.gif

שם: גל תאריך לידה: 30.5.91 מקום מגורים: ירושלים עיסוק בחיים: תלמיד כמה זמן (בערך) אני בפורום? חודש כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: אני לא מעריץ אותה כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: אני לא מעריץ אותן. אוהב לשמוע את המוזיקה.
האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? לא התחביבים (באופן כללי) שלי: לאחרונה התחביב העיקרי לקנות דיסקים של מדונה כפרעליה
אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: לא יצא

Drowned World

New member
חחח תתחדש גל !

אני לא מתחבר למסנג'ר בזמן האחרון כי הוא נדפק לי ואני לא מצליח לתקן אותו

NSH2

New member
אני

שם: ניצן תאריך לידה: 21.11.90 מקום מגורים: מרכז עיסוק בחיים: תלמידה כמה זמן (בערך) אני בפורום? בערך 3 שבועות כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: התחלתי ממש לאהוב אותה קצת לפני שהצטרפתי לפורום כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: לא הייתי אומרת מעריצה, נהנית לשמוע אותן. חזרתי לשמוע אותן בערך לפני 3 שבועות אחרי שנים. האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? לא :( התחביבים (באופן כללי) שלי: לשמוע מוזיקה, לנגן בגיטרה, לשחק במחשב וכו' אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: לא יצא

עונה

שם: רויטל תאריך לידה: 17.9.89 מקום מגורים: מרכז עיסוק בחיים: אין כמה זמן (בערך) אני בפורום? רושמת מאז שנהפך לפורום מל סי והספייס... קוראת טיפה מלפני... כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: אוהבת מתקופת הספייס, אבל לא עקבתי יותר מידי אחרי אף אחת מהן מאז הפירוק.. כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: כנ"ל... אני מתארת לעצמי שכשהן התחילו כולם אהבו.. אבל שוב, לא עקבתי כשהתפרקו... האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? כרגע לא
אם יצאו תאריכים חדשים ללונדון אז אולי.. =\ התחביבים (באופן כללי) שלי: מוזיקה, מחשב, גיטרה, לישון אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: אף אחד

אני

שם: עינב תאריך לידה: 13.08.86 מקום מגורים: בית אליעזר עיסוק בחיים: תלמידה כמה זמן (בערך) אני בפורום? שבוע כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: הרבה כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: מ 97 האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? לא
התחביבים (באופן כללי) שלי: סוסים, שחייה , חברות אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: אבישי

TALLLLi

New member
סופ"ש ראשון בבית:)

שם: טלי:) תאריך לידה: 26.6.89 מקום מגורים: מיתר (ליד באר שבע!) עיסוק בחיים: ח-י-י-ל-ת (התגייסתי יום רביעי:) ) כמה זמן (בערך) אני בפורום? מממ..3 שבועות בערך? כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: מממ זה ביחד עם הספייס! כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: ו-ו-א-ו..מ=ל=א!!! לא יודעת בדיוק כמה זמן! האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? לא=/ התחביבים (באופן כללי) שלי: לישון,טלוויזיהף,מחשב ט-ל-פ-ו-ן! אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: לא יצא לי עדיין=/

הורס 17

New member
עונה ../images/Emo23.gif

שם: גל תאריך לידה: 12.10.87 מקום מגורים: צפון הארץ עיסוק בחיים: חייל/גרפיקאי כמה זמן (בערך) אני בפורום? אני קורא עוד מאז שהוא הוקם כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: 7 שנים מאז שיצא לי הדיסק סולו הראשון כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: 12 שנים מאז וונאבי האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? לא איזה, אין כסף התחביבים (באופן כללי) שלי: לעצב, מוזיקה, אינטרנט, חברים אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: אממממ כן את אבישי ואת שרית וצביקה באיזה מפגש

למעלה