שרשור התפקדות

Natali Milano

New member
חח אני ראיתי במקרה את אבישי

כזה הלכתי לי בחדרה פתאום אני רואה ילד עם חולצה וספר של ספייס ומקודם אמרתי לו על זה והוא אמר שזה הוא היה חח

הורס 17

New member
אתה בטח לא מקשר אחד לשני אבל

הפעם הראשונה שנפגשנו הייתי בצילומים לאקזיט לפני שנתיים ומשהו שהם אירחו את ציקי לאבין.... ומאז אני רואה אותך במסיבות של הליין פעם ב.... ואני אפילו אומר לך שלום ופעם אחת דיברתי איתך בחוץ על הקעוקעי מדונה שלך... מתחיל להיזכר...? ויש לי אותך במסן גם...

Drowned World

New member
אההה נכון חחח

לא ידעתי שאתה אוהב את הספייס חחח נחמד לשמוע ברוך הבא
הוא באמת הורס חחחח

מתפקדת:

שם: שרית. תאריך לידה: 16,06,83 מקום מגורים: ראשון לציון. עיסוק בחיים: מטפלת. כמה זמן (בערך) אני בפורום
מהיום שהוא הוקם. שנתיים
כמה שנים אני מעריצה את מלאני
10 שניפ לפחות. מאז הספייס גירלז. האם אני טסה להופעה כלשהיא בסבב ההופעות
לא, לצערי הרב. התחביבים (באופן כללי) שלי: לראות טלויזיה, לראות סרטים, לשחק במחשב, וכו'. אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: ענת, נגה, רעות, גל, ניבה, צביקה, סיון ומושיק. אם שכחתי מישהו, זה היה לא בכוונה.

עדידה, מה שלומך, חמודה../images/Emo35.gif בטח שפגשתי גם אותך.

לא הייתי בטוחה אם זאת את כי לא זכרתי את הכינוי שלך.

עדידה, מה שלומך, חמודה../images/Emo35.gif בטח שפגשתי גם אותך.

לא הייתי בטוחה אם זאת את כי לא זכרתי את הכינוי שלך.

pinkdor

New member
מגיב

שם: דורון תאריך לידה: 23.9.85 מקום מגורים: מרכז עיסוק בחיים: כתב כמה זמן (בערך) אני בפורום? מאז שהספייס חזרו וגם, אני לא ממש כותב כאן, פה ושם כשיש משהו חשוב. כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: לא מעריץ, אהבתי אותה באלבום הראשון והשני שלה... אחרי זה המצב החמיר. כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: הערצתי בשנת 98 וב-2000. עכשיו זה יותר בשביל הנוסטלגיה. האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות?: לונדון, ה-2 לינואר. התחביבים (באופן כללי) שלי: לעשות דברים חריגים, לישון. אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: אף אחד. יצא לי לדבר עם רעות ואבישי ואולי אולי אולי אני גם אפגוש את רעות אבל רק אחרי הטיול.

pinkdor

New member
....

רעות נעלבה שאמרתי שאולי אולי אולי אפגוש אותה אז הינה אני אומר שאני אפגוש אותך...

britmel

New member
חחחח סבבה נגרום לכולם לקנא ../images/Emo3.gif

ולא דורון לא נפגעתי אני יודעת שנפגש קבענו מזמן
כדי להחליף חוויות
מיי גאדד איזה התרגשות עוד 5 ימים עוד 8 ימים להופעהעה

mbsgf

New member
-+-+-

שם: מושיק תאריך לידה: 2.6.86 מקום מגורים: באר שבע עיסוק בחיים: חייל כמה זמן (בערך) אני בפורום? שנתיים (?) כמה שנים אני מעריץ/ה את מלאני: 7 כמה שנים אני מעריץ/ה את הספייס: 11 האם אני טס להופעה כלשהי בסבב ההופעות? אם כן, איפה? לא. התחביבים (באופן כללי) שלי: מוזיקה, עיצוב גרפי, צילום, ארכיאולוגיה, בעלי חיים. אנשים שיצא לי לפגוש אישית מהפורום: שרית, צביקה, ענת..

למעלה