שרשור התפקדות

meytar

New member
שרשור התפקדות

או משו
טוב, בגלל שהגיעו הרבה חדשים בתקופה האחרונה, נראה לי שכדאי לעשות כזה שרשור כמו בשאר הפורומים...אז שכל אחד יכתוב- שם: גיל: מין: ושיהיה מעניין- שיר אהוב: סרט אהוב: ספר אהוב: אייקון אהוב: ותוסיפו מה שבא לכם[=

meytar

New member
טוב, אני אתחיל...

שם: מיתר:) גיל: 16 מין: נקבה[: שיר אהוב: היום זה Cygnet Committee של דיוויד בואי. סרט אהוב: בתקופה האחרונה זה "יורוטריפ", לא כי הוא מלא משמעות אלא סתם כי הוא ממש הצחיק אותי, וזה בדר"כ לא קורה לי בסרטי קומדיה. ספר אהוב: "כמה טוב להיות פרח קיר"...לא יודעת מה הייתי עושה בלי הספר הזה. אייקון אהוב:
/
/
/
/
....(הייתי חייבת את כולם
)

Yuske

New member
תורי

שם: גילעד, דוג'רס, טרי יוסקה YOH יונתן גולדהירש והרוח ששמה עם הגרזן זה יפתח. גיל:21... מין: אמממ...זכר ושיהיה מעניין- שיר אהוב:...אמממ....אני אגיד מה שאני שומע עכשיו כי יש יותר מידי....SKILL של JAM PROJECT סרט אהוב: אפקט הפרפר, סרטי אנימה+דיסני ראנדומאלים ספר אהוב:...אמממ אהבתי את הסיפור של פיטר פן ואליסה בארצ הפלאות...לא יצא לי עוד לקרוא אותם אבל:\ אייקון אהוב: :[<-חומי (זה העטלף במסנג'ר) ^__^

remundo

New member
קראתי את אליסה בארץ הפלאות

ספר נהדר! הרבה יותר טוב מכל הסרטים ומחזות הזמר שעשו עליו! אני אוהבת את אליס, היא חמודה לאללה ^_^ את פיטרפן התחלתי לקרוא פעם, אבל זה היה באנגלית אז התייאשתי בהתחלה. למרות שזה גם ספר הרבה יותר מגניב מכל הנסיונות להמחיז אותו. עכשיו הזכרת לי שאהבתי את הרפתקאות האקליברי פין.

chi12

New member
מתפקדת

שם: חיננית גיל: 16 מין: נקבה שיר אהוב "תנו לגדול בשקט" סרט אהוב: שר הטבעות ספר אהוב: *שכחתי את כל השמות של הספרים שקראתי באחרונה* יש כ"כ הרבה שקשה לזכור, אבל גיא אוני היה טוב. איקון אהוב: :)

מתפקדת

שם:אורנית גיל:20 מין:נקבה שיר אהוב:אני מתה על הדיסק החדש של אמיר פיי גוטמן.כל יום נדבק לי שיר אחר ממנו. סרט אהוב:קומדיות רומנטיות או סרטים ממש ממש מצחיקים,אין לי דוגמה ספציפית כרגע. ספר אהוב:אני מתביישת להודות שהמון זמן לא קראתי ספר,אבל כשהייתי קטנה הייתי מכורה לכל הספרים של גלילה רון-פדר עמית. אייקון אהוב:
ואני מוסיפה שאני מכורה לטלוויזיה,ורואה כמעט את כל התוכניות הקיימות,כל עוד אני יכולה.

remundo

New member
כן אתמול הלכתי לישון

ולא הספקתי להגיד לך שגלילה רון פדר זה חמוד מאוד ואני עד היום קוראת כאלה! ^_^ (אבל יש לי תירוץ בשם אח קטן)

התפקדות^^

שם:מור גיל:16 מין:לא התנסיתי בנושא :p שיר אהוב:girl all the bad guys want של BFS סרט אהוב:אממ... ספיידרמן, נראה לי^^ ספר אהוב:'מר אל כאן אנה' אייקון אהוב:

Digi Lista

New member
ספרי "יומני הנסיכה" אהובים גם עליי.

לא עד כדי חיקוי של מיה אבל מג קאבוט מצויינת(על הסרטים אני לא מדברת,הם חביבים אבל לא מעבר וגם רחוקים בהרבה מפרטים בספרים,כפי שקורה לא מעט כשהופכים ספר לסרט בעל זמן קצוב),קראתי עוד לפני הסדרה את "נערת החלום האמריקאי" שלה ומאוד נהניתי,עכשיו ראיתי שיצא ספר חדש לסופרת בתרגום עברי אז אני מתכננת מתישהו לבדוק איך הוא מתחיל ואז כנראה גם לקנות,אם כי אני כרגע בקריאת שני ספרים במקביל ויש עוד כמה שקניתי עוד בשבוע הספר ולא הספקתי להתחיל אותם בכלל ככה ש...

כן,כבר אמרתי שאני כמעט לא קוראת ספרים.

אני מכירה יותר סרטים שמבוססים על סרטים מאשר סרטים.בכל מקרה,בדרך כלל אומרים שהספר יותר טוב מהסרט,במיוחד אם קראת קודם את הספר. תהני בקריאה!

DeathD

New member
כן המפקדת~

שם: דודי גיל: 15 מין: זכר... ושיהיה מעניין- שיר אהוב: יש הרבה O: סרט אהוב: הקלאסיקות של דיסני, טרילוגיית Xמן, 12 במחיר 1 ועוד =] ספר אהוב: עלילות ספיידרוויק. אייקון אהוב:

remundo

New member
...וגם כי חזרו הרבה ישנים...../images/Emo3.gif

תמר כמעט 19 ...? (מצטערת, אבל אני חושבת שנאי לא בקטע של בנות, אבל תודה, זה באמת נחמד מצידך! ^^") על שיר אני לא ממש סגורה, כרגע הסיומת השניה של דיג'ימון סייברס. כנ"ל ספר. האחרון הטוב שקראתי היה "צלה של הרוח" אז שיהיה. (בעצם, גם את ספר מכאניקה של סירס, זימנסקי ויאנג אהבתי, אבל לא קראתי את כולו אז זה לא נחשב.) אייקון? אני לא נוטה לפתח רגשות לאייקונים, צר לי. הלכתי לישון שתיים בלילה.

למעלה