שרשור התפקדות

meytar

New member
די עם הבדיחות המפגרות האלה!><

star_female

New member
באיחור...

שם: טלי גיל: 22 מין: בת
ושיהיה מעניין- אני אלך על הדברים האחרונים הטובים בגלל שקשה לי לבחור משהו אחד שהוא הכי טוב. שיר אהוב: בזמן האחרון אני מכורה לאלבום Sayonara mo ienakatta natsu של הזמרת Shimokawa Mikuni. היא לא ממש מוכרת אבל היא ממש טובה, והיא שרה את שיר הפתיחה של Kino no Tabi (גם של הסרט). דיסק ממש טוב, כל השירים מעניינים במידה שווה... סרט אהוב: הממ... Millenium Actress היה טוב, וגם Toki wo Kakeru Shoujo. שניהם שווים צפייה. ספר אהוב: האחרון שקראתי שהיה ממש, ממש טוב הוא "אשתו של הנוסע בזמן". אייקון אהוב: אין לי ממש. אני לא משתמשת הרבה באייקונים ^^; אולי
...

Yuske

New member
Toki wo Kakeru Shoujo

סרט טוב!! ממש ממש אהבתי אותו^^ עשה לי הרגשה חמימה בלב למרות הסוף שאני לא אגיד כי זה דיי ספויילר...

star_female

New member
למה למרות?

הסוף היה טיפה מסורבל, אבל אהבתי את הרעיון שלו. אהבתי את הדמויות ואת העלילה בצורה שבדרך כלל לא קורית לי בסרטים (ב-millenium actress אהבתי אותם פחות אבל הם גם היו טובים והבימוי שם ממש מיוחד, רק בשביל זה שווה לראות), והוסיף שבאותו סוף שבוע ראיתי עוד 2 סרטים אחרים שלא כל כך הבנתי את המטרה שלהם (kiki's delivery service עד כמה שהוא חמוד ו-i can hear the sea שהיה... הרבה פחות טוב).

Yuske

New member
אני לא אומר

שהסוף היה איום ונורא שאני לא סבלתי את הסוף אפילו לא רגע פשוט איכזב\העציב אותי טיפה הסוף... יאאא עוד סרטים שאני צריכ לראות:X

Snake Bandage

New member
אה לעזאזל, פספסתי את זה

שם: שי גיל: 18 ועשרה חודשים (אני מזדקנת!) מין: נקבה שיר אהוב: This Is Halloween מהסרט The Nightmare Before Christmas סרט אהוב: הסרט המוזכר למעלה.
ספר אהוב: קשה לי לענות על זה, אני בקושי קוראת ספרים לא-עיוניים. כרגע אני עדיין מתמוגגת מהארי פוטר השביעי. אייקון אהוב: המומיה שתפוז שמים כל פסח.

למעלה