שרשור התפקדות

KallaGLP

New member
שרשור התפקדות

בעקבות ההערות שהופיעו לאחרונה בפורום, החלטתי להרים את הכפפה הווירטואלית ולנסות ליזום שרשור התפקדות. באמת כבר עידנים לא היה כאן כזה והרבה מים זרמו בירדן מאז השרשור האחרון.

אז מה אפשר לכתוב בשרשור ההתפקדות? חשבתי על מספר נושאים ושאלות ואני מציגה אותם כאן. אלה רק שאלות מנחות וכמובן שכל אחד מוזמן לענות רק על מה שהוא רוצה ונוח לו לחשוף. אתם גם מוזמנים לכתוב דברים על עצמכם או בכלל בלי קשר לשאלות. בקיצור – לכתוב כל מה שבא לכם.

• מי אני (כמובן, כל אחד ברמת החשיפה והפירוט הנוחה לו, לא חייבים לתת שמות אמתיים. אפשר להוסיף גיל, עיסוק, מצב משפחתי, אזור מגורים או כל דבר אחר שמוכנים לחשוף)?

• מה הקשר שלי לאימוץ (הורה, הורה לעתיד, מאומץ, קרוב/חבר/מכר של מאמץ/מאומץ, סתם מתעניין בנושא וכו')?

• ילדים/אחים/הורים מאומצים/ביולוגיים, אם יש (כמות, מין, גיל וכל מידע אחר שמתחשק לחלוק).

• בני משפחה על ארבע, אם יש.

• תחביבים ותחומי עניין.

• כמה זמן בפורום (אם רוצים, אפשר לפרט מה מטרת ואופי ההשתתפות, וכו').

• מה הייתי רוצה לראות יותר/פחות בפורום (כולל פינות, אירוחים, קישורים חיצוניים, אווירה או כל דבר אחר שחשבתם עליו)?

• הצעות, הערות ושונות – כל עניין שבא לכם לציין על עצמכם, על הפורום או בכלל, שלא חשבתי עליו.

בשביל הנוסטלגיה, מצרפת קישור לשרשור התפקדות משנת 2012, שאני מניחה שהוא האחרון שהיה כאן.

KallaGLP

New member
והנה גם אתפקד ראשונה:

• מי אני (כמובן, כל אחד ברמת החשיפה והפירוט הנוחה לו, לא חייבים לתת שמות אמתיים. אפשר להוסיף גיל, עיסוק, מצב משפחתי, אזור מגורים או כל דבר אחר שמוכנים לחשוף)?
אני קאלה, נשואה לנפש התאומה שלי, מתגוררת באזור חיפה, עוסקת בתרגום ועריכה. מאוד חשובה לי הפרטיות שלי ולכן איני נוהגת לחשוף פרטים אישיים יותר מאלה עליי או על משפחתי באינטרנט

• מה הקשר שלי לאימוץ (הורה, הורה לעתיד, מאומץ, קרוב/חבר/מכר של מאמץ/מאומץ, סתם מתעניין בנושא וכו')?
אני אמא מאמצת.

• ילדים/אחים/הורים מאומצים/ביולוגיים, אם יש (כמות, מין, גיל וכל מידע אחר שמתחשק לחלוק).
אני אמא ל-4 ילדים, 3 ביולוגיים ובת מאומצת. הבן הגדול בן 18, סגר כבר שנה בצבא, הבן השני והילדה המאומצת בני 12, עולים לחטיבה, הקטנה בת 9, עולה לכיתה ד'.

• בני משפחה על ארבע, אם יש.
כלב ושני חתולים. הייתי מתה לאמץ עוד כלב, אך כרגע זה לא נראה מעשי.

• תחביבים ותחומי עניין.
קריאה וכתיבה, עריכת כתב עת לשירה ולספרות, משחקי תפקידים (שולחניים וממוחשבים), טיולים רגליים ובילוי בחיק הטבע (כולל לינה באוהלים), בילוי עם חברים טובים, בעלי חיים, שירים עבריים וכמובן גלישה ברשת. חלק מהתחביבים שלי באים לידי ביטוי בשני הבלוגים שאני מנהלת.

אני מניחה שמשנת 2000 או 2001, שאז החל התכנון לאמץ וחיפשתי מידע.

• מה הייתי רוצה לראות יותר/פחות בפורום (כולל פינות, אירוחים, קישורים חיצוניים, אווירה או כל דבר אחר שחשבתם עליו)?
אין לי יותר מדי רצונות ותובנות בעניין, מה שלא מעניין אותי אני פשוט לא קוראת, חשוב לי שתהיה אווירה חיובית, בלי ירידות לגופם של גולשים.

נוני 75

New member
והנה אני

מי אני
בת 37 מאזור השרון סופרת ומורה
• מה הקשר שלי לאימוץ
אם יחידנית לאפרוח בן שנתיים ושמונה (היום!)

• תחביבים ותחומי עניין.
מכורה לקריאה וכתיבה אוהבת מוזיקה ישראלית ותוכניות זבל (כן האח הגדול) קשורה למשפחה -בזכות האחים שלי אני מזיזה את הישבן ומטיילת :)

לא זוכרת תאריך מדויק רשמית פעילה מאז שהאפרוח הגיע לפני שנה ורבע אבל לפחות שנה קודם הייתי קוראת פאסיבית, זוכרת את הסיפור של אבי שנגע לליבי. הוא גם היה הראשון שפניתי אליו כשהחלטתי לפתוח בתהליכי אימוץ

שיתופים אישיים כמו שהציעה דניאלה -למשל פינות קבועות -איזה יום היה לי ,יש קשיים שלא קשורים לאימוץ, ליחידניות למשל, משהו טוב שקרה ,יום פחות מוצלח, פורום יותר אינטימי (כל אחד בגבולות שלו )
ותודה לקאלה שהרימה את הכפפה

KallaGLP

New member
מזל טוב על התאריך העגול בדרך לגיל 3.

איזה יופי, נוני! את סופרת? ויש לנו תחביבים משותפים, אני רואה. לא היה לי מושג. טוב לדעת.

נוני 75

New member
קאלה היקרה

אני כותבת בתחום הפרוזה...
ואיזה כיף לגלות שיש לנו תחומי עניין דומים ... לא סתם אני שולחת לך מסרים בכיינים בפרטי. .
. נקשרתי אליך

fatfat

New member
קאלה כל הכבוד על היוזמה המבורכת

אני אם יחידנית לשתי שוקולדיות מדהימות בנות שבע ושמונה שעם המרץ הבלתי נלאה שלהן טורפות את רוב זמני.

אוהבת מאוד לקרוא, לשיר, לצייר ולנגן על סוגי חלילים שונים.

KallaGLP

New member
יש לי זיכרון איום ונורא גם לפנים וגם לשמות

ומודה ומתוודה שלא את כולם אני זוכרת מהמפגשים, אך את השוקולדיות המקסימות שלך - זוכרת גם זוכרת.

אמא יחידנית למקסימונת, אוטוטו בת 9

שאומצה בגיל שנה מסיביר, ודודה לבתה המאומצת (בת 13.5 מרומניה) של אחותי-האחתX שכתבה כאן בזמנו.
אני שמחה בשינויים ובדינמיקות שעוברים כאן בפורום. אני שמחה באלה החיוביים, כמובן.
חלק מהשינויים כרוכים, מן הסתם, בעובדה שבעבר היו אימוצים מרובים וחלק ממשתתפי הפורום אימצו במקביל-עובדה שהביאה לנושאים משותפים בהם חלקו המשתתפים. אך השינוי לא חל רק מבחינת המשתתפים. ב-10 השנים שאני פה לא זכורות לי התבטאויות כמו אלו שמוצאות ביטוי כאן לאחרונה ואני שותפה לתחושות של "קלקולי אוירה", כפי שניסחה זאת משתפרת. זהו כיוון שתפס הפורום שמפריע לי. אני מוכנה תמיד לקרוא דיעות שונות (למדתי מהן לא מעט)גם אם הן קיצוניות, כל עוד הן מובאות לטובת השיח בפורום, מנוסחות באופן תרבותי ואינן דוגלות בהשתלחויות אישיות .(עובדה זו גורמת לי לעיתים קרובות להמנע משיתוף בשרשורים).שמחה על כתיבתו של גלעד. עם התבגרותה של בתי אני מוצאת ענין גובר באמירות מפי מאומצים בוגרים, כמו גם במידע שהוא מביא ומשתף בו. תודה גלעד!
בזמן הפנוי אוהבת לקרוא, לצייר ולטייל.
פורומים אחרים בנושא האימוץ נעלמו והפורום הזה הצליח לשרוד. מקווה שיהיה כך רק בהמשך. הדבר תלוי רק בנו.

KallaGLP

New member
איזה יופי! גם בתי מסיביר.

ומסכימה לחלוטין עם מה שכתבת.

שוב התפקדות

אני נגה (שם בדוי) נשואה לאוריאל (שם בדוי) ואמא לזיו (שם בדוי). אנחנו מתגוררים בבלגיה (מדינה אמיתית, לשם שינוי) כבר כ-14 שנים.

אמא מאמצת.

ילדה אחת - זיו, בת שבע ורבע. הייתה תכנית לאמץ עוד ילד, אבל התכנית התבטלה מסיבות שאינן תלויות באף אחד.

יש לנו את שייקה, חתול פ"ז (פח זבל) פלמי מגודל. הוא כבר בסביבות גיל תשע ורבע (יום הולדת לא ידוע).

קריאה, כמובן. לכתוב את עצמי לדעת ברשת. מעבר לזה - כנראה אזכר בזה כשיהיה לי זמן פנוי מחדש.

אין משהו מיוחד שהייתי רוצה לראות בפורום. אני יצור קורא, אז אני קוראת. מחקרים פחות מעניינים אותי בפורום, כי אני מוצאת אותם במקומות אחרים, פחות חבברתיים. מה אנשים חושבים בעצמם, מעניין אותי הרבה יותר.

הוא אמור להיות

אבל לא תמיד אני זוכרת להבדיל בין שמות המשתמש שלי (כפי שכבר הוכחתי זאת בעבר), ולא תמיד שמו בדוי.

סביון1

New member
התפקדות

רעיון טוב קאלה, למרות שלא עבר כל כך הרבה זמן מההתפקדות הקודמת - שבעה חודשים בסך הכל

אני "סביון", נשואה ואם לשניים. את שני הבנים שלנו אימצנו, אחד בארץ ואחד מחו"ל. הגדול עולה לד' והקטן עולה לב'. אני כבר שבע שנים לא עובדת, מאז אימצנו את הקטן. רוצה ומקוה להתחיל לעבוד בקרוב.

אין חיות בביתנו, למגינת לב הילדים.

אני בפורום מאז שהכרטיס שלי מראה שנרשמתי לתפוז. אני חושבת שזה הפורום הראשון שהשתתפתי בו, הרבה לפני שאימצנו בפועל.

מה הייתי רוצה לראות יותר/פחות בפורום: הייתי רוצה לראות יותר שיח שקשור לילדים גדולים, באזור הגיל של הילדים שלי. לאו דוקא בנושאים שקשורים ישירות באימוץ, אבל גם. אני יודעת שדשנו בנושא וסיכמנו שזה קשה בגלל שמירה על פרטיות הילדים וכו'. עדיין - זה מה שהייתי רוצה לראות. גם ארוחים רלונטים אשמח לראות ולהשתתף בהם. אגב, אני חושבת שהרבה מהסיכויים של שיח כזה להתקיים תלויים באוירה בפורום.

KallaGLP

New member
עם התחלופה שיש כאן בפורום

נראה ש-7 חודשים זה לא מעט זמן. אגב, יש פורומים שבהם עושים סוג של התפקדות פעם בחודש, כאשר בכל פעם שואלים על נושאים קצת אחרים, קשורים או לא קשורים לנושא הפורום. לא יודעת לגבי פעם בחודש, אך נראה לי שמדי כמה חודשים זה לא מוגזם כי יש משתתפים חדשים, דברים משתנים בחיים וכו', וזה נותן אפשרות למי שרוצה לדעת קצת יותר מי החברים האחרים בפורום ומה קורה בחייהם.

למעלה