שרשור התפקדות

dorit11111

New member
בנוסף לכל הכשרונות שלך

אתה גם יפה...!....בדיוק ככה דמיינתי שאתה נראה. עכשיו כווולם ירצו את מספר הטלפון שלך. התמונות שלנו יגיעו בימים הקרובים.

dorit11111

New member
החמודים באוגוסט יהיו בני 5.

פדד עם פיגור=פיגור עם קווים אוטיסטיים. ולמה בני לא?כי גם לו יש עיכוב התפתחותי.היינו בועדה ואמרו לנו לחזור בעוד שנתיים.

דורוני

מה המצב? לונג טיים לא התראינו.. ואיפה טובה?????? תשריינו לכם את ה-29 ליולי בערב פרטים בהמשך

שרשור התפקדות

שלום לכולם אני פותחת שרשור התפקדות ואני אשמח לשיתוף פעולה
אוקיי אז אני מתחילה... שמי סיגל אחות לשני אחים עם פיגור, אלי ואדיר. אני טיפלתי באחיי ועדיין ממשיכה לטפל מאז מות אימי שזה עוד מעט כבר שש שנים. אלי - עוד מעט בן 21 סובל מפיגור שכלי בינוני - קשה ובנוסף ממחלת אפילפסיה לפני כחודש וחצי נכנס לסידור חוץ ביתי. אדיר - בן 12 עוד מעט עם פיגור שכלי בינוני. אוהבת אותם הכי בעולם והם בשבילי הכל. אז שתראו למה אני אוהבת אותם אני מוסיפה גם תמונות. המשך יום טוב לכולם
ויאללה להתפקד 3, 2, 1 ... מחכה לכם

למקרה שלא הבנתם...

מה זה שרשור התפקדות: שרשור התפקדות זה משהו שקיים בפורומים אחרים ופה משום מה לא קיים, וחשבתי שזה יכול להיות נחמד אם נכיר קצת את האנשים שמאחורי השמות, כל אחד מוזמן לכתוב קצת על עצמו ועל בני משפחתו ולמי שיש תמונות לא לשכוח להוסיף
אני יודעת שאני הראשונה וממש מקווה שגם לא האחרונה
כמה פרטים ששכחתי לרשום אז ככה - אני בת 24 גרה ברמלה וגם מתנדבת באקים רמלה. המשך יום טוב

עמיקםרז

New member
אני עמיקם...

שמי עמיקם, ואני אבא לרן, המכונה רנרן, בן 32, עם פיגור עמוק, המתגורר בכפר המופלא "בית-אורי". רן הוא בננו הבכור, ואחריו יש לנו עוד שני בנים ובת וגם שני נכדים. אני פנסיונר של צבא-קבע, עוסק בפרוייקטים שונים ופעיל בהתנדבות במספר עמותות הקשורות לתחום הפיגור השכלי.

stasya1

New member
שרשור התפקדות

שלום! שמי סטסיה,אני בת 29, גרושה,אימא לשני ילדים – מרק ונינה.יש לי בן זוג דוד (גבר הכי מושלם בעולם), אבא לשתי בנות – נינה ומיראל.ככה ביחד יש לנו שלושה ילדים,רק הבת הגדולה של דוד גרה עם אימא שלה. ילד הגדול שלי הוא ילד עם פיגור שכלי קשה,הוא ילד מאוד שמח,חמוד ויפה. אנחנו גרים ברמלה. אני לא מזמן גיליתי שקיים פורום הזה והוא נותן לי אמון.תודה לכל מי שנותן תמיכה וחיזוקים,אתם אנשים עם לב גדול!!!!!!!!!

גם אני מתפקדת

שמי אורית, אם לתאומים בני 10- שי ועפרי. שניהם לומדים בחינוך המיוחד. לשי יש פיגור בינוני ו- PDD אני בת 39, נשואה לנעם המקסים ופעילה מאוד באקים. אנחנו מתגוררים בת"א. מצרפת תמונה של שי ושלי

dorit11111

New member
יהונתן והוא חמוווד.

יש לו פיגור בינוני,אבל הוא מאוד התקדם מאז שעשינו את האבחון,לפני שנה. כך שאני מאוד מקווה שיהיה שינוי בהגדרה.

dorit11111

New member
זה דניאל-הגאון של המשפחה

וגם תעלומה גדולה בשבילי ואנשי מקצוע.בינתיים יש לו פיגור בינוני-קשה. אבל לפני זה היה פדד,פיגור עם פדד ומה לא. הוא גם מאוד התקדם.ואני מאמינה שגם אצלו יהיה שינוי.

dorit11111

New member
וזה בני.

הוא החברמן של המשפחה.אין לו כלום בינתיים ואני מאוד מקווה שגם לא יהיה. שחכתי לציין שהם שלישיה.

אוריתתתתתתתת למה לא....

רשמת שאת יו"ר אקים תל אביב, זאת אינפורמציה חשובה בשביל המשפחות.

Mגולדי

New member
../images/Emo124.gifאורית .למה את לא עונה לי ???

האמת שהילד הזה הוא באמת נסיך.אנחנו מכירים מהעבר... ואחותו מלכה . היא רק לא יודעת שהיא כזו... משמח אותי לראות את שרשור ההתפקדות אחרי שלא הייתי פה שנים הערב ???

היי גולדי ../images/Emo6.gif

סוף סוף רואים אותך למה שגם את לא תתפקדי? ותהיי חברה בפורום ואני איתך בכל מילה הם באמת נסיך ומלכה

למעלה