שרשור התפקדות

מירה אהובתי !!! ../images/Emo24.gif

יוווווו איפה את איפה??????? בואי כבר לת"א אחותי !! ולמה שלא תספרי לכולם על הנסיך הקטן שלך? תני לו נשיקות והכי הכי הרבה לעצמך מגועגעת כולי

תודה על המחמאות

פוש תודה ! בדיוק רציתי לשאול לאן נעלמת ולרשום הודעה: תוחזר פוש לאלתר לפורום! אז שמחה שאת עוד בסביבה.. לליאורוש- תודה נשמה..אוהבת אותך ולנטע- כן, נכון..יש שם די הרבה עצב בעיניים היפות..הרבה רגישות.. אני לא אפרט כאן(הנסיך נוהג להתעניין בפורום שלנו לעיתים קרובות).. ולמתפקדות: סיגלי- אני מתה על אלי ואדיר! סטסיה ודורית- הילדים שלכן מדהימים! שריתוש- איפה התמונות נו... לילה טוב..פורשת

אוריתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת....

אני אוהבת יותר את המלאכים שלך במילה אחת חולה עליהם. תמסרי לכל אחד
ו -

push

New member
אורית ../images/Emo24.gif

אני תמיד פה
ואין על מה ילדים מדהימים יש לך

וגם אני פה..

אני גלי, קוראת אתכם בשקיקה.. עבדתי בעבר באקי"ם ונשאר אצלי געגוע..

Mגולדי

New member
גלי של משה

המתכון הכי הכי של עוגת השוקולד.קיבלתי ממך זוכרת ? אפילו יושבת ראש אקים ת'א אהבה את העוגה

Mגולדי

New member
אורית סיגל יקרות

אני כמעט מתפרקת =מתפקדת ... מחר .ימלאו שלושה שבועות לחולי של טל ולשהייתו בבית .קורס הכנה לחופש אוףףףףףףףףףףףףףף באמת מגועגעת..........

לפני שנתיים וחצי בערך..

(כאילו אתמול) ויש לי לא מעט ספרי מתכונים השמורים על המחשב.. אם את מעוניינת רשמי לי את המייל שלך במסר ודאגי שיהיה מספיק מקום עבורם

נוכחת נפקדת

אני נכנסת לכאן מדי פעם יש לי 4 בנות- בנות: 15, 13, 8.5 4 ו2 בנים- בני 11.5 וחודש בתי בת ה-8 חלתה באפילפסיה קשה בהיותה בת 3 ומאז גם התפתחותה שהיתה תקינה- נסוגה אנחנו מנסים להתמודד בעיקר עם המחלה הפוקדת אותנו כל שבוע וחצי וגם עם שאר הבעיות. חיזקו ואימצו

עמיקםרז

New member
כל הכבוד!!../images/Emo24.gif

חזרתי אחרי שבוע שלא הייתי פה, וממש התרגשתי לראות איך התפתח יפה שרשור ההתפקדות. סיגל, כל הכבוד על הרעיון!!! עמיקם

מיקגאפ

New member
אפשר עוד להתפקד? ../images/Emo9.gif

נכנסתי מזמן מעט מאד, ועכשיו אני מתפקדת ומקווה להיות יותר פעילה. אז אני מיכל, בת 32, אמא של שיר בת 6 ושמונה חודשים שנולדה עם נזק מוחי קשה ובעקבות כך מוגדרת כסובלת מ-CP (שיתוק מוחין) ואיחור התפתחותי קשה שהיום אנחנו כבר קוראים לו בשמו - פיגור
. לשיר יש גם אפילפסיה ולשמחתנו בשנתיים האחרונות היא מאוזנת תרופתית ללא התקפים
שיר לא הולכת ולא מדברת אבל היא ילדה מתוקה וחייכנית ואהובה מאד על-ידי המשפחה וכל מי שמכיר אותה. לשיר יש גם אח קטן בשם יובל, בריא, עוד שלושה שבועות בן שנתיים. מצרפת תמונות של שניהם.

למעלה