שרשור התפקדות!!!!!!!

Dug E

New member
../images/Emo45.gif

שם: צחר גיל: 17.4 שיר אהוב של אינפקציה: פירמידות/שתיל/אם הדרך מסעדת דגים אהובה: שונא דגים אחושרמוטה. תמונה.

RRedbulbul

New member
איייייייייננפקציההה

שם: לב ארי זה השם הפרטי שלי... תקראו לי לב ארי פשוט.. גיל: 16.2 שיר אהוב של אינפקציה: אין לי, סרט של סקס מסעדת דגים אהובה: אמא ג'קי.. אם בא לכם לאכול איתי ועם אמא שלי דגים.. בכיף.. (אוווהוואואוהוואוו)! תמונה -> (רק בגלל שזה פורום אינפקציה אני שם תמונה הזויה כזו חחח)

moshit1

New member
היה כבר לא ממזמן,לא?

שם: הדר. גיל: 16 שיר אהוב של אינפקציה: אממ רובם למען האמת. מסעדת דגים אהובה: שצ'ופק. (הלוואי וזו הייתה שאלה רצינית. חח) תמונה? אין'כוח.

Skicker

New member
יש להכניס נושא להודעה

שם:בן גיל:17 שיר אהוב של אינפקציה:וואלה אין לי איזה אחד.. מסעדת דגים אהובה:דג דג דג דג דג דג דג וזהו

heaven is here

New member
../images/Emo13.gif.

שם: שירה גיל: 20 שיר אהוב של אינפקציה: נקרופיללל מסעדת דגים אהובה: הסושי של עזריאלי
תמונה.גם ככה לא תזהו

אפה.

שם: טל גיל: 16 וחצי שיר של אינפקציה: שלי יחימוביץ' מסעדת דגים אהובה: אני לא חובבת דגים כול כך תמונה: מהרגע (אדוני המנהל,שכחת להוסיף סעיף של מסר! אז הנה מסר!) מסר: בנים זה חרא של דבר.

אני

שם:רועי גיל:18 שיר אהוב של אינפקציה:שתיל היום שלנו וכל השאר מסעדת דגים אהובה: שורי בורי תמונה: אין לי מושג איך ...

omeriz

New member
וואי איזה חתיך!!!!...ויאללה נדאללה

אולי תבקשו (כל אוהדי ביתר שאוהבים אינפקציה) מגאידמק שיממן לכולנו הופעות של אינפקציה ושיממן להם את הדיסק הבא?

LoLi Goddess

New member
../images/Emo187.gif

שם: אלה גיל: עוד 3 חודשים בת 19 שיר אהוב של אינפקציה: כרגע "ככה מפנקים" מסעדת דגים אהובה: דגים זה מהשטן... תמונה בשביל מנהל הפורום החבר שלי

LoLi Goddess

New member
וואי, התמונה יצאה ענקית פצצות!!!!

עמכם הסליחה... אני אשים תמונה אחרת חח

למעלה