שרשור ה

fayd הפשוש

New member
../images/Emo32.gif אני חולה.. הצילו.... אני מת..

כן חברים וחברות גם את ידדכם הכתום והמחוסן בפני כל ניפגעות העולם תפסה אותה שפעת איומה.... *מישתעל מיתעטש נחנק מסגיל האוטריווין לא עוזר* אני יושב בבית עצוב ערירי ובודד מול הליאורה (המחשב שלי) ומקוה לנס.... אבל הדבר היחדי שאני יכול לשטות זה מרק
הצילו, אני חושב שאני הולך למות, זהו, בי ביי עולם אכזר, איין לי יותר כוחות להתמודד אם החום, נימעס לי מאקמול, ביי לכולכם, מקווה שתיזכרו אותי....

מורן א

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo34.gifפורום חדש - ספרות גאה

פורום חדש בשם ספרות גאה יוצא לדרך. הפורום יעסוק בספרות הגאה על קשת גווניה וישמש כבמה פתוחה לסיפורים, שירים, קטעי פרוזה והגיגים בנושא הגאווה. נשמח לראותכם בין באי הפורום. מורן

sroor76

New member
נפתחו פורומים חדשים לתמיכה בגיי באר

היי חברים, נפתחו שלושה פורומים לתמיכה בגיי בארון ומחוצה לו. למה משמשים פורומים אלו?.. בפורומים אלו נתן אחד לשני תמיכה להמשך הדרך, טיפים מעניינם לאלה שעברו דבר מסוים ורוצים לעזור לאחרים. אני מקווה שפורומים אלו ילקחו ברצינות, במטרה לעזור לשאר חברי הקהילה אשר חוששים מכל הדברים הסובבים אותנו. ** אבקש לא להעלות תמונות סקס לפורומים אלו (יש מספיק אתרי סקס ופורומים כאלה). ** הודעות כגון קללות או השמצות ימחקו מיידית! גיי בארון עד עשרים - http://clubs.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=club/club_index&forum_id=2347 גיי בארון עשרים פלוס - http://clubs.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=club/club_index&forum_id=2346 גיי בארון שלושים פלוס - http://clubs.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=club/club_index&forum_id=2348 תודה על שיתוף הפעולה Shlomi Sroor

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo186.gif? ../images/Emo185.gif|תה קמומיל|

אוי.. שפעת זה בע... תרגיש טוב

sarah

New member
החלמה מהירה!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo185.gif

fayd הפשוש

New member
תודה... על הכל בעיקר על השוקו...

לא שתיתץי כל כך הרבה שוקו בחיים שלי

dannnnnna

New member
אני מנחשת שיש בך גנים פולניים../images/Emo6.gif

אחרי ששמעתי את אחי יומיים אומר שהוא הולך למות בגלל קצת חום ונזלת...כן..זה בהחלט נשמע דומה...:0) דנה פולניה בהכחשה

fayd הפשוש

New member
אני?../images/Emo186.gif פולני?../images/Emo5.gif

אני לא פולני! אני אוסטרי גאה.... (זאת אומרת גרמני...) (אבל כן יש קצת היתנהגות של פולני משהו.....)

TwelveEyes

New member
דרמה קווין! ../images/Emo3.gif

תפוס ספר וספל מרק עוף עם אטריות ותזחל בחזרה למיטה. לשבת מול המחשב רק יעשה לך עוד יותר רע... מנסיון. תסתלבט על מישהו שישרת אותך לעת עתה, תישן הרבה ותרגיש טוב!

fayd הפשוש

New member
תודה לך הרמיוני....

כן אני אוסטרי כן אני מבשל, אני לא יכול לזחול למיטה כי הכלבים שלי תפסו ל יאותה אז זה בלתי אפשרי, ואני שונא מרק איטריות, הרמיוני את ממש מוכשרת, יוני טיגריס מקווה שגם אתה תרגיש יותר טוב, שכחתי מישהו?

LeeCooper69

New member
אל תמות!! אני אוהב אותך!!!!!!

אגב תבריא מהר ושתה הרבה
... וקח
על חשבון הבית... שמתי לב... ש
ו+
הפכו לאמוטיקנים מועדפים ושמישים ביותר אצלי....

../images/Emo24.gif תהייה בריא! הרבה מרק עוף

עכשיו זה גם בדוק מדעית - חוקרים קבעו שמרק עוף עוזר לשפעת.

fayd הפשוש

New member
למה העולם שנוא אותי? מה עשיתי רע?

אתם בטח חושבים לעצמכם: הממממ אלון חולה.... מה הוא עושה ער בשמונה וחצי בבוקר, אז אני יגיד לכם מה אני עושה ער בשמונה וחצי בבוקר: בשבע וחצי בערך החליטה השכנה שלי לנקות את הבית שלה, תוך שהיא שומעת מוזיקה מזרחית מגבהים כאלו שאפילו אלוהים החליט לקחת שיעורי ריקוד! אני שונא מזרחית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הצילו! האוזניים שלי לא עומדות בזהנ יותר, אני כבר מעדיף בריטני ספירס על פני מושיק עפיה! שמישהו יעזור לי!!!!!!!!!!!!! שמישהו ישלח לי אייזה שיר של אבבא או משהו.... כאן אלון ניפרד ממכם, הוא הולך למסע מסוכן לעבר הבית השכן, לומר למיפלצת אישה הזאת שתנמיך מיד, ותחדול מכשפיה המסולסלים!, אולי הוא לא יחזור משם, איש לא יודע, מה שבטוח: מלחמת המזרחית, גזלה עוד קורבן אחד!....

TwelveEyes

New member
../images/Emo24.gif

גם לי הייתה בעיה כזו... ואז מצאתי פתרון: בכל פעם שהשכנה הפוסטמה שמה מזרחית, ירדתי לסלון והפגזתי אותה עם מטאליקה, טול ושאר חיות מטאל בפול ווליום ^^ בסופו של דבר נדברנו בינינו, והיא הסכימה לשמוע את הגועל נפש שלה באוזניות כל עוד אני אנמיך את ה"מוסיקת שטן" שלי, כהגדרתה
בכלל, נראה לי שחצי שכונה כאן חושבת שאני מכשפה ^^
אז בפעם הבאה שהיא מתחילה שטויות, תפוס את הדיסק הכי כבד שלך ותעלה את המערכת לכזה ווליום שבו בטוח ששכנתך החביבה לא תוכל להתחמק ממנו. בסוף כבר תסתדרו

fayd הפשוש

New member
עלה לי אתמול בלילה החום ל41 אז

נסעתי לבית החולים, ותקעו אותי שם כימעט כל הלילה ודחפו לי צינור ליד והזריקו נוזלים, וגם בידיקת דם, שתן, אף אוזר גרון, לחץ דם, וצילום חזה! עכשיו גילו שאולי יש לי בעיות אם הלב, אז אני צריך לעשות אקו לב ואולי אני הייה חייב להפסיק לעשן...

למעלה