שרשור ה

אח, בדיוק בזמן ../images/Emo9.gif כנסו כולם!

פורום "חולון אזור" הוא מקום לבני נוער וצעירים רבים לאו דווקא מהערים אשר על שמן נקרא. אני לא גרה בחולון, אבל לומדת שם, וכמוני - גם רבים אחרים מביה"ס שלי אשר לא בהכרח גרים בחולון/אזור, מבקרים בפורום הזה. זה בעיקר מקום בשביל להכיר בו אנשים חדשים, לשאול "מי בא לשברולט?" כל שעתיים וחצי, ולרשום עוף. הרבה עוף. ידידה שלי מהשכבה החליטה יום אחד לפתוח שם שרשור גאווה, לרגל סיום העונה של "הכי גאים שיש" וכמו כן בעקבות תהיות לגבי דעתם של חברי הפורום בעניין. (הם הרבה פעמים אומרים דברים כמו: "אתה הומו?" בתור קללות וכאלה..) יהיה נחמד אם תיכנסו ותקראו.. אני גם רשמתי כמה דברים גם אתם מוזמנים לרשום... אל תשכחו שבסה"כ אלו צעירים שם לא חושבת שיש מישהו מעל גיל 25 בשרשור הזה... וסתם חשבתי שזה יהיה נחמד ומעניין.

sarah

New member
תולעים זוחלות לי בתוך העור!! :-O../images/Emo7.gif

ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מרגיש כך :-O :-O :-O עגיוןכעטן]םכעועווןכעםגכחםעםחעםחלםללךכעלעךךשדםגפשדגפדךפשדגךפשגךפשךגפש ןםםםןןיןיןכעיןכ ואיפה זה לעזזל גני התערוכה?.

אממ...

הנה אתר שלא קשור לפורום אבל זה אתר נחמד של חברה שנקראת cashfiesta יכול להיות שחלק מכם מכירים את החברה אני לא מזמן קיבלתי מהם צ´ק של חמישים דולר.. (!!) רציתי להמליץ על זה... בכל מקרה, אתם יכולים לקבל שם כסף על גלישה בעיקר..אם אתם מחוברים הרבה, אז זה שווה לכם.. מרויחים דולר על כל 1000 נקודות, ו1000 נקודות אתם מקבלים בשעה וקצת.. כנסו לאתר הזה ותרשמו! כנסו דרך הלינק הזה: http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=garrafa שיהיה לילה טוב ותרויחו הרבה! ביי ----------------------------------------------

למעלה