שרשור ה
שאדו
- עושה קאמבאק!!!

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
שרשור ה../images/Emo41.gifשאדו../images/Emo41.gif - עושה קאמבאק!!!

שמחה להכריז על הקאמבאק הגדול של שרשור ה
שאדו
בביתו החדש. |ריינינג מן| mai

גלעד יא

New member
גברת ../images/Emo46.gif

שרשור שאדו שייך לפורום בנים בלבד ושם מקומו. בלי מחטפים מיותרים, אוקי?

xanadu

New member
ושוב אנחנו חוזרים למי שלא שמע טוב

שמחה להכריז על הקאמבאק הגדול של שרשור השאדו בביתו החדש. לילה זוהר לכולם.

EyeSeeYou

New member
למה שלא נפתח פורום שאדוו? ../images/Emo13.gif

נו מה יש לכם, כבר אין על מה לריב? גלעד- "תישאר תישאר תישאאאאאאאררררררררררררררררר, תישאר תישאר תישארררררררררררררררררררר"

Liroy25

New member
גלעדי, לא קצת נסחפנו?!

עם כל נאמנותי הרבה לצד הסטרייטי של הפורום, אישית לא משנה לי היכן השרשור יהיה וזאת לאור העובדה שאני לא נמנה עם הנוכחים שם. מצד שני בואו ניקח בחשבון שמרבית האנשים שמגיעים לשם הם קבוצת חברים שמהווה את הגרעין העיקרי של הפורום הנוכחי. השאלה היא - (מבט מופנה לגלעד) האם זה באמת משנה איפה השרשור יהיה? האם תוכנו באמת עד כדי כך רלוונטי למיקום שלו? פתרון אחר יכול להיות לכתוב את השרשור ב"בנים בלבד" וכאן להוסיף לינק..
בכל מקרה - קריסטלים כבר כמעט לא נשארו, הדלת חורקת ויש סדקים במשקוף. כפי שאמר ס´ ידידי המלומד (שאגב - ציונה לא מרגישה טוב בזמן האחרון..) - לא שווה לריב בגלל זה!

EyeSeeYou

New member
ס´ אמנם מלומד

אבל את "לא שווה לריב על זה" אמר דווקא חבר אחר מלומד שלך...אהם אהם

spainbar

New member
מסכים עם גלעד יא

יש דברים שעדיף להשאיר שם, כי הם עוזריפ לפורום ההוא, המטרה של הפורום הזה היא לא להשמיד כליל את הפורום ההוא שעשה טובות ורבות לכולנו !!! ס´

EyeSeeYou

New member
לא שזה מזיז לי משהו

מאחר ואני לא נמנה על גאנג השאדוו.. אבל ההתרפקות הזאת על הפורום ההוא נראית לי מיותרת..כאילו מתוך רחמים. אם הקבוצה שהולכת לשאדוו מורכבת בכולה או ברובה מאנשים שנמצאים בפורום מסוים, מדוע הם צריכים להטריח עצמם למקום אחר סתם כדי לא להעליב אף אחד. המצב השתנה הפורומים קיבלו תפנית בקהל שלהם, ולשים שם משהו שאולי (ואני לא יודע) כבר לא מתאים לשם, זה מיותר בעיני. אין קשר ללהשמיד או לא להשמיד, אם לפורום ההוא יש הצדקת קיום במצב הנוכחי (וכבר רבות דובר על כך) הוא צריך למצוא את התוכן שלו מחדש. הצחיק אותי שחלקכם (והאמת שספיינבאר וגלעד הם שניים מאלה) כותבים הודעות זהות בשני הפורומים.....לא יודע זה נראה לי מוזר לא יודע למה...אבל מעל לכל זה מעיד על כך שבמקום אחד אתם מרגישים בנוח ולמקום השני אתם מרגישים מחוייבים - תחליטו אתם איזהו הוא איזה.. בפנים אני חושב שגם אתם חושבים שכל זה מיותר, בכל אופן בטח לא צריך לשבור את הכלים על זה. כבר עדיף שתחלקו את חוויותיכם בהודעות זהות בשני הפורומים, טיפשי ככל שזה נראה. טייק איט איזי פיפול

EyeSeeYou

New member
ועוד משהו קט..

באמת נודף ריח של "מחטף", כפי שאמר גלעד, מההודעה של מאי (בפתיחת השרשור) ככה שאני מבין מאיפה המרירות...

איזה מעצבנים ../images/Emo46.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo88.gif

אנ´לא מבין; למישהו יש מונופול על השאדו ושירשוריו?! (חוץ ממני, כמובן) לא, נכון?! אז על מה הוויכוח בכלל? נראה למישהו שהשירשור הזה יופיע ב"בנים בלבד"? הוא לא, בקיצור. ולמה? כי החברים שם לא מגיעים בכלל למקום. כי סביר להניח שלא יכניסו אותם (יש יוצאים מן הכלל, אני יודע. לא לזרוק עליי כלום) חסל סדר וויכוחים מטופשים. השירשור שייך למי שכותב אותו ולא לפורום כלשהו. שבת שלום.

EyeSeeYou

New member
אתה וס´ הפסדתם אתמול

הרבה כוסונים חדשים בקפקא, לא ברור מה היה אבל לפתע פתאום הם נחתו שם. ולדעתי זו קונספירציה וכולם חיכו שאני אהיה תפוס רשמית כדי להשתלט על המקום.

אתה לא רומז בכלל כלום, נכון?

ואתה יודע שבשמחה רבה (!!!) הייתי פוקד את הקפה ההומואי החביב עליי. אבל, הייתי בחברת אנשים שחלקם (טוב, נו, אישה מאד מסויימת) לא מסוגלים בכלל לשמוע את המילה "קפקא". בוהוהוהוהוהו....קפקא..... אני מתגעגע. מיינוריטי ריפורט, יו-נואו.

.m

New member
אתה מפספס את הנקודה...

מ. תורן וספיינ´ כוסונים בעצמם. אחרי שהם נכנסים לשאדו, כולם נראים אפרוריים משהו
mai

EyeSeeYou

New member
אז כנראה עשרות כוסונים

פספסו את הנקודה הזאת אמש :") כי באמת היה ערב מאוד מיוחד אמש, לא ברור..

Yaniv-DC

New member
והרשו לי לשאול דווקא משפט שנוהג

לאמר גלעד - "כל מילה רקומה על הכרית". אכן יש כאן איזושהי התרפקות רומנטית (מיותרת) על פורום שהיה פעם טוב, ואיננו עוד. יש לכך מיליון סיבות, ויש מיליון סיבות למה כולם חוששים להורידו ממערכת הפורומים, אבל שום דבר לא משנה. הפורום הוא שקול לחולה זהבת נדירה המחובר למכשירי הנשמה ולרופאים אין מושג בכלל מה לעשות איתו וכל פעם מנסים משהו (כושל) אחר. שרשור השאדו אם אינני טועה הומצא ע"י אושיות הפורום הנוכחי כך שטיעוני המקום הרלוונטי בטלים בשישים. חסר על מה לריב? חם לכם ולח מדי? לא רוצים לכתוב פה? חבל. אבל נסתדר. סופ"ש נעים לכל מי שבוחר לכתוב פה ולמי שבוחר לשבת בפינה.

Yaniv-DC

New member
הבטחת פעם שתבוא לבד...

אבל כמ ההומו הממוצע (גלעד וספיינ לדוגמה) - הבטחות הבטחות...

למעלה