שרשור ה
שאדו
- עושה קאמבאק!!!

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

EyeSeeYou

New member
לא הבטחתי

אמרתי שייתכן
אבל עזוב אותך הומואים, אתה מקבל במקום שלושה הומואים סטרייטית מחבקת אחת במשלוח מיוחד עד אליך הביתה. כזה דיל גם בערוץ הקניות לא תשיג..

Liroy25

New member
להשאיר דברים כי הם עוזרים לפורום?

כלומר אם אתמול הכנתי עוגה אני חייב לפרסם את זה רק בפורום "מתכונים"? אם שכבתי עם בחורה (רחמנא ליצלן) לספר על זה רק בפורוס "סקס"? אם אני מתנדב ב"הפוך על הפוך" אז להתלבט רק עם פורום "מתנדבים"? אני חלילה לא מצדד בשום צד שהוא, ולו רק בגלל שאני לא יוצא ל"שאדו". "בנים בלבד" עשה טוב לכולנו ולחלקנו הוא עדיין עושה. יש לו מנהל חדש ונמרץ שעושה רושם כי ידע להחזיק את הפורום גם בלי חויותיכם מה"שאדו". זאת לא מלחמה ואף אחד לא מנסה להכשיל את השני, אבל לפעמים שינוי הוא לטובה.

.m

New member
היה טוב. היה ../images/Emo41.gifשאדו../images/Emo41.gif.

תקציר אירועי עבר: לפני שבועיים הצליחו קסנאדו והד"ר להביא את החצי העצבני של ההנהלה לשאדו. למי שלא יודע מדובר פה בנס בסדר גודל של פח השמן מחנוכה או הפיכת מטה לנחש, לפחות... באופן צפוי לחלוטין (חכו, חכו, יום אחד אני אתפוס את המרפי הזה בסמטה חשוכה ואז...) היה רע! בשבוע שלאחר מכן השמועות מדברות על נוכחות כה מאסיבית שנפתחה גם הקומה התחתונה.
כלכבוד! אבל אנחנו לא היינו
. אני הייתי חולה, והאחרים התפזרו כל אחד לעיסוקיו. וכך נדחה הקמבאק של שרשור השאדו לשבוע הזה. הערב נפתח בהודעה של kingomri: הוא מביא את shirhayam להופעת בכורה ב
שאדו
! המהממת קבעה עם ספיינבאר שיאסוף אותנו (המהממת, משנה תורן ואנוכי) ב 23:45. משנה תורן, כרגיל, איחר...
טוב, הוא לא ממש איחר, יותר... לא היה מוכן בזמן...(1-) אבל כשהוא כבר הופיע – משנה goldenboy תורן - היה שווה להמתין! (1+). המהממת היתה מהממת כהרגלה (1+), וספיינבאר היה במיטבו (1+). הגענו ל
שאדו
- בפנים כבר המתינו לנו קסנאדו והד"ר (2+). קריאות אינדיאניות, חיבוקים, נשיקות, והנה י´ האנדיאני (1+), הערב במראה הvillage people. היה מצחיק (1+)
לפתע מישהו מקיש קלות על כתפי, אני מסתובבת "סליחה, את mai?" "כן" ועוד לפני שהספקתי לתהות אם אנחנו מכירים או לא, אומר הבחור החביב "נעים מאוד, אני שנץ" (
וקבל 1+ על הנוכחות וגם 1+ על הזיהוי...), היכרות עם החבר´ה, ועם חברו של שנץ א´ (1+ על הנוכחות, וגם 1+ על האומץ
) נתראה ב´תאטרון´.
המוזיקה היתה מעולה! כבכר המון זמן לא חווינו תפירת שירים כ"כ טובה בשאדו! (1+ על המוזיקה, וגם 1+ ל-degay. מגיע לך
). הנה לייזר פלס, הוא הוא לייזי פלד הידוע
(1+), וגם ירון מנענע (1+ ´תגעגעתי..). היה חם (1- חייבים לדאוג לאוורר את המקום הזה!). היה צפוף (יא! איזה קטע, בחיי שהתגעגעתי לצפיפות. 1+ לתחיית השאדו. אבל אל תתרגלו לזה, בטח בשבוע הבא אני אחזור לקטר על זה...
). היה ריינינג מן (1+). חצי שעה לאחר מכן ספיינבאר הרים מבטו ותהה בקול "מתי יהיה day by day?" ובטרם סיים את המשפט התחיל השיר להתנגן ברקע (1+, וגם 1+ לספיינבאר (בתיה?) על הטלפתיה). (1+) להנהלה – שויתרה על מופעי הדראג המשעממים של ג´סיקה היסטריקה
נראה לי ששברנו כמה שיאים:
חוץ מאיזה פר´חה עם ישבן שלא היה מבייש גם שאול יהלום בעצמו, לא נרשמו תלונות! בכלל!
ספיינבאר לא אמר לנו "יוצאים באחת וחצי מקסימום!"
(אוהבת אותך ספיינ´
) בסביבות 3:00 החלטנו להתקפל וללכת לשתות קפה. My coffee shop המתין לנו נאמנה. היה מצחיק (1+). היה כייף (1+). מי לא היה? Kingomri ו-shirhayam (רישמו לעצמכם 2- על ההברזה!) יקיריי – אתם נפלאים, נהדרים, מקסימים, מדהימים, מהממים ואני אוהבת אתכם המוןןןןןןן סיכום - 18
mai (מתי עוד פעם?)

.m

New member
גבירותי ורבותי../images/Emo70.gif קבלו אותו../images/Emo70.gif

הד"ר הגיע|
mai

Doctor A

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif המהממת !!!

אני אוהב אותך מכול הלב, אני תמיד מתגעגע אליך.

שירשור שאדו? אני?!

יום ד´ , אני אחרי תורנות לילה, מתכננת להגיע מוקדם- הולכים לשאדו לא?! אני ותורן מדדים במעלי הקומה השניה.. השעה: 20:00 בערך..
(מוקדם יהיה אולי מחר..) הולכים לישון שיהיה כח.. קבענו עם ס´ בשעה 23:45 כשמאי המתינה בשקט מופתי עד לסיום שנת היופי שלנו..(היה שווה לא?
) הגענו לשאדו- מיד זיהיתי ( בכישרוני הידוע והנדיר..)חומר אנושי מרשים ביותר..וכאן המקום לפדבק את שנץ על ההגעה ועל החבר הבונבון. אנשים- כדאי לבדוק! (בקרוב כאן בפורום?). היה חם, היו כולם, היה קיילי, היה גם לייזי, קסנדו ניצנץ ובח"לו קיפץ כהרגלו ( מתה עליכם, כבר אמרתי? תורן- כפרות עליך, ס´- אתה אחד ויחיד, אחותי- אחותי?!

שנץ

New member
נעלבתי../images/Emo7.gif

החבר בונבון, אבל מה איתי??? סתם, אני מ-פ-ר-ג-ן. אגב, הוא פנוי לכל המעוניין (או מעוניינות, לא פוסלים שום דבר...)

שנץ יקירי ../images/Emo140.gif

ממני לא נעלבים
(בונבון זה משהו אחד אבל שנץ זה משהו אחר לגמרי
)

שנץ

New member
משהו אחר לגמרי?!?

כלומר לא בונבון??? אין בעיה... |חומת-ברלין-אין-סדקים|

../images/Emo39.gifשנץ, כפארות

מהיכרותי עם המהממת (אני בכל זאת גר איתה, יו-נואו...
) אני יכול רק לומר לך שהיא בהחלט הייתה מסווגת אותך בתור "בונבון", אלא ש...היא פשוט מחפשת הגדרה קצת יותר מחמיאה. אם אתה מבין למה אני מתכוון... שבת שלום!

shirhayam

New member
אופס....

זה היה יום בהחלט מוזר כן יוצאים - לא יוצאים - כן יוצאים לא יוצאים נו את זה כבר הבנתם לבד ביום חמישי הקרוב - אין ויתורים אין הנחות!!!!! אני שם - וחבל לכולכם על הזמן לשדאו - טוב עוד יהיו ימים

Kingomri

New member
../images/Emo122.gifהמלך פגש שוט חדש של אימא|

מ-ס-ת-ב-ר שלא רק משקשקי אחוריים ואובססיביות לבטריות יודעים לעשות סצינות ולשבור את הקריסטלים של המאמא. גם המאמא יודעת!!! ועוד איך בקיצור, אחרי כמה ימים מאוד קשים שבהם shir hayam עשתה מאמצים כבדים לשכנע אותי להגיע לשאדו (זה לא שאני לא רוצה, זה פשוט שאני חייל) יום רביעי הגיע, שמונה בערב והמצפן הצביע על ללכת. או אז הגיחה המכשפה הקרירה מהצפון, והטילה וטו מוחלט על הנצנצים, הליפ גלוז והחולצה החדשה שנרכשה בדינמיט, או במילותיה שלה: אתה לא הולך! כך התחיל וכך הסתיים ביקורי בשאדו השבוע, שייזכר בעבורי לדיראון עולם או לפחות עד יום חמישי הבא עלינו לטובה, כי אז אין צבא, יש כסף ויהיה קיילי!

shirhayam

New member
תגיד תודה

שלאנשארו סימנים כחולים על הגב ועל זרועות הידיים כי אחרת איך היית נראה? אה? חשבת על זה פעם? אוהבת אותך שלך לעולם שירה

xanadu

New member
אנחנו חבורה, צוהלת ושמחה

סיכום אירועי שאדו -
אלף סליחות מי´ האינדיאני, על שעברנו בחוצפה וביהירות מולו במיי קופי שופ ולא אמרנו שלום. מה לעשות, לא רואים ממטר (באמת שלא, המשקפיים בבית).
נכנסים פנימה. מחרוזת אייטיז מזעזעת. איפה המחבקת?
מחרוזת אייטיז מזעזעת נמשכת. אני לא שיכור מספיק. הסטוקר שלי ושל ספיינבאר הגיע. איפה מאי?
אמרתי לעצמי שאני לא אשתה, כי אני צריך להיות עירני מחר. אני לא שותה ולו טיפה אחת. רק מים. אבל יציעו לכם וודקה רד-בול בחינם? לא תשתו? איפה מאי?
חצות ומשהו. אני אחרי וודקה רד בול וחצי (שתיתי גם של הד"ר). מצב הרוח עולה. איפה מאי?
הנה מאי. נזכרה לבוא באמת. מתפרצת כרוח סערה יחד עם כל הפמליה. מוסיקה בסימן עלייה.
היה דנה, היה קיילי, היה אמבר, היה סטריינג´ר אין מי האוס, היה עוד דנה ועוד קיילי ועוד דנה ועוד קיילי (מי אמר עוד תפוח עם דבש ועוד תפוח עם דבש ולא קיבל?). היה שיגי וחצי.
צריך ללכת. תודה למאי, משנה, המהממת, ס´, הסטוקר, י´, לייזר, שנץ ברוכים הבאים. מקווה שלא נבהלת יותר. דרך אגב, שנץ קיבל ממני מתנה. אני בתקווה שהשתמש בה בתבונה.
לילה טוב.

למעלה