היה טוב. היה ../images/Emo41.gifשאדו../images/Emo41.gif.
תקציר אירועי עבר: לפני שבועיים הצליחו קסנאדו והד"ר להביא את החצי העצבני של ההנהלה לשאדו. למי שלא יודע מדובר פה בנס בסדר גודל של פח השמן מחנוכה או הפיכת מטה לנחש, לפחות... באופן צפוי לחלוטין (חכו, חכו, יום אחד אני אתפוס את המרפי הזה בסמטה חשוכה ואז...) היה רע! בשבוע שלאחר מכן השמועות מדברות על נוכחות כה מאסיבית שנפתחה גם הקומה התחתונה.
כלכבוד! אבל אנחנו לא היינו
. אני הייתי חולה, והאחרים התפזרו כל אחד לעיסוקיו. וכך נדחה הקמבאק של שרשור השאדו לשבוע הזה. הערב נפתח בהודעה של kingomri: הוא מביא את shirhayam להופעת בכורה ב
שאדו
! המהממת קבעה עם ספיינבאר שיאסוף אותנו (המהממת, משנה תורן ואנוכי) ב 23:45. משנה תורן, כרגיל, איחר...
טוב, הוא לא ממש איחר, יותר... לא היה מוכן בזמן...(1-) אבל כשהוא כבר הופיע – משנה goldenboy תורן - היה שווה להמתין! (1+). המהממת היתה מהממת כהרגלה (1+), וספיינבאר היה במיטבו (1+). הגענו ל
שאדו
- בפנים כבר המתינו לנו קסנאדו והד"ר (2+). קריאות אינדיאניות, חיבוקים, נשיקות, והנה י´ האנדיאני (1+), הערב במראה הvillage people. היה מצחיק (1+)
לפתע מישהו מקיש קלות על כתפי, אני מסתובבת "סליחה, את mai?" "כן" ועוד לפני שהספקתי לתהות אם אנחנו מכירים או לא, אומר הבחור החביב "נעים מאוד, אני שנץ" (
וקבל 1+ על הנוכחות וגם 1+ על הזיהוי...), היכרות עם החבר´ה, ועם חברו של שנץ א´ (1+ על הנוכחות, וגם 1+ על האומץ
) נתראה ב´תאטרון´.
המוזיקה היתה מעולה! כבכר המון זמן לא חווינו תפירת שירים כ"כ טובה בשאדו! (1+ על המוזיקה, וגם 1+ ל-degay. מגיע לך
). הנה לייזר פלס, הוא הוא לייזי פלד הידוע
(1+), וגם ירון מנענע (1+ ´תגעגעתי..). היה חם (1- חייבים לדאוג לאוורר את המקום הזה!). היה צפוף (יא! איזה קטע, בחיי שהתגעגעתי לצפיפות. 1+ לתחיית השאדו. אבל אל תתרגלו לזה, בטח בשבוע הבא אני אחזור לקטר על זה...
). היה ריינינג מן (1+). חצי שעה לאחר מכן ספיינבאר הרים מבטו ותהה בקול "מתי יהיה day by day?" ובטרם סיים את המשפט התחיל השיר להתנגן ברקע (1+, וגם 1+ לספיינבאר (בתיה?) על הטלפתיה). (1+) להנהלה – שויתרה על מופעי הדראג המשעממים של ג´סיקה היסטריקה
נראה לי ששברנו כמה שיאים:
חוץ מאיזה פר´חה עם ישבן שלא היה מבייש גם שאול יהלום בעצמו, לא נרשמו תלונות! בכלל!
ספיינבאר לא אמר לנו "יוצאים באחת וחצי מקסימום!"
(אוהבת אותך ספיינ´
) בסביבות 3:00 החלטנו להתקפל וללכת לשתות קפה. My coffee shop המתין לנו נאמנה. היה מצחיק (1+). היה כייף (1+). מי לא היה? Kingomri ו-shirhayam (רישמו לעצמכם 2- על ההברזה!) יקיריי – אתם נפלאים, נהדרים, מקסימים, מדהימים, מהממים ואני אוהבת אתכם המוןןןןןןן סיכום - 18
mai (מתי עוד פעם?)