שרשור "זה או זה" חדש.

chi12

New member
גאלנטמון

נשמע כמו גלי מתכות, פלמון בלי עלים או פטמון בלי כנפים?

פאטאמון בלי כנפיים, כי פאלמון בלי

עלים זה...זה לא פאלמון, זה סתם כדור ירוק.
אגומון ורוד או פיקסימון צהוב? ואורנית, זה התותח של גורילאמון, לא של גאטומון. לגאטומון אין תותח, היא חתולה קטנה! XDDD

chi12

New member
פיקסמון צהוב

כי אין לי מושג מה זה, מה היה נראה יותר נורמלי בתור דיגימון רעשן או סביבון, היום הודיעו לי שילד שלמד איתי ביסודי נפטק מדלקת קרום המח.

Apikachu L

New member
סורה

קרוב לוודאי דלקת (קרום המוח) בקטריאלית, לא מתים מהר מדלקת ויראלית(היה לי). ולחשוב שיש חיסון נגד זה. אלא שזו מחלה נדירה. אה... המסכה של מיוטיסמון או המסכה של פנינה-רוזנבלומון? (מתקפת פודרה!) [סלחו לי, כל מעריצי (*צחוק*, טוב ברצינות) פנינה רוזנבלום, אבל הגרסה הדיגיטאלית שלה... היא הדיג'ימון החזק בתבל! כל כך חזק ש... טוב, לא משנה]

המסיכה של מיוטיסמון.

מצטער, חיננית... אגב, הדיג'ימון החזק בתבל הוא, כידוע, הדיג'יגדילה של נימון. בתוך הדיג'ימון הזה מסתתר כוח שלא ייאמן! אגומון או שלמון?

chi12

New member
אגומון רק אותו אני זוכרת

מי זה נימון? ומה אכפת לי מהדיגימון החזק בתבל? לילימון או אנגלוואמון (או חירבוש אותיות אחר)? לא הייתי קרובה לילד הזה..

Apikachu L

New member
מפגש עם המוות....

מזכיר לנו שביום מן הימים גם אנחנו נתפגר. לכן זה גורם להלם, זה הכל. אנג'לוומון. אה... דיוויס בתור סנטה קלאוס או קן בתור סבא כפור(סנטה קלאוס של הרוסים, הוא מגניב, הוא מביא מתנות, הוא לא משעבד איילים ויש לו נכדה שאפשר לקרא לה שלגית. והיא כוסית אש!)?

DeathD

New member
קן בתור סבא כפור!

*חזרתי. אני דודי למי שזוכר ולמי שלא* טאי (עונה 1-2) או מאסארו (עונה 5)? (*מקווה שהשאלה לא מופיעה*)

טאי, כי...כי...כי עונה ראשונה!

דאטס או הסוכנות הזו מהעונה השלישית ששכחתי את שמה? דודי, ברוך השב!
אתה מוזמן להישאר, והצטרף למשחק שלנו!

למעלה