שרשור חברתי

Eyal Potter

New member
של מה?

דרך אגב, גמאני הזמנתי מאמזון.... את הפול קולר קולקטורס אדישן בוקסד סט.... אני עכשיו בוויאג' אוף דה דאוון טרידר... או בעברית קפידה, המסע בדורך השחר... ועוד שבוע אני מזמין את המהדורה לחמישים שנה של שר הטבעות מ2004! יש לי יומולדת החודש! איזה מתנה שווההה

dorgilyt

New member
גם אני רוצה../images/Emo9.gif

האמת שהפעם הזמנתי את הגרסת המורחבת של שר הטבעות,(אני לא מצפה לתגובות שהסרט לא טוב). את גרסת האספנים של קורפס ברייד, ואת גרסת האספנים של קלרקס-קווין סמית'. ו-ו אני גם רוצה את המהדורת 50 שנה של שר הטבעות!, אבל אבל, הבעיה שזה עולה לי בדיוק 574 זוזים לפים האחרונה שבדקתי, שזה שווה חודש וחצי עבודה בהוצאת כלבים קטנים.

Eyal Potter

New member
כן...

השנה אני לא עושה מסיבה כזאת של כל הכיתה, אלא איזה 8 ילדים יושנים אצלי בבית בפאנן וזה... וככה נוסף לי יותר כסף לחשבון מתנות!!!! ואני שוב שואל, מה הזמנת עכשיו?

dorgilyt

New member
אמרתי את זה->

האמת שהפעם הזמנתי את הגרסת המורחבת של שר הטבעות,(אני לא מצפה לתגובות שהסרט לא טוב). את גרסת האספנים של קורפס ברייד, ואת גרסת האספנים של קלרקס-קווין סמית'. ובפעמים קודמות, הזמנתי ספרים כאלה ואחרים,את כל סדרת פיירפלי, ועוד.

../images/Emo91.gif קומונת חומריו האפלים

היי כולם, אם אני לא טועה כבר המלצתי על הקומונה פה כבר, אבל אני אנצל את השרשור הזה כדי לעשות זאת שוב. אני נורא נורא ממליץ לכולם לקרוא את טרילוגיית הספרים 'חומריו האפלים' שמורכבת מהספרים: המצפן הזהוב, הסכין המעודן ומשקפת הענבר. יש האומרים שסדרה נכתבה כקונטרה לנרניה. הסופר, פיליפ פולמן, הוא אתאיסט ידוע שתקף הרבה פעמים את נרניה ואת לואיס וניתן למצוא מספר הקבלות בין נרניה ל'חומריו האפלים' (יש על זה דיון בקומונה). בכל מקרה - לכל מי שקרא, אשמח לראותכם בקומונה. לכל מי שעוד לא קרא - רוצו

Fairywitch

New member
מחר אני כותבת מבחן בית../images/Emo7.gif

במקום לבלות לי פה אני צריכה לכתוב מטלות לימודים בסופ"ש

Fairywitch

New member
אני מתגעגעת לפורום 160../images/Emo10.gif

לא הספקתי לבקר שם כבר כמה ימים, שלא לדבר על זה שתפוז היה מושבת...

Fairywitch

New member
../images/Emo7.gifחבל. יש להם אחלה מנהלות../images/Emo8.gif

אבל באמךת- בסה"כ אחלה פורום.

ToryMaster

New member
לא מאשימה אותך

בפורומים גדולים שזזים מהר הרבה פעמים קשה להשתלב כמו שצריך, בעיקר כי לא יודעים מאיפה להתחיל. לא נורא, יש לך אותנו

Fairywitch

New member
בלעעע...../images/Emo122.gif

אמרתי שאהיה פה פחות בגלל מטלות לימודיות, אבל אני בעצם פה יותר כדי להתחמק מהן
יש לי מבחן בית קשה בטירוף

למעלה