שרשור חדשים לכבוד חנוכה

shiranita38

New member
היי ../images/Emo80.gif

התחלתי לשמוע את פינק פלויד לא מזמן וישר נכנסתי למעגל המעריצים שלהם. שמחתי לראות שיש גם פורום בו אפשר לדבר עליהם בחופשיות. מהסקירה הקצרה שלי ראיתי כמה וכמה מאמרים מעניינים והגלריית תמונות נפלאה. כל הכבוד! שירן.

olivninja

New member
שלומות!

היי אנשים, אני דפנה. לא מזמן התחלתי לשמוע פינק פוליד אז החלטתי לחפש קצת באינטרנט אם יש משהו מעניין... אגב, מאיפה בא השם פינק פלויד?

weird dust

New member
התשובה ניכתבה בעבר

וכיום היא שוכבת כאן. מה מקור השם "פינק פלויד"? 1. מקור השם הוא בצירוף של שמותיהם הפרטיים של שני מוסיקאים אמריקאיים: פינק אנדרסון, ופלויד קאונסיל. פינק אנדרסון (Pink Anderson) ופלויד קאונסיל (Floyd Counsil) היו שני נגני בלוז מקרוליינה, בדרום ארה"ב, אשר פעלו בעיקר במחצית הראשונה של המאה העשרים. השניים לא הכירו כלל זה את זה, ולא הקליטו ביחד. אנדרסון וקאונסיל לא זכו להצלחה או הכרה נרחבת. אך התמזל מזלם, וכמו אמני בלוז אמריקאים רבים, אלבומים שלהם הגיעו לידיהם של נערים בריטיים, שאחד מהם היה סיד בארט. בארט צירף את שמותיהם הפרטיים של השניים, וכך יצר את השם "פינק פלויד". בראיונות, נהג בארט לספר שהוא קיבל את השם מחייזרים שבאו בצלחת מעופפת, או שהשם התגלה לו בחלום. הפלויד כמובן לא היו להקת בלוז, וגם תקופת ה-R&B שלהם היתה קצרה מאוד, כך שקשה למצוא השפעות של שני האמנים האלו במוסיקה של הפלויד. (זאת התשובה מהשאלות הנפוצות של הפורום ואני רק העתקתי משם)

GingerBread Man

New member
לו הייתי ציףציף הייתי אומר

שאנחנו לא מעריצים, אלא פשוט אוהבים את המוזיקה וכל מה שמסביב לא באמת מעניין. אבל אני לא ציףציף, אז אני לא אגיד את זה. בכל מקרה, ברוכה הבאה.

One Echoe

New member
וואו

איזו תמונה יפה יש לך בכרטיס האישי. זה סיד סארט? מאיפה היא?

שרשור חדשים לכבוד חנוכה ../images/Emo138.gif

לאחרונה הצטרפו לפורום חברים חדשים רבים, שחלקם התוודעו לפלויד רק לאחרונה. השרשור הזה נועד להם: אנא ספרו כיצד התוודעתם לפלויד, מה אתם מכירים מתוך אלבומי או שירי הלהקה, וכן אלו שאלות הייתם רוצים לשאול עליה. כל שאלה תענה, גם בסיסית, כל עוד אין כבר תשובה עליה ב"שאלות נפוצות" או ב"מאמרים" של הפורום. אז לא להתבייש...

Jo Doe

New member
אני חדשה (ולא ממש מעניינת)..

החלטתי להצטרף לכאן אחרי שהוגנבה שמועה לאוזני שיש פורום טוב על פינק פלויד. אני מקשיבה למוזיקה שלהם בערך מאז היום שנולדתי (אבא שלי מאמין בחינוך מוזיקלי טוב). אני מכירה את כל האלבומים שלהם משנות השישים, משנות השבעים ואת The final cut. אין לי אומץ לקנות את האלבומים מהתקופה שאחרי הפרישה של רוג'ר ווטרס.

weird dust

New member
יש כמה להיטים גם אחרי ווטרס

כמו ב-The Division Bell שיר 4 - marooned או שיר 11 - high hopes שירים לא רעים למרות חיסרון קל.

תאזרי אומץ

אם את מצפה שפינק פלויד ימציאו מחדש את הגלגל אז תוותרי על האלבומים כבר עכשיו.אבל אם אתה רוצה לשמוע מוזיקה טובה,לוא דווקא מתוחכמת או מחדשת,את תפיקי הנאה רבה במיוחד מהאלבום "דוויזן בל". גם למומנטרי יש את הקטעים שלו אבל אפשר לוותר.

One Echoe

New member
תאזרי אומץ.

זה שווה. אמנם האלבומים לא מחדשים יותר מדי.(לווטארס תמיד היה מה להגיד על העולם). אבל מבחינה מוזיקלית, הם לא נחותים מהאלבומים של שנות ה-70. אני מדבר ספציפית על הדויז'אן באל, יש עוד אחד שלא יצא לי עדיין לשמוע. אלבום מעולה, מבחינה מוזיקלית אולי אחד הטובים... אגב, להיטים, מבחינתי כל הדזוז'אן הוא להיט אחד גדול.

melancholy man

New member
אל תתאמצי

בעיני הם לא שווים את המאמץ, אבל תמיד טוב להחליט בשביל עצמך, אז בהזדמנות כשיהיה לך זמן ואיפה לשמוע, תקשיבי ותחליטי לבד, אישית כאמור, האלבומים האלה, שציף הגדירה פעם אחד מהם כפינק פלוייד לייט, הם כל כך לייט שבגרע שאני מחזיק אותם הם עפים ברוח ושניה אחרי שאני שומע אותם הצלילים תנדפים להם ונעלמים בלי ששום דבר ישאיר את רישומו

למעלה