שלום לכולם, אני אנה!
בת 17, מהתנחלות בשומרון.. אני חייבת לציין שיש לכם פורום מצויין!! אני קוראת פה כבר חודש את השרשורים, המאמרים ושאר כתבות נלוות.. והעשרתם את הידע הפינק פלוידי שלי בצורה ניכרת..ח"ח!! התוודעתי לפינק פלויד בערך לפני שנה, שחיטטתי בדיסקים של הורי במטרה למצוא דיסק מסוים.. ומצאתי את ECHOS , שאבי קנה לאמי ליום האם. התחלתי להאזין לו, בדרך לבית ספר, בחזרה מבית ספר וכל זמן פנוי שהיה לי..ישבתי בספריה ופירשתי את המילים שלא הבנתי, אהבתי את ההצורה הבוטה והסרקסטית של חלקן, ומצד שני את צירופי המילים המיוחדים, המטאפורות הפשוטות שנתנו לכל הקונספט משמעות אחרת, משמעות עצומה בעיני. חחח..אחרי נבירה נוספת באוספים של אבי מצאתי את "דארק סייד"..ואני חושבת שהיה לי קצת קשה להתחבר אליה..זאת הייתה גאונות שטרם יכלתי להבין אותה, אני מאמינה. יש עוד כל כך הרבה , שאני חושבת על המוסיקה הגאונית שלהם, ובעיקר על מה שמייחד אותה כל כך.. אבל זה יהיה די טיפשי שאני אגיד.. כי אתם שם יודעים הרבה יותר ממני.. אז אני אמשיך לקרוא פה בפורום.. ואתם תמשיכו לעשות עבודה מצויינת... שמתי לב שמידי שישי-שבת יש לכם פינת המלצות, רציתי לשאול אם אפשר להמליץ גם על ספר, ולא בהכרח דיסק?? תודה לכם, אנה.