שרשור חדשים לכבוד חנוכה

weird dust

New member
זה בהחלט נכון

במיוחד אחרי שיש היום חוק שמבטל את הלייט. האלבומים אחרי החומה (שגם אותו אני לא ממש אוהב) הם כבר לא ממש מה שהיו פינק פלויד. האלבומים שאני אוהב הם אלו עד 77 וגם לא כולם. אני אוהב במיוחד את הפייפר.

../images/Emo46.gif שווה

הוא אלבום אומנם קל יותר מבחינת מסרים אבל עדיין קוטף. עידין הקול המלטף של גילמור והגיטרות, או הגיטרות. עדיין פינק פלויד. תתמאצי. אחד האלבומים האהובים עליי

כל אלבום של הפלויד שווה שמיעה

ולאחר שתאזינו, קיבעו בעצמכם מה אתם חושבים עליו.

One Echoe

New member
נכון+לדעתי.

הלהקה הזאת פשוט לא יודעת להוציא דברים רעים. גם כשהיא ממחזרת את עצמה.

נעים מאוד

שלום, גיליתי ת,פורום דרך חיפוש מידע על האלבום של ווטרס the pros and cons ומצאתי את התשובות לחידון שעשיתים פה חוצמזה- את הפינק הכרתי דרך הדרק סייד שנתן לי חבר בכיתה ח' ואת החשיפה האמיתית שלי לכל החומר היותר מגוון שלהם גיליתי אחרי שהייתי בהופעה של רוג'ר ווטרס בריו דה ז'נירו שהיתה מ-ד-הי-מה באיצטדיון הקרנבל הידוע, עם רמקולים של סראונד תלויים על מנופים מסביב לאיצטדיון טוב די עם ההשתחצנות.. שמח למצוא אותכם ואם מישהו יכול להסביר על מה בדיוק האלבום מדבר, א ני אשמח

נעים מאוד גם לנו

pros and cons היה אלבום הסולו הראשון של ווטרס, באמצע שנות השמונים, אף כי את הטיוטה לאלבום כתב עוד בסוף שנות השבעים. על מה הוא מדבר? בעקרון, על יחסיו הסבוכים והמתוסבכים של ווטרס עם המין הנשי: משיכתו לנשים, פחדיו מנשים, רגשות התיעוב שלו כלפיהן, חרדת הנטישה שלו, ושאר נוירוזות. אבל תספר לנו על ההופעה של ווטרס בריו... איך זה היה? מה היה שם?

ההופעה של ווטרס

טוב אז ככה, היינו בריו דה ז'נירו, ברזיל. ווטרס היה אז במסע ההופעות in the flesh העולמי. ההופעה היתה באיצטדיון הקרנבל שהוא למעשה רחוב שלם שנסגר ככה שהבמה המרכזית הפכה לבמה של ההופעה. מנופים הרימו רמקולים לsround (לא יצא לי להיות בשופ הופעה עם מוזיקת סראונד חוץ מזו) המוני ברזילאים ושאר תיירים שעוד לא התאוששו מהקרנבל, הגיעו להופעה, וכשעננת גראס מרחפת מעל הקהל ווטרס נתן את הגדולים של הפלויד וכמה חדשים משל עצמו (שלא נעיםף אבל ייבשו קצת את הקהל לכמה דקות, אבל מי יכול להתייבש בהופעה כזו?) מסכי וידאו, כמיטב המסורת הפלוידיאנית ליוו את כל המופע . כשהמרשים היתה תמונה ענקית של סיד בארט שהלכה וגדלה ברקע של shine on. זהו, כל השאר מתועד בdvd של in the flesh, רק ששמעתי ששם זה בהופעה במיאמי, שהקהל בה יושב כמו בתיאטרון, שזה ממש לא מה שהיה בריו כמובן... חג שמח לכולם ומי יודע, אולי הוא עוד יופיע על גדר ההפרדה...

mitzi20

New member
שלום!

שלום שלום לכולם...רק עכשיו ראיתי במקרה את הפורום הזה... שמי ענת, בת 21, שומעת ואוהבת פינקפלויד כבר שנים רבות... כרגע מובטלת...(התפטרתי מעבודה מבעסת..) וזהו! מה עוד שומעת? רוק, רוק קלאסי, רוק אלטרנטיבי, אינדסטריאל רוק, אלטרנטיב,סיקסטיז, סבנטיז,אייטיז, ניינטיז.. המון המון ומהרבה מאוד סיגנונות..כל אחד והטוב שבו
להקות אהובות במיוחד: pink floyd, led zeppelin, nine inch nails, placebo, the cranberries, the cure,tori amos, couctu twins, ועוד ועוד ועוד..הרשימה ארוכה ביותר... אשמח לשמוע על כל אחד מכם...

Queen Of Rain

New member
יאללה גמאני אצטרף

כי לא יצא לי להציג את עצמי כמו שצריך... נועה 19 אשדוד כרגע עושה שירות לאומי ועובדת בעבודות מזדמנות... מה עוד שומעת..? פרוג-רוק, פרוג-מטאל,רוק מטאל ג'אז רגאיי ומוזיקה שקטה להקות אהובות? פינק פלויד,פורקיופיין טרי,דרים ת'יאטר,קאמל, קינג קרימזון, ג'נטל ג'יאנט, ג'תרו טול,קולדפליי,ראש, פרל ג'אם,טסטמנט,יס,דייר סטרייטס,ג'ימי הנדריקס, סטיב ואי, מרטי פרידמן...טוב התחלתם להבין את הכיוון... והמ... זהו.. אני משערת אתם מוזמנים לשאול:) יום טוב

Sun Hello

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני לא ממש חדשה כאן. כתבתי כמה הודעות בודדות, ואני קוראת פה הרבה זמן, אבל עכשיו אני מצטרפת באופן רשמי, עקב השרשור. :) אז... היי.

Sun Hello

New member
היי ניר../images/Emo24.gif

סתם לא כותבת הרבה... אני אשתדל לכתוב לפעמים.

שלום לכולם, אני אנה!

בת 17, מהתנחלות בשומרון.. אני חייבת לציין שיש לכם פורום מצויין!! אני קוראת פה כבר חודש את השרשורים, המאמרים ושאר כתבות נלוות.. והעשרתם את הידע הפינק פלוידי שלי בצורה ניכרת..ח"ח!! התוודעתי לפינק פלויד בערך לפני שנה, שחיטטתי בדיסקים של הורי במטרה למצוא דיסק מסוים.. ומצאתי את ECHOS , שאבי קנה לאמי ליום האם. התחלתי להאזין לו, בדרך לבית ספר, בחזרה מבית ספר וכל זמן פנוי שהיה לי..ישבתי בספריה ופירשתי את המילים שלא הבנתי, אהבתי את ההצורה הבוטה והסרקסטית של חלקן, ומצד שני את צירופי המילים המיוחדים, המטאפורות הפשוטות שנתנו לכל הקונספט משמעות אחרת, משמעות עצומה בעיני. חחח..אחרי נבירה נוספת באוספים של אבי מצאתי את "דארק סייד"..ואני חושבת שהיה לי קצת קשה להתחבר אליה..זאת הייתה גאונות שטרם יכלתי להבין אותה, אני מאמינה. יש עוד כל כך הרבה , שאני חושבת על המוסיקה הגאונית שלהם, ובעיקר על מה שמייחד אותה כל כך.. אבל זה יהיה די טיפשי שאני אגיד.. כי אתם שם יודעים הרבה יותר ממני.. אז אני אמשיך לקרוא פה בפורום.. ואתם תמשיכו לעשות עבודה מצויינת... שמתי לב שמידי שישי-שבת יש לכם פינת המלצות, רציתי לשאול אם אפשר להמליץ גם על ספר, ולא בהכרח דיסק?? תודה לכם, אנה.

brotos

New member
שלום אנה.

ראשית, ברוכה הבאה לפורום. אם יש לך משהו להגיד, תגידי. אם זה יהיה מספיק מטומטם אז האנשים בכחול כבר ישרשרו את זה לאוף, שזה סוג של למחוק, אבל עדיין להרגיש עם. שנית, את יותר ממוזמנת לכתוב על ספרים. אני עשיתי זאת מספר פעמים (עד שזרקו עליי ביצים וקראו לי פלצן). (ובכלל, אם משהו חסר, אנחנו שם, בשבילך).

חחחח..../images/Emo137.gif

אז, כבר בשבוע הראשון לנוכחותי האקטיבית שלי פה... אני אקרא פלצנית, ואשורשר לאופ?? אהמ..אולי עדיף לשתוק רציתי לשאול מה דעתכם על האלבומים המאוחרים של גילמור ( לא בהרכב הפינק פלוידי הכוונה)? ואם דנתם בסוגייה, אז סליחה מראש..

למעלה