טלושושושושושושושווש תודה.. חחחחח גם את פה...ישששששששששששש
S shoooko New member 6/6/05 #18 שנטהההההההההההההההההההההההההההההההה חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת?
Y Y2J דוריקו New member 6/6/05 #20 ברוכה הבאה ואני לא יודע למה אבל הכינוי שלך שניצלונה מוכר לי מאיזה עוד פורום שאני נמצא בו אולי טלנובלה בע"מ?
ברוכה הבאה ואני לא יודע למה אבל הכינוי שלך שניצלונה מוכר לי מאיזה עוד פורום שאני נמצא בו אולי טלנובלה בע"מ?
B B R A Y E R New member מנהל 6/6/05 #21 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifברוכה הבאה../images/Emo8.gif
R R o n i t k a New member 6/6/05 #26 ../images/Emo119.gif../images/Emo42.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני רונית בת 13 מירושלים
י ירינוששששש New member 6/6/05 #57 שניצל שלום לךך מפורום טלנובלה בע"מ אני מכירה אותך גם אני עכשיו החלטתי להצטרף למרות שעוד לא ראיתי את הסדרה
שניצל שלום לךך מפורום טלנובלה בע"מ אני מכירה אותך גם אני עכשיו החלטתי להצטרף למרות שעוד לא ראיתי את הסדרה
M mominman New member 6/6/05 #112 שרשור חדשים ../images/Emo171.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif כל המצטרפים - לכאן! ברוכים הבאים כולם
שרשור חדשים ../images/Emo171.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif כל המצטרפים - לכאן! ברוכים הבאים כולם
מ מור תייר New member 6/6/05 #132 שלום לכולם!!!!! אני חדשה פה! והתחלתי לראות את הסדרה המאוד חמודה ומגניבה הזאת... אבל יש שם בנים ממש חמודים וחתיכים! אמאלה! אה, ושאלה: מישהו יודע איך קוראים לשיר פתיחה?
שלום לכולם!!!!! אני חדשה פה! והתחלתי לראות את הסדרה המאוד חמודה ומגניבה הזאת... אבל יש שם בנים ממש חמודים וחתיכים! אמאלה! אה, ושאלה: מישהו יודע איך קוראים לשיר פתיחה?
M mominman New member 6/6/05 #135 ../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif באמת שאין לי זמן לעבור אחד אחד ואני מצטער אבל ברוכים הבאים כולם !! תהנו מכל רגע !! אני אליאור אוהב
../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif באמת שאין לי זמן לעבור אחד אחד ואני מצטער אבל ברוכים הבאים כולם !! תהנו מכל רגע !! אני אליאור אוהב
O ortalma New member 6/6/05 #136 היי אני חדשה../images/Emo24.gif אני אורטל בת 15 התחלתי לראות "השמינייה"בגלל לירון לבוהסדרה ממש יפה.. אז זהו ברוכה הבאה לכל החדשים ומקווה שתקבלו אותי כאן
היי אני חדשה../images/Emo24.gif אני אורטל בת 15 התחלתי לראות "השמינייה"בגלל לירון לבוהסדרה ממש יפה.. אז זהו ברוכה הבאה לכל החדשים ומקווה שתקבלו אותי כאן