שרשור חדשים:)

elians

New member
שאלווווווום ../images/Emo9.gif

אני חדש פה.... חולה על סדרות מצויירות , במיוחד של פעם... יש לי מלא שירים של תוכניות ילדים על הרשת כבר ... מישהו רוצה? רק שיבקש שיר ויקבל לינק

היי אני חדש!../images/Emo185.gif

אני בן 11 ושמי נווה (בניגוד לכינוי) ואוהב סדרות כמו יו-גי-הו,פוקימון,דיג'ימון ואפילו המטארו (מישהו מכיר? בפוקס קידס). מקווה להשתלב-צ'או
.

Smart S

New member
שלומלום כולמייי אני חדשה פה...

וחוץ מלכתוב בפורום כאן אני רוצה לפתוח פורום חדש אז אני עושה סקר קטן כדי לדעת איזה פורום אתם רוצים שיפתח?!

שלם לכם אפשר להצטרף לפורום שלכם?

נראה לי שאני הכי גדולה מבין כולכם אבל אם תרצו אני אשאר אז בכיף כי גם אני בגילי ה"מופלג" אוהבת סדרות מצוירות וכיף לי לראות שסדרות ששודרו בטלוויזיה לפני הרבה שנים כמו הלב ונילס הולגרסון עדיין משודרות וגם יש לי געגועים לסדרות ישנות שכבר לא משדרים.אז בקיצור אני אשמח להצטרף לפורום הנחמד שלכם.

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif כנסי../images/Emo185.gif

לפתוח פורום זה לא כמו פעם,למלא טופס שהם ייסכמו ובום את מנהלת! צריך לסוע לרמת-גן ולהיפגש עם הנהלת
. אין לי פורום ספציפי שאני רוצה שייפתחו.

אנדרו15

New member
תצטרפי בשימחה

את לא היחידה שבת 21 יש עוד שנים לפחות(נכון?) וברוכה הבא

לא הבנת או שאני לא../images/Emo185.gif

את רוצה לפתוח פורום?. בשביל זה צריך למלות טופס במידהוההנהלה יסכימו את תצטרכי לנסוע למשרדים של
בשביל לאשר שאת אכן מי שאת ולא אחר (קרה פעם מקרה כזה). לא ידעת? זה הרבה יותר מורכב ממה שזה נראה!.

מעינית

New member
נווה../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

אתה זוכר אותי מפורום קהילה צעירה
,למה אתה שוב פעם לא כותב בפורום
,חבל... ושככתי:ברוך הבא
,תהנה כאן

../images/Emo51.gif../images/Emo185.gif

בגלל 2 דברים: 1. אני לא כ"כ מרגיש רצוי הרוב בנות. 2. אני לא מצליח להיכנס אני עושה על זה ויש לי דף של שגיאה כבר כמה שבועות!!!.
.

למעלה