שרשור חדשים:)

בייגעלי

New member
וולקאם../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

שיהיה לך כיף בפורום, ואני תמיד אבוא לעזרה עם תצטרכי עוד מנהלת לכל פורום.... אם את צריכה עזרה אני מוכרת את עצמי בשקל תשעים. יקר מדי
טוב, שקל. גם יקר
חצי שקל זה טוב
לא
שתי אגורות
*אתם מסמנים כן בראש* טוב
אני מוצעת למכירה בשתי אגורות
פעם ראשונה.... ]עם שניה... פעם שלישית נמכר
טוב, שתי אגורות לא יעזרו לי אז אני מוצעת למנהלת בחינם. אם מישהו צריך מנהלת אחראית נחמדה ועוזרת התקשרו *******-03 או שלחו מסר
או פשוט דיברו איתי בפורום
אהה.... שכחתי.... ולקאם
והנה משו לגלריה... פו הדב בכבודו ובעצמו

מעינית

New member
ברוכים הבאים כולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

תהנו כאן בפורום והישתלבות נעימה!

Negative one

New member
נצל"ש-כי גם אני חדש

שלום לכולכם,אני דורון בן 16 (מקווה שלא הכי מבוגר כאן...) אני מת על סדרות אנימציה כמו:אד אד ואדי,מפלצות אמיתיות,עולמו של רוקו ועוד דברים מהסוג הזה (חוץ מ"רן וסטימפי" שאני לא סובל...) וגם אוהב סדרות כמו סאות' פארק והסימפסונים. אני מקווה שהפורום יתעסק הרבה גם בסדרות הגדולות האלה. כמו כולנו גם אני אוהב סדרות נוסטלגיות כמו:חוש חש הבלש,צבי הנינג'ה,היה היה וגוף האדם וכל אלה. אז בקיצור שיהיה בהצלחה לפורום ואני מקווה שיצליח להתעסק בכל סוגי האנימציה האהובים.

ברוך הבא!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ואתה יכול לנשום לרווחה אתה לא הכי מבוגר כאן אני בת 17 (ואני דיי בטוחה שיש כאן גם אנשים בני 20+) אז בכול מקרה ברוך הבא....ושיהיה לך כיף פה!!!

מעינית

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

תהנה כאן בפורום
והינה אנימציה

NightElf

New member
ואני בן 21, לטוב ולרע ../images/Emo13.gif

נראה לי שזה הכי גדול כאן לבינתיים, עד שיבוא מישהו אחר להוכיח אותי

Negative one

New member
ברוכה הבאה ענת!

אני לא נוהג להגיד שלום בפורומים
אבל בגלל הבקשה שלך חרגתי ממנהגי... ברוך הבא,והשתלבות נעימה גם בפורום הזה..

Stillwater

New member
יאאאאאאא ידעתי שאתה אוהב אותי הרי

כולם אוהבים אותי! ברוך הבא גם אתה דורון!

למעלה