שרשור חדשים

שלום ../images/Emo13.gif

אני עומר, בת 14 מת"א. נעים מאוד
אני מאוד אוהבת את פינק פלויד, ובכלל פרוגרסיב. מנגנת על גיטרה שנה וחצי בערך...ו..הממ..אני מניחה שזהו בערך. אה, גם הייתי בהופעת מחווה לפ"פ עם נימרודל..:)

ADCMAN

New member
היי אני חדש

ואני שומע פינק פלויד(טוב נו זה ברור)

אריאדנה

New member
שלום

לא כתבתי כאן אף פעם, ועוד שלושה שבועות אני טסה, אלוהים יודע לכמה זמן, כך שכנראה גם לא אכתוב פה הרבה, אבל יש לי שאלה, אם תרצו לענות לי. מה הקטע עם Pigs on the wing? אני לא מבינה את השיר, או אפילו מה זה בדיוק "חזירים על הכנף". חיפשתי במאמרי הפורום, אבל לא מצאתי הסבר על השיר. אשמח לעזרה, על אנימלז בכלל, והשיר הזה בפרט. אגב, בשרשור אחר כתבו רבים שאי אפשר להשיג מארז של פינק פלויד, וזה לא נכון, אפשר, באינטרנט או בחו"ל, בחנויות הגדולות (טאואר, HMV וכו'), המארז נקרא "Shine-on", ואם לא הייתי חתיכת עצלנית גם הייתי מחפשת את זה באמאזון.

brotos

New member
שלום חברה של עידית ../images/Emo13.gif

ופינק פלויד זה לא פרוגרסיב (ציףציף, תגידי לה!). יש הטוענים כי הם ניאו-פרוג כלשהו. סתם, צוחקים איתך.

holo

New member
כן גם אני הייתי רוצה לדעת

מה הקטע של השיר הזה.. ושלום! את לא יודעת לכמה זמן את טסה?

שלום אריאדנה ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורום.
Pigs on the wing הוא אחד משירי האהבה הבודדים שכתב רוג'ר ווטרס. השיר נכתב לאשתו הטרייה קרוליין. נסי לקרוא את המילים לאור זה. הביטוי Pigs on the wing אין פרושו "חזירים על הכנף" אלא "חזירים בירכתיים". ווטרס אומר לאהובתו שלמרות מה שיש ביניהם וכו', עליהם תמיד להזהר מהחזירים הנמצאים בצד, ומחכים לשעת הכושר לבצע את זממם. החזירים הם ה"רעים" באלבום Animals, שהוא עיבוד חופשי של ווטרס על "חוות החיות" של ג'ורג' אורוול. היינו, חורשי הרעה תמיד נמצאים שם, גם ברגעי האהבה והאושר. טוב, אנחנו יודעים שווטרס איננו, או לא היה אז, מן האופטימיים.

Miss CB

New member
חזירי כנפיים

זה לא מטאפורה לקפיטליסטים? בהמשך לשיר "פיגז"?

זה אותם חזירים

אני לא חושבת שכאן הכוונה לקפיטליזם. אבל כן יש כאן משחק מילים: החזירים בירכתיים הם גם חזירים "עם כנפיים" = חזירים מעופפים - וראו את העטיפה..

Rinor

New member
ברוך הבא ל...

ברוך הבא לקהילה הכי פסיכודלית ברשת

holo

New member
שלום../images/Emo163.gif

אני התחלתי לא מזמן יחסית לנגן על גיטרה.. אה וקוראים לי גל, בן 14 מראשון. (אה וגם אני אוהב את פינק פלויד
) וחלק גדול ממה שפינק פלויד ניגנו זה פרוג ואין מה להתווכח..

holo

New member
הייתי בן 13

עד שהתאריך החליט להתחלף ל 30 ליולי..

למעלה