שרשור חדשים

brotos

New member
ואני התייחסתי אלייך כמו לילד ../images/Emo12.gif

עכשיו אתה בגיל של... עידית, למשל... אני הייתי בן 14 בחלק מכיתה י', ככה שזה לא פרה-היסטוריה. מה קורה גבר-גבר??? אגב, אני חייב לציין שהשתפרת מאוד מאז שהצטרפת...ז'תומרת רמת הביטוי שלך עלתה פלאים. יו האב א ביג פיוצ'ר!

brotos

New member
עזוב. תן לי לעבור את השבוע בלי

מריבות, ירידות ומחיקות. גיל 13 זה בוגר. בסדר? תודה.

holo

New member
בשבילי את זקנה../images/Emo6.gif סתם סתם!

הכל בצחוק

holo

New member
טוב..אם אתה אומר../images/Emo5.gif

בכיתה י' היית בן 14?????? הקפיצו אותך 2 כיתות או משהו כזה? ולמה אתה מתכוון שרמת הביטוי שלי עלתה?

אני חדשה? ../images/Emo12.gif

ואפילו לא ידעתי... אוקיי, אז ברוכה הבאה לי! אולי אני אפילו אתחיל לכתוב פה, אם יהיה לי משהו לכתוב על פינק פלויד [שאני מאוד אוהבת, בזה אין ספק] חוץ מ...נו- "פינק פלויד".

brotos

New member
לא צריך לכתוב על פינק פלויד דווקא

את יכולה לספר לנו איך החיים, מה הדעה הפוליטית שלך ואיך אוכלים קרמבו- מהעוגייה או מהקרם (?). ואת גם יכולה לדבר על ג'אפרסון איירפליין. אני קולט בטינטואציה הגברית המעורערת שלי שאת אוהבת אותם... שלום, אני ברוטוס ואני רצחתי את יוליוס. האם את קליאופטרה במקרה?

הטינטואציה שלך מדויקת להפליא.

נעים מאוד, ברוטוס. טרם גיבשתי דעה פוליטית מדויקת וקרמבו זה לא טעים- בכל דיון אחר אשמח להשתתף! אני אנה, ו... טוב, את האנה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה כרגע אני לא אזכיר כאן כדי שלא אואשם בניצול ציני של אסונות לאומיים למטרת בידורי האישי. אז אני סתם אנה.

brotos

New member
אנה?

לא! זאת אנה. ונעים מאוד גם לי. לא, בעצם לא, כואב לי הגב. אחחחח לא! לא לשנות תנוחה! ואגב... אנה, את רוסייה? כי אם כן, אני אוהב אותך. וגם אם לא. יאמי! אני אוהב סוריאליזם וכריות. שתיהם אבסטרקטיות, לדעתי (אני אבחר לעצמי מה לעשות עם כריות! בסדר?).

צודק.../images/Emo80.gif

היא בהחלט אושיית אינטרנט מכובדת מאוד, מוזר ששכחתי אותה. גם אתה אושיה אגב, בעולמם הקט של קוראי הפורומים השקטים, שכותבים רק כשהם חוזרים מניו יורק ב-5 לפנות בוקר ולפתע מברכים אותם ב"ברוכה הבאה" נרגש בלי שהייתה להם כל יד בעניין. אני לא רוסיה, ההורים שלי חשבו שזה יהיה מצחיק אם כל חיי ירדפו אחריי אנשים וינהלו איתי שיחות נפש ערות בשפה שאני לא מבינה. צדקו. אל תדאג, לא אפריד בינך לבין הכריות, בתנאי שתתרחק מהסוריאליסטית שלי. אוי, איך שלא קוראים את זה זה נשמע רע, אז פשוט עזוב...

brotos

New member
אני? אושייה? מה עשיתי רע?

וכן, אנה ההיא היא בהחלט אושייה נכבדת. היא אמרה לי לפני כמה שבועות שאני "טרחן, טיפש ופאתטי". איזה חמודה.

למעלה