אתה מוזמן לקרוא שרשורים קודמים, את ה-FAQ (שאלות נפוצות ומאמרים) וכן את תקנון הפורום, הנמצא בטאגליינס. אנו אמנם לא בדיוק פורום "מעריצים", אבל אני בטוחה שתמצא כאן עניין.
"פורום מעריצים" זה משהו באופי של הפורום, בפורום מעריצים תראה יותר תמונות מתוכן, יותר הודעות בנוסח "איזה מתוק ומאמי ג'יסון טימברליק" וכאלה. להבדיל, אם אני מבין נכון את כוונת ציףציף הפורום הזה נועד לדיונים על הלהקה ונושאים שקשורים בה ולאו דווקא להבעות הערצה לחבריה. בקשר להערצה לפ"פ אני מקווה שיעבור לך עם הזמן ותישאר רק עם המוסיקה (לפחות זו שתמצא חןן בעינך גם בעוד כמה שנים)
קודם כל אל תשווה פורום של פינק פלויד לפורום של ג'סטין טיברליק אם זה מה שהתכוונת.. ולמה אתה חושב שבגלל שאני מעריץ אותם אני לא אוהב את המוזיקה?! זה היה משפט כל כך מטומטם מצדך כי הסיבה שאני מעריץ אותם זאת המוזיקה ולא בגלל שגילמור הוא חתיך. אני חושב שכל אחד שאוהב להקה או זמר מסויים מאוד ושומע את השירים שלו מלא יכול להיחשב למעריץ של אותה להקה, גם אם זה לא נשמע טוב..
באנגלית היא לא קיימת. המונח באנגלית הוא fan היינו אוהד, כמו אוהד כדורגל, למשל. בארץ, אומץ המונח העברי "מעריץ", בתקופה בה חשבו שמוסיקת פופ היא דבר רע שמשחית את הנוער. מוסיקאים נקראו "אלילי נוער" ובהתאם, הנוער נתפש כמי ש"מעריץ" את אותם אלילים. הערצה כוללת בחובה התבטלות-עצמית והשעיית החוש הביקורתי, במידה מסויימת. בוודאי זה לא מה שאנחנו עושים כאן? זו הסיבה שאני מעדיפה את הביטוי "אוהדים" על פני "מעריצים", ודברים אלו בדיוק התכוון ניבלו'. ואכן, אנו פורום "אוהדים". מצד שני, גם מסתייגים ואדישים מוזמנים לכתוב כאן.
הכוונה ממש לא הייתה אישית אליך, לפחות לא בחלק הראשון אלא לגבי האופי של פורום מעריצים לעומת פורום של אוהבי המוסיקה של הלהקה (או אוהדיה, כמו שהציע ציףציף). הבעיה היא עם המילה מעריץ או הערצה, שמרמז על אהבה עיוורת שלא ממש קשורה למוסיקה עצמה, אלא יותר לאיך שהזמר/זמרת/להקה נראים (במקרה של ג'יסון טימברליק למשל) או לדימוי הציבורי שלה, במקרה של פ"פ. להעריך מוסיקה או אומנות ולהעריץ מישהו או משהו זה לא אותו דבר. והערה קטנה לסוף, מה שקובע אופי של פורום, הוא לא נושא הפורום (אפשר לעשות פורום מאוד רציני לפינק פלוייד (כמו שציף עושה כאן למשל) ואפשר לעשות פורום של "איזה חתיך דיב גילמור בלי חולצה" (והיו כאן שירשורים כאלה בתחילת הדרך), זה שמישהו שומע פינק פלוייד לא נותן לו או לה, שום יתרון אינטלקטואלי על פני מי שמקשיב (אם זאת המילה הנכונה) לג'יסון טימברליק, בימי חיי הקצרים הכרתי לא מעט אנשים שההגדרה "מעריץ" פינק פלוייד כפי שאני מבין אותה התאימה להם כמו כפפה ליד. ושוב, זה לא אישי. ושאלה אחרונה, מי זה ג'יסון טימברליק?, בשביל הדוגמא פשוט הלכתי לשער הפורומים של תפוז נכנסתי לפורום הראשון שנראה לי מתאים והעתקתי את ההודעה הראשונה, אבל אין לי מושג מי זה...
זה כזה בסיסי איך אתה לא יודע?(בצחוק בצחוק תירגעו אני לא הומו) דבר שני אני מעריץ את פינק פלויד או אוהד אותם לא משנה לי...אתם יודעים מה אני גם מעריץ את הלהקה עצמה, כל יום אני קורא את הסיפור שלהם שזה סיפור שאפשר לעשות ממנו טלנובלה..באנגלית בריטית. אבל חוץ מזה אני "אוהד" אותם בגלל המוזיקה האלוהית שלהם ותחשבו על זה אויויויוי
זה יופיוף אחד. היה בלהקת בנים - שכחתי איזו - ופצח בקריירת סולו. היה הבויפרנד של מה-שמה, בריטני ספיירס, במשך שתי דקות. אגב, אין לי כל התנגדות לשרשורים של "כמה חתיך גילמור!" או אפילו "כמה מכוער ווטרס!". זה מוסיף קצת צבע לפורום, ולא צריכים להיות כ"כ רציניים כל הזמן, אבל בעיקרון זהו אכן פורום לדיונים יותר "אינטלקטואליים", אם תרצו.
לדעתי האישית לא יפיוף... היה חבר שנתיים של בריטני ספירס. חבר בלהקת הבנים "אן סינק". יצא בקריירת סולו שנראת כמצליחה. התארס לאחרונה לקמרון דיאז. ואני ממש לא סובלת אותו, אבל הוא פשוט בכל מקום, איך לא שמעתם עליו?
מה העניינים אנשים?! מה קורה ציףציף הכל טוב בוס!? בקיצור אני חדש פה, אבל אני עוקב אחרי הפורום הרבה זמן ויש פה מלא דברים יפים והחלטתי להצטרף.... בכיף!! אז ככה: כמו כולם בפורום גם אני חולה על פינק פלויד יש לי כמעט את כל הדיסקים שלהם.. אשמח לדעת דברים עוד על הלהקה הכי טובה בהיסטוריה ולבל קישורים להוריד וידאו של קליפים הופעות וכו'... וזהו .... גולני 12 גדוד ברק - כבוד!!
וברוך בואך לפורמנו. אני ממליצה לך לקרוא את ה-FAQ (שאלות נפוצות ומאמרים) וכן את תקנון הפורום המצוי בטאגליינס. כפי שתראה, בתקנון נאמר שאנו לא מתירים מתן קישורים להורדות קבצים בלתי חוקיים (אבל חוקיים, כן). אני בטוחה שתמצא עניין בפורום גם בלי הנ"ל.