שרשור חדשים

yaaronet75

New member
היי אנשים

אני חדשה קוראים לי יערה ואממ פינק פלויד להקה בת זונה:) מממ גם הייתי רוצה קצת מידע אם יש למישהו.. אז תודה:) ביי

Misha345

New member
בוקר טוב :)

יש מקום לעוד אחד אצלכם? אני חובב פינק פלויד חדש יחסית, רק מלפני כמה חודשים אבל הם אדירים בינתיים השירים האהובים עליי הם Sorrow. Learning To Fly, Wish You Were Here ויש עוד הרבה

sopermen1

New member
שלום שלום!

אני חדש פה, בעצם, לא כלכך חדש... אני קורא פה בפורום כבר די הרבה זמן... פה ושם כתבתי משהו, באמת לא הרבה... בכל זאת... יש לי את החומה ואת הצד האפל, את שניהם אני ממש אוהב! עוד לא גמרתי "לחקור" לגמרי את החומה. אני אשמח לקבל המלצות לאלבומים נוספים של פ"פ, לאן אתם חושבים שכדאי לי להמשיך?

sunnyb

New member
שוב שלום..

אני מתאר לעצמי שזה לא בדיוק המקום לשאול אבל זה די קשור לפה...וכבר איבדתי תקווה מכל המקומות האחרים. חבר שלי הוריד הופעה של פינק פלויד שנקראת pink floyd-bbc archives הקבצים שוקלים הרבה אז כנראה שאלה קבצי וידאו ויש שם את השירים שאני הכי אוהב...רק בעייה אחת נשארה, אי אפשר לפתוח את הקבצים. הקבצים מסוג SHN ואין לאף אחד מושג איך אני אמור לפתוח אותם..אז אם יש םה מישהו שכן יכול לעזור אז בבקשהההההההה!

holo

New member
ברוכה הבאה יערה../images/Emo13.gif

אכן, להקה **** היסטוריה מפורטת ונוחה של הלהקה אפשר לקרוא באתר של מתקדם http://mitkadem.homestead.com/files/Index/Index.html וכמובן, לפני שאת ממהרת לשאול שאלות תסתכלי בשאלות נפוצות של הפורום ובשאר הדברים שיש שם..

בוקר טוב מישה

וברוך בואך לפורומנו (סליחה, יש לי בעיה עם האמוטיקונים, אז נראה אם זה עובד -
). אתה מוזמן לקרוא את החומר שיש כבר בפורום - ב"שאלות נפוצות", במאמרים, ובשרשורים קודמים, וכמובן להשתתף בדיוני הפורום.

NIR Y

New member
לפי דעתי

wish you were here או animals שניהם מאותה תקופה של הדארק סייד והחומה. ואחרי אני הייתי ממליץ להמשיך לתקופות אחרות שלהם, בעיקר הדיסק הראשון של פינק פלויד.

אין לי מושג איך לפתוח אותם

אבל בכל מקרה, בפורום הזה לא מדברים על הורדות ולא מסייעים בכך. לתשומת
ך.

כשאחזור מהצבא

תקבל הודעה פרטית. יש מצב שנתלתי בסוג כזה של קבצים. האם רות?

sunnyb

New member
טוב אז אני רוצה לקנות את זה...

זה לא שזה איזה דיסק צרוב... זו הופעה שאי אפשר לקנות..

melancholy man

New member
החיים קשים

למוסיקה של פ"פ יש בעלי זכויות יוצרים, הם בוחרים מה להפיץ ממנה ומה לא, זו זכותם, הם עבדו עליה מספיק קשה, בכל מקרה, אלו כללי האתר/הפורום והם נגזרת של החוק.

נכון, אבל

הודרות בלתי חוקיות אסורות לדיון ב"תפוז", על פי הנחיית היועמ"ש. מה לעשות. אפשר לדון בהקלטות עצמן - לא בהורדות. אוקיי?

sunnyb

New member
אני לא רוצה להיות מציק

אבל, זה לא ששאלתי אותכם איפה אפשר להוריד ולא הצעתי לאף אחד שאני ייצרוב לו...בסך הכל אמרתי לכם שיש לי ואני לא יודע איך לפתוח ...באותה מידה יכולתי להגיד שזה בכלל סרט שלי..אז אם אתם לא יודעים אל תגידו וזה...

אני מבינה את התסכול

אבל בכך הניסוח שנתת הוא אסור, על פי הנחיות "תפוז", כי הזכרת שהורדת את זה, ויש בכך משום עידוד להורדות אסורות. זה לא אני קבעתי את החוקים - אני רק מיישמת אותם, ע"מ לשמור על הפורום הזה פעיל, ולהמנע מתביעות ושאר מרעין בישין.

sunnyb

New member
שיהיה..

אין לי טענות כלפייך..אבל אני חייב לציין שזה פשוט מגוחך

בורדוגו קבL ../images/Emo140.gif

אהלן וסהלן לפורום! אחרי שני אלבומי הענק שיש לך, אתה מוזמן לגלות את הקסם ב-MEDDLE ואת הרגשות העמוקות ב- Wish You Were Here ואת המילים החזקות והביקורתיות של Animals כולם אלבומי פאר ונשמעים בון בון. אלבומים של "גזור ושמור" איך שנקרא! The Final Cut הוא למעשה המשך לאלבום 'החומה', הומלץ על ידי הרבה מחברי הפורום. אני את האמת לא מקדיש לו הרבה זמן, אבל אל דאגה, זה יטופל (מקווה לפחות!). כמו כן, אם אהבת את ACYL ו- OTR מתוך DSOTM אז אתה מוזמן לטעום טיפונת פסיכודליה, איתה הפינק פלויד התעסקו בתחילת דרכם, וממליץ לך בתור התחלה על Relics המשובח! מצד שני, אני יכול להגיד לך גם, שזה לא מספיק מה ששמעת עד כה, דהיינו רק את דיסקי המקור, אז גש להופעות חיות ותחווה חווית שירה עם קהל, חשמל עובר לך דרך המערכת, ופה יש לך את: - Roger Waters - The Wall Live In Berlin 1990- ממליץ בחום של 200 צלזיוס על Mother סינאד אוקונור עם רוג'ר ווטרס. ביצוע אחד הטובים אם לא הטוב ביותר. - Pink Floyd - Is Anybody Out There? הופעה מ-1983 שיצאה בתחילת המאה. אין מה להוסיף! מדהים. - Pulse - CD 2 הדיסק השני הוא כולו 'הצד האפל' ביחד עם עוד שלושה שירים שכל מילה נוספת עליהם מיותרת. אל תדאג, דאגתי לך גם ללירקה, שתבין למה התכוון המשורר: "And it's too late to lose the weight you used to need to throw around." מאיזה יצירה בא הקטע הזה?! (רמז: 7:30 בשיר!) הקטע הכי יפה עם המוסיקה גורם לי לאורגזמה נפשית יפה מאין כמוהה. כשדתע תבין! ENJOY אהבת!? So Welcome To Da Club, Baby

sopermen1

New member
../images/Emo51.gif

תודה על ההמלצות! אממ.. רק עכשיו שמתי לב שבטעות הוספתי תגובה במקום לפתוח הודעה חדשה... לא נורא... אני חושב שאני אמשיך ל Animals, בעיקר בגלל המלצה של מישהו... די אהבתי את ACYL ו OTR. רק בשביל להיות בטוח: התכוונת ל: On The Run ו Any Color You Like, נכון?

למעלה