שרשור חדשים

holo

New member
בוקר טוב מישה (או ערב טוב)

אם אלה השירים האהובים עליך (Sorrow, Learning To Fly) אז אתה לא ממש אוהב את פינק פלויד האמיתית.. הלוואי והיית כאן לעומת זאת...

../images/Emo2.gif

השירים האלו הם של "פינק פלויד" האמיתית. זה בסדר גמור לאהוב אותם. אין "מבחן כניסה" לאהבה את המוסיקה של פינק פלויד. בואו לא נתחיל לרדת על חדשים, במיוחד עם הערות כאלו.

holo

New member
אני ירדתי עליו?

חס וחלילה! פשוט לא רציתי שיקבל רושם מוטעה על פינק פלויד.. וכן, לדעתי השירים שהוא ציין (חות מהלוואי והיית כאן כמובן) לא ממש מייצגים את פינק פלויד.. כל מה שנעשה עד לחומה מייצג את פינק פלויד, מעבר לזה זאת גם פינק פלויד, אבל יותר דיאט (ואת כל זה אני אומר למרות שאני מאוד אוהב את הדיויז'ן בל).

One Echoe

New member
שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד...

מז"א זה לא פינק פלויד אחרי החומה? זאת כן פינק פלויד, רק בתקופה אחרת ובזמן אחר. דברים משתנים, וכך גם פינק פלויד השתנתה בזמנו. אין אפס! כל תקופה מייצגת פינק פלויד אחרת! עם זאת, אני מסכים שבשביל להכיר את התקופות המאוחרות מומלץ ביותר להכיר את התקופות המוקדמות בשביל לראות את כברת הדרך שהלהקה עשתה.

holo

New member
אני אסביר למה

פינק פלויד זה עד לחומה מכיוון שווטרס תמיד היה הדומיננטי בלהקה ותמיד השפיע הכי הרבה על כתיבת המוסיקה וכמובן שהוא תמיד כתב את המילים (התקופה של בארט קצת יוצאת דופן..יש כאלה שיכולים אפילו לטעון שפינק פלויד זאת רק הלהקה הפסיכדלית והמחתרתית בהנהגת סיד בארט). אבל פינק פלויד המוכרת לכולם, זאתי שעשתה היסטוריה בתולדות המוזיקה, בהנהגת רוג'ר ווטרס היא פינק פלויד האמיתי לדעתי ואני בטוח שלדעת הרבה מאוד פה.. זה שגילמור, רייט ומייסון עשו 2 אלבומים תחת השם פינק פלויד לא אומר שזאת באמת פינק פלויד, כי זה כמו שתוריד רגל לשולחן, הוא לא יהיה אותו דבר, הוא יפול והוא יעמוד רק עם שיתוף פעולה בין כולם..(וואלה יצא לי דימוי נחמד)..

One Echoe

New member
ובכן, אתה לא שם לב לעיקר?

אתה אמרת את זה בעצמך: "יש כאלה שיכולים אפילו לטעון שפינק פלויד זאת רק הלהקה הפסיכדלית והמחתרתית בהנהגת סיד בארט." "התשובה תמונה ב " יש כאלה ",כלומר, כל אחד יאהב איזה אלבום הוא אוהב ולאיזו תקופה הוא מתחבר. זה עדיין לא אומר ששאר התקופות הן לא " פינק פלויד ". ומי יקבע בעצם מי היא פינק פלויד ה"אמיתית"? שמא הפסיכלית? שמא הפרוגרסיבית? שמא להקת האיצטדיונים? אף אחד. ומז"א, "זה שגילמור, רייט ומייסון עשו 2 אלבומים תחת השם פינק פלויד לא אומר שזאת באמת פינק פלויד" גילמור רייט ומייסון הם לא חלק מפינק פלויד? אתה יכול להגיד שהם מנסים למחזר חומר(מבחינה לירית ורעיונית, אע"פ שגם זה לא הכי נכון) אבל אתה לא יכול להגיד שהם לא פינק פלויד. זה שווטארס עזב, לא אומר שפינק פלויד היא כבר לא פינק פלויד! כמו שכתבתי, דברים משתנים, וכך גם פינק פלויד השתנתה. ואני חושב שזה גם די יפה שלהקה אחת עברה כ"כ הרבה מהלומות ושינתה סגנונות והוציאה אלבומי מופת בכמה סגנונות(ע"ע פסיכדלי, רוק אומנותי וכו')

פ"פ הם כמו

אריק שרון, בהתחלה אנשים העריצו את הגבורה שלו. בשנות השמונים נסחף למשהו מיותר, והיום הוא משפר תדמית. איך שלא תסתכל עליו תגיד איזה זקן ענק!!!(תרתי משמע)

Misha345

New member
אל תדאג

במשך הזמן אני אשמע גם את פינק פלויד האמיתית, פשוט בגלל הצבא לא יוצא לי כל כך הרבה :(

The Albatross

New member
זה בסדר, אפשר להגיד בתזונה.

כל עוד מדברים על עצם שהוא לא בנאדם, בתזונה נחשב למחמאה, ואם רוצים להחמיא לבנאדם אפשר להוסיף "משו": "holo הוא משו בנזונה!!!!11אחד", ואז זו מחמאה.

בוקר טוב יערה!

וברוכה הבאה לפורומנו
יש לנו בפורום הרבה מידע על הפלויד. אם תשאלי, נוכל לענות לך ספציפית. הפלויד הם באמת להקה מצויינת, אבל אנחנו מעדיפים כאן שפה נקיה. ספרי לנו, בינתיים, אלו אלבומים שלהם את מכירה, ומה את אוהבת. אגב, גם החדשים האחרים מוזמנים לספר לנו כך.

כנראה שגם אני.

חדשה :) אומנם אני די צעירה, אבל לשימחתי גיליתי לפני כשנה וחצי [בערך] את פינק פלויד עם האלבום הצד האפל של הירח, ומאז אני רק מנסה להדביק את הקצב ובינתיים יש לי לא מעט אלבומים :) אני ממש מאושרת שמצאתי את הלהקה הזאת, הלהקה שהכי השפיעה עלי וכמובן האהובה עלי ביותר. אז, שלום לכולם.

שלום טליה ללא שם ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורומנו המתרחב!
גם את מוזמנת לקרוא את השאלות הנפוצות, המאמרים ושאר הדברים שיש בפורום, וכן את העידכונים התכופים. וכמובן, את וכולם מוזמנים לתרום מהגיגיכם, רעיונותיכם וניתוחיכם, ושיהיה כיף לכולנו!

למעלה