שרשור חדשים

אולה

המממ... "מצטרף"... איך אפשר להגיד שהצטרפתי... המממ... אההה בוא נאמר ככה... זאת אומרת... שלום. אז אני חדש. הכי כיף לרדת על החדשים אז תרגישו חופשי. אני גם חובבן אז בכלל צחוקים. יאללה. תגיבו :) ברוך בואי. אז שלום :) אני גידי. רחובותי בדם, חוץ מזה שאני שונא את העיר הזאת. היפי, מסומם ואידיוט. חובב פינק פלויד מסוף התיכון. איך שמעתי עליהם? מי לא שמע עליהם. (?) אלבומים אהובים: Atom Heart Mother, Meddle, Piper, Wish. כמו שאמרתי, טירון :) ביי.

DEclipse

New member
שלום, חדש בפורום

אהלן, לפני שבוע בערך קניתי את The dark side of the moon, ואני שומע אותו בלי הפסקה מאז :) חוץ מזה, לא כל כך הכרתי את פינק-פלויד, מלבד כמובן wish you were here שכל נגן גיטרה חובב יודע לנגן. ויש לי שאלה בנוגע ל-comfortably numb. אל מי מדבר הדובר? הבנתי שאחד ממקימי הלהקה (סיד בארט?) נפל קשה לסם, מדובר עליו בשיר? תודה, ולילה טוב

brotos

New member
../images/Emo111.gif

שלום מוסטפה. אני ניצן, ומסתבר שאני לומד איתך בעינ"צ. אני מכיר אותו!!! אז תתיחסו יפה, הוא רק אתמול שמע פעם ראשונה פ"פ, הוא לא מבין, לא רוצה להבין, תנו לו זמן. אז יאללה, ביי. [ניצול מיני: קניתי לפני כמה ימים תקליט (כן, כזה גדול ושחור, עם חור באמצע, איכות חרא וסתם.. פוזה) של meddle עם הכיתוב: meddle, with: echoes. אתם יודעים, שידעו מה ההצגה המרכזית ומה זה ה"5 שירים האלה בהתחלה".] אז יאללה, ביי.

ב.ר.ו.כ.י.ם ה.ב.א.י.ם

לפורום. גש ל-FAQ בתור התחלה. נשמח לשמוע ממך עוד. תתחדש. ל"ט

זה מעצבן אותי יותר ממך, ציף!

גם נותנים לכתוב חצי משפט. וגם מכפילים או משלשים את ההודעה.

wish i was here

New member
שלום שלום

ברוך הבא... הדארק סייד אוף דה מון הוא בהחלט אלבום קלאסי...אפילו אגדי,אני ממליץ לך לשמוע את האלבומים וויש יו וור היר (תגלה שיש בו הרבה יותר מאשר השיר שנושא את שם האלבום),אנימלס (אחד האהובים עליי,בעיקר השירים Sheep ו Pigs),החומה,meddle ואם אתה חובב רוק פסיכודלי אז כמובן Piper at the gates of dawn...אכן יש הסבר על Comfortably Numb ב FAQ וגם בווקיקפדיה( כן כן,המקום הזה שבד"כ כתוב בו בולשיט) מספק הסבר יפה מאד על השיר...בין הטוסים של פ"פ לדעתי. ושוב-ברוכים הבאים!

One Echoe

New member
ברוך הבא!

וברוך הבא גם למוסיקה של הפלויד, בשם רוג'ר ווטארס
אז ככה, קודם כל-כמו שאמרו קודמיי, מומלץ לשמוע את כל האלבום-Wish you were here אחד המדהימים, שיר הנושא הוא מעולה אבל יש שם שירים הרבה יותר טובים לדעתי. בקשר ל-comfortably numb, מומלץ שתשמע את כל אלבום The Wall(החומה), ואולי תבין על מי מדובר. בוא תבין משהו, פינק פלויד היא להקה של אלבומים. ובשביל להבין משהו צריך לבחון את כל האלבום, לפעמים בזכוכית מגדלת:) ואם אין לך כוח, יש לנו בפורום די הרבה שאלות ותשובות כמעט על כל נושא, בעיקר בחיפוש המתקדם. תהנה

../images/Emo2.gif זו ההדפסה הישראלית?

היא שווה הרבה כסף. תשמור על התקליט...

frucht

New member
מדל

גם לי יש את התקליט הזה...איך לזהות אם אכן מדובר בהדפסה היקרה?

מן הסתם כתוב שם made in Israel

על הלייבל. בהדפסה הישראלית אכן הוסף הכיתוב with echoes וכו' על העטיפה - מעשה ידוע לשמצה. אני אחפש פרטים נוספים, אם יש.

Shakty

New member
באחת ההדפסות הישראליות של PIPER

נכתב בעברית "האלבום הראשון של פינק פלויד" גם הדפסה זאת חביבה על אספני פלויד בעולם.

NIR Y

New member
זה הורג אותי

למה הם צריכים לכתוב שטויות כאלה

Shakty

New member
כדי שאחר כך אספנים ישלמו על זה הרבה

כסף - זה למה. אנחנו כננראה חייבים להוכיח את הפרובינצילאיות שלנו לכל העולם כל פעם מחדש. לו לפחות היינו עקביים - כלומר את SOS היו כותבים האלבום השני של הפינק פלויד וכן האלה והלאה...

כי הם מניחים

שהציבור הישראלי הוא מטומטם, וצריך הסברים. מה דעתכם, נכון או לא? [העליתי הודעה אתמול, אך היא נעלמה].

Shakty

New member
מה שכתבתי למעלה

פשוט כך - הם מניחים שאנחנו לא יודעים מיהו רוג'ר ווטרס או מהו תקליטתם הראשון של הפלויד - והם צריכים לחנך אותנו. אותם קומץ יודעי ח"ן. אתם יודעים מה אני חושב על תעשיית המוסיקה בארץ - התבטאתי בעניין כמה וכמה פעמים. איכסה כיחסה.

ואולי הם צודקים בכלל?

או לפחות צדקו בשנות השבעים? בסופו של דבר, היינו (ועודנו) פרובינציה, ומגבלות השפה, הגאוגרפיה והתקשורת (במיוחד בשנות השבעים) מנעו מרבים לדעת בדיוק מי נגד מי?

למעלה