שרשור חדשים

Shakty

New member
היפוטתי לחלוטין - הייתי ילד קטן ב70

ואני לא יכול לענות על זה - אולי בראייה רטרוספקטיבית זה נראה לנו פרובינציאלי ואז זה היה נתון הכרחי. כאילו דה לא היה AMG בשנות ה 70 ?

NIR Y

New member
לא נראה לי שהם צדקו

וגם אם כן, הם לא חיבים לכתוב את זה על התקליט עצמו. זה פשוט נראה לי כאילו יעשו הכל כדי למכור עוד דיסק

עכשיו כשאני חושבת על זה

בהרבה - אולי רוב - האלבומים שיצאו בארץ בשנות השבעים (בוודאי שנות השבעים המוקדמות ואמצע העשור) היה כיתוב בעברית. בטח יש לי עוד כמה כאלו בנבכי האוסף שלי.

flowerboy69

New member
לא ממש

היא דיי נפוצה לאומת התקליטים הראשונים שנחשבים ליקרים יותר.אגב הידעתם שאחד הפריטים הכי נדירים בעולם של פינק יצאו בארץ???

afon

New member
הגם אתה ברוטוס?

גם אני קניתי את מידל, וגם אצלי זה כתוב כמו אצלך, האם מדובר באותו תקליט? אם כן ואם זו הגרסה ששוה הרבה כסף אז... פול כיף! הוספתי את תמונה של התקליט שלי.

weird dust

New member
על זה לא כתוב נדפס בישראל

הגירסא הישראלית שנחשבת הכי מכוערת זאת הגירסא שרואים את חברי הפינק פלויד על העטיפה. אולי אני טועה אולי מישהו זוכר את הקישור לעטיפות הגרועות ביותר שם כתוב.

אהלן מוסטפה

וברוך בואך לפורום. אתה מוזמן לקרוא את המאמרים שיש לנו כבר, ואת ה"שאלות הנפוצות", וכן שרשורים קודמים וכו' וכו'. ונשמח לשמוע את הגיגיך גם כן. לא יורדים פה על חדשים, בעיקרון, והדיון פתוח לכל דעה.

קרייזי

אני מנסה להשיג אותך במסרים. היכן אתה? והיכן רשימתך לסיבוב השני?

אני בצבא!!

ואין אפשרות לראות הודעות אישיות בפלאפון. אבל... לא היום כי סופ"ש הזה אני בבית. ואני הולך לצאת לרוקן את הפאבים. חחח סופשבוע מהנה לכווולם!!

NIR Y

New member
שלום

ואמא שלך **** סתם שלא תרגיש שלא יורדים עליך

sopermen1

New member
לא ממש חדש...

קניתי היום את את ANIMALS ואני מתכוון לשמוע אותו עוד מעט... מקווה שיהיה טוב... בלי הרבה ספקות :)

wish i was here

New member
שלום סופרמן

תשמע חוץ משיפ,שהוא השיר המפורסם והמצליח ביותר באלבום,גם את PIGS(three different ones) שהוא אהוב עליי לא פחות משיפ....האזנה נעימה ! :)

למעלה