שרשור חדשים ~ !

RaVeN IYI

New member
^0^ חדשה דסו~

X.X וזהו.. אממ.. אור צ'אן ^^" נכוע שלא אכפת לך שהצטרפתי? ~חיבוק~ תקבל אותי יפה >0< כי אם לא, אני אשלח בך את הנעל שלי באייקון! ^.^ נממ.. וזהו ~אוהבת~ ניא~ ^.^ אויאסומי או משהו דסו~ ~תמונע~ כי גמני סוגדת לג'ינג'ים
XD למרות שקיו יותר בישי ^0^ X.X וסליחה על ההתפרצות. או משהו. X.X לא ישנתי ניא~ ישבתי לצפות בבליץ' כל הלילה אני נאצית, אני לדעת. ועכשיו אני ללכת לקרוא פיק או משהו X_X ג'ה.. ותיהנה עם טארו היום ^0^ X.X זהו.

A K I R A

New member
שלום לכולם ^^

אני חדשה כפי שאתם רואים ורציתי לשאול אם יש קבוצה שמתרגמת את הסדרה לעברית תודה לעונים

cRitiCaL KitTy

New member
חדשה!../images/Emo76.gif

טוב סופסוף הגעתי לפרק העדכני אז אני מצטרפת רשמית לפורום!(כבר השארתי כמה הודעות...) אני רוני בת 14 עייפה... תראו! יצאתי רוקיה!--->

Hinamori

New member
ברוכהבאה !!1

ובוקרטוב לכולם ^^" היטסוהינה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~ ^ס^

JeeChan

New member
הייי DDDD: ברוכה הבאה

לשאלתך כרגע אין שום קבוצה שמתרגמת את הסדרה לעברית S:

coral chan

New member
ברוכית!! 333=

יאי! את השניה היום שאני אומרת לה ברוכית! XD ממ..אפשר לינק לקוויז הזה?

Jifannit

New member
רונירונירוני!

למהההה הלכת? >: טוב שחזרת, בכלמקרה D: וגםוגם אני יצאתי רוקיה :p שתינו קשוחות ומאגניבות, הא?
נו, או שלא, בכלמקרה :X אוך, יש לי מחלה שאני אוהבת לזבל לאנשים את השכל ולהספים ^-^ ניחא. ברוכית! D:

cRitiCaL KitTy

New member
יא!../images/Emo76.gif

ברצינות? מישו שם לב שלא הייתי? אוי כמה חביב
אממ פשוט הייתי טיפה אובססיבית עם הבליץ'...(10 פרקים ביום וזה פשוט כי הייתי צריכה לחכות...) הכי קשוחות ומאגניבות!(וחמודות! רוקיה קאוואי!) יו! לי יש את אותה המחלה! איזה צירוף מקרים משעשע! וכמובן: תוווודה!

Jifannit

New member
רוקיה../images/Emo99.gif

בטח ששמו לב. אני עוד זוכרת את מי שזאת לא הייתה שקראה את הניק של כ"קריסטל קיטי" XD אני גם רוצה מרתון :< אני אכין לי לסוכות 15 פרקים ביום<: צריך למצוא לזה חיסון אומשו O.O

cRitiCaL KitTy

New member
דאיסקה!!!../images/Emo76.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי זה כלכך הצחיק אותי!!!!!!!!!!! מרתונים זה הכי טוב! נגמר לי מה לראות אז אני עכשיו מורידה טונות של סדרות חדשות...(הייתי אובססיבית על בליץ' ועל פמא... פמא סיימתי בליץ' אני מחכה...) עכשיו התחלתי אובססיית נארוטו... אני כבר בפרק אממ 8... רק תחשבי שאת הכל ראיתי היום... חחח(עדיין לא נרגעתי מקריסטל קיטי...) אבל למה חיסון? למה להרוס משו טוב? זה כמו למצוא חיסון לצינון... אה רגע...

Jifannit

New member
כיף לך >:

גם רוצה להיות אובססיבית על פמ"א! על בליץ' כבר אובססיבית D: חיסון לצינון XD

Violettecat

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

התאקלמות נעימה! אני אתי,בת 18 ואני אדומה ! (מצטערת הייתי חייבת להזכיר את זה) מקווה שתהני איתנו! ^____________^

cRitiCaL KitTy

New member
XD תודה!../images/Emo76.gif

וואי כמה שעות לקח לי לקלוט למה את מתכוונת בזה שאת אדומה...XD(באקה דסו...) איזה תמונה מתוקה!!!

למעלה