ברוכה הבאה 3>
V Violettecat New member 11/10/05 #26 ברוכה הבאה ! ../images/Emo13.gif יש קבוצה שמתרגמת את המנגה של בליצ' לעברית,אבל אני חושבת שהפרוייקט של תרגום האנימה די תקוע.
ברוכה הבאה ! ../images/Emo13.gif יש קבוצה שמתרגמת את המנגה של בליצ' לעברית,אבל אני חושבת שהפרוייקט של תרגום האנימה די תקוע.
C coral chan New member 11/10/05 #29 ברוכית! 3= יאי! את הראשונה שאני אומרת לה ברוכית! ^.^ איצ'יגו חושב O: -->
A ashkelonis brother New member 9/10/05 #3 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif ממממ בוקר טוב לכולם איזה כיף זה לישון עוד שעה... בעצם מזה משנה אני יכול לישון כמה שאני רוצה ... ולמה רק ג'ניג'ים.. מה עם מישו כזה למשל ? ->
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif ממממ בוקר טוב לכולם איזה כיף זה לישון עוד שעה... בעצם מזה משנה אני יכול לישון כמה שאני רוצה ... ולמה רק ג'ניג'ים.. מה עם מישו כזה למשל ? ->
J JeeChan New member 9/10/05 #4 היי רייבןןןןןןןןןןןןןןן צ'אן DDDDD: ברוכה הבאה לפורום שלנו DDDD: אני מבטיח להנות עם טארו ואם אני אמצא משהו של אנימה בזול לקנות לך גם כן אחד =]
היי רייבןןןןןןןןןןןןןןן צ'אן DDDDD: ברוכה הבאה לפורום שלנו DDDD: אני מבטיח להנות עם טארו ואם אני אמצא משהו של אנימה בזול לקנות לך גם כן אחד =]