שרשור חדש. אין לי רעיון.

הוא עושה לי את זה במיטה...

כשאנחנו רואים סרט וכמובן שאני נרדמת ואז הוא פתאום אומר משהו כמו "ידעתי שהוא ירצח אותו" בהתלהבות ואני קופצת מתוך שינה ואומרת "כן כן!גם אני ידעתי" בלי שיהיה לי מושג מה בדיוק ידעתי... ספינינג זה ממש לא משעמם (טוב, נו, זה יכול להיות משעמם אצל מדריכים משעממים... אבל אז פשוט צריך להחליף מדריך...) אבל בהתחלה כואב הישבן (עובר אחרי כארבעה שיעורים ואפשר גם להקל על הכאב שבשיעורים הראשונים בעזרת "כרית ג´ל" מסיליקון לריפוד המושב שקונים בכל חנות ספורט)ולפעמים נורא קשה מבחינת סיבולת לב ריאה (אבל הכושר עולה בקצב מדהים תוך כמה שיעורים) אז יש אנשים שנשברים לפני הזמן ומפספסים משהו נורא נחמד לדעתי. בכל מקרה בהצלחה ותספרי חוויות!!!

רסקיו רמידי!

סתם... בדרך כלל הכלבה שלי, או לכתוב ביומן. אם זה לא משהו שנובע מבעלי (מה שדי נדיר) אז הוא מרגיע אותי- מחבק ומלטף. והכי חשוב- בכי טוב תמיד עוזר...

לעמוד מתחת לזרם מים פושרים-חמים

בענים עצומות. טלויזיה עם כוס קפה ותוכנית טובה...וכמובן בעלי - אם לא הוא זה שעיצבן אותי...

dorlim

New member
דורון, דורון ושוב דורון

בעיקר ע"י הצגת אותם דברים (או אנשים) מלחיצים באופן גרוטסקי וע"י פינוקים שונים (אתמול לדוגמא זכיתי למסג´ לאור נרות ולאחריו אמבט מלא מלחי אמבט ושמנים ריחניים
) ולבד - אמבטיה חמה (גם מקלחת ארוכה מספקת את הנדרש)

Ronnie*

New member
לצאת לצעידה בחוץ...

אני נורא אוהבת לצעוד לבד. זה ממש מנקה את הראש... וגם - ללטף את החתול שלי (עד שהוא מחליט לנשוך, לפחות). וגם אורי, כמובן, שיודע תמיד להוציא את העוקץ מהעצבים שלי ולהצחיק אותי.

למעלה