שרשור חדש ... מקצועות

shuky63

New member
יש מערכון של גדי יגיל

בו הוא מספר כיצד הפך ממוהל לשוחט(לאחר שהתחילו לרעוד לו הידיים והוא הוציא כמה ינוקות מבריתו של אברהם אבינו)ומשוחט לנהג באוטו של חברה קדישא(לאחר שתוך כדי עבודה כשוחט נפלו לו בלי להרגיש חלקי בשר לכיס של הסינר ובערב כשגילה את זה כבר מכר לאיטליז ותרם את הכסף למשפחה נצרכת-המשפחה שלו)

giba70

New member
חנוך לוין גם הולך?

הקוסם ב"לנסר את אשתי גם אני יכול". "פקחים וחבלנים" (הכוונה למחבלים) - יש כמה קטעים.

royfr

New member
קודם כל , ברכות לפורום

עכשיו אני מקווה שזה תופס לפתיל הזה, אז קבלו את: פסטיבל הזמר לעוסקים מורשים של דני סנדרסון. בין המשתתפים: הטייס - יהושע ססנה הנגר - אפרים לייסט נהג המונית - צביקה ספיישל.

האגס 1

New member
העם היום זקוק

לטייחים! הטייח, הסייד והבנקאי ב'חסכו ואמצו' של הגששים, המוסכניקים וקלרצ'ו הקבלן הרומני - 'המוסך', ואם מורה לגנבים נחשב למקצוע, אז זה חלקו של שייקה אופיר בשרשור... ובל נשכח עוד מקצוע: "ספרים מקצוע נקי, ספרים מקצוע מכובד, ספרים מקצוע המחר".

רענן111

New member
עוד

הצלם, המציל, איש המכס, הקבלן, עובד מחלקת התברואה, כולם - גדי יגיל

hefetze

New member
נא לא לשכוח את הטבחים

שיח טבחים של הגשש ויש גם מערכון שלם של מדריך לקללות לפי מקצוע (אם אני לא טועה של שייקה אופיר) ומה עם כל סנדלר מכון הנעל... מוכר בבוטק התחת גם נחשב?

royfr

New member
קללות לפי מקצוע זה

משה'לה תהילימזייגר - הידוע כ...דן בן אמוץ

Houndour

New member
וגם ../images/Emo79.gif

מגוון המקצועות השונים בהם התנסו פיקסל'ה וציגל'ה: מנתחים בארבע ידיים, נציגי חברת "מחבוא למטמון", נערות ליווי

למעלה