שרשור חדש "קצת על עצמנו"

שרשור חדש "קצת על עצמנו"

אמנם רובנו מכירים מפרום קודם , אבל בכל זאת יש כאן גם חברים חדשים ולכן אני מתחילה פה שרשור שיספר קצת על כל אחד מאיתנו . אז ככה: אני רויטל נשואה ללירון מתאריך 23/08/01. בת 24.5 לירון 26 אוטוטו. אנחנו גרים בראשון בדירה שקנינו 4 חדרים , וכמובן משלמים משכנתא.... אני מנהלת חנות מחשבים בראשון יחד עם 2 אחים שלי .(מחפשים דחוף עובדת אם מישהו מכיר אשמח מאד לשמוע). לירון קצין בקבע חיל האויר. כייף לנו , ואנחנו מאושרים עד הגג. כייף לי בפורום שלנו- ואני שמחה שפתחנו אותו ושהוא מצליח . אוהבת אתכם רויטל

תמרה*

New member
ירון ואני נשואים מה- 22/5/01

ומכירים מה- 31/12/00. (הכרנו בצ´ט באינטרנט, כמו שכבר סופר בעבר...) בני 28 וקצת (ירון "זקן" ממני בשבועיים) אני רואת חשבון, כרגע עובדת כחשבת בחברה קטנה ירוני יושב בבית וחורש לבחינות לשכת עורכי דין. גרים ברמת גן בדירה קטנה וחמודה מגדלים את בוני - כלבת שיצו מהממת, ולא מבינים איך חיינו בלעדיה (כולם אמרים לנו - חכו עד שיהיה לכם ילד...) אוהבים מאוד לבשל,בעיקר ביחד, וכמובן אוהבים לאכול (בקופסה במקרר במשרד שלי יש מרק קובה, שירון ואני הכנו בשבת ויצא מעולה)

לי27

New member
לימור וערן נשואים מה-22.01.02

השבוע זה יוצא בדיוק חודשיים אני בת 27 וערן כבר ממש זקן -31 גרים ברעננה בדירה שכורה. מכירים מה-26.10.00 שזה עוד לא שנה וחצי אפילו. נפגשנו בבלינד דייט. (טוב לא בדיוק בליינד כי קיבלנו תמונות במחשב מהחברים ששידכו ביננו). מתוך יוזמה של חברה מאוד טובה שלי שרצת שבעלה יהיה בבית יותר (ערן הוא מנהל שלו) ובעלה רצה שאני אפסיק לשרוץ אצלהם כל הזמן
הם גם דרשו 10% מהצקים.. עובדים בחברות היי-טק, על סף פשיטת רגל. אני מתכנתת והוא ראש צוות בכיר.
שנינו מחפשים עבודה כרגע כי כנראה שמאוד בקרוב כבר לא יהיה לאן ללכת בבוקר.. וזהו, כן וגם אנחנו מאוד אוהבים לאכול ולבשל כל אחד בנפרד וגם ביחד. הניסיון האחרון היה ביום שבת הכנו "עוגת שוקולד עשירה" עם חצי קילו
שוקולד מריר שבושל בסיר כפול וטבע במים. אבל קנינו חדש ועשינו שוב ויצא פיצוץ. (המתכון מהתוכנית של משה כהן)

תוכי

New member
חיים ואני נשואים מ- 27/08/01

ומכירים מ- 22/12/99 הכרנו דרך שידוך שעשתה משהי שעבדה איתי ושחבר שלה עבד עם חיים אני מנהלת חשבונות בחברת היי טק וחיים חשמלאי רכב (מתקין אזעקות ואיתורנים וכו´) גרים בדירה שכורה ברמת גן חיים אוהב מיסטיקה ואני את המטבח (לומדת סוג 3 ואני גם חשבת שכר) מחפשים דירה בפ"ת וזהו בקיצור ולעניין זהבית

אתי@

New member
אתי ורונן שטרודל ../images/Emo60.gif

7 שנים ביחד, הכרנו בצבא (רונן עזר לי להתחמק מעובודות רס"ר) ומאז אנחנו צמודים
... התחתנו ב- 10/10/01. אני בת 25 וחצי, רונן בן 27. אני תוכניתנית, רונן תוכניתן ומנתח מערכות. אנחנו גרים בחולון בדירה שקנינו והבילוי העיקרי שלנו בחודשים האחרונים, הוא צפייה בסרטי DVD במערכת הקולונוע הביתית שלנו, וגם הסתובבויות בלתי פוסקות בחנויות של דברים יפים לבית
לעניות דעתנו יצא לנו בית ממש יפה... וגם אנחנו מאוד אוהבים לאכול, אבל פחות לבשל...

שמופית

New member
אנחנו נשואים מ 09.01.02

אני שירי, בת 30, כרגע מובטלת לאחר שפוטרתי מהעבודה, חודש לפני החתונה. תמיר בן 26, מתכנת מחשבים וראש צוות במשרד. הכרנו בעבודה, בהתחלה יצאנו בסתר בלי שאף אחד מהמשרד ידע, וכשראינו שזה רציני, "גילינו" לכולם... אנחנו ביחד כבר שנה וחצי ועדיין לא מעכלים את הזמן... מרגישים כאילו הכרנו אתמול. אנחנו גרים במושב ליד נתניה ומתכננים לבנות בית קטן ונחמד במשק.

pumpkin

New member
פמפקין והגיניג´י

נשואים מחנוכה , שנתיים קודם הכרנו באומן 17 בירושלים , אני הגעתי למסיבת חנוכה באיחור והוא בדיוק יצא להוריד את הסוודר ,וסידר לי כניסה חופשית , רקדנו ומאז אנחנו ביחד. שניני בסה"כ בני 25 , הוא עובד בתור מפקח בניה בפרויקט שווה בהחלט , אני עובדת בחברת מחשבים. אנחנו קמים כל יום ביחד ונוסעים לעבודה מוקדם , ובד"כ גם חוזרים ביחד , וזה ממש כיף כי זה מגדיל את הזמן שלנו ביחד. גרים בדירה מקסימה שקנינו עוד לפני החתונה. pumpkin , זה השם חיבה שלי בבית , ולכן אני מרגישה ממש נח איתו בתור שם משתמש.

הילית*

New member
וקצת עלינו...

בני 30. אני בוגרת תואר שני במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית בירושלים ועובדת כמנהלת מחקר. הוא, בעל תואר שני ברוקחות מהאוניברסיטה העברית (ודוקא יצא שהכרנו בת"א ולא בירושלים...) ועובד כרוקח. יחד 3 וחצי שנים ומתוכם 7 חודשים נשואים. גרים בבית חמוד צמוד קרקע, שכור בפריפריה וחולמים על בית משלנו....וגם על יותר חופש...

רחלי1

New member
אנחנו ../images/Emo26.gif ../images/Emo132.gif../images/Emo23.gif../images/Emo132.gif

אני בת 28, הוא בן 34. יחד שנתיים, מתוכן נשואים 4 חודשים. גרים בשכירות בתל אביב ומחפשים מקום ירוק להשתכן (ולהתמשכן) בו. הוא במוסיקה, אני באינטרנט. הוא חמוד נורא, אני לפעמים גם. הוא עונד עיני איזמרגד, אני מעפעפת באישונים חומים. קוראים לו איתן, ולי קוראים רחלי. ואנחנו נורא מתאימים....

fila

New member
ואנחנו................./images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני(fila)ושמעון הכרנו לפני 4 שנים- כשהייתי סטודנטית לפסיכולוגיה והוא נהג משאית .התחתנו ב- 30.8.01 . מאז , הוא עדיין נהג משאית ואני מנהלת היבוא בחברה מאוד גדולה. גרים במושב ליד נהריה בבית שאבא שלי - המקסים והאהוב נתן לי כמתנת חתונה (אוהבת אותך אבא)
אגב שנינו עובדים באותה החברה.... וגם הכרנו בעבודה אני בת 26 וחצי והוא בן 35, הוא מקסים ורומנטי......... שנינו אוהבים מאוד לבלות כל רגע פנוי ביחד במסעותיי האובססיביים בקניית נעלים ותיקים והאמת שעכשיו גם בקניית דברים יפים לבית שלנו.... יש לציין שיש לו הרבה סבלנות לשטויות שלי אוהבים פאבים מסעדות ובילויים עם חברים בבית. אוהבים לבשל ואני גם אופה לא רע...

kisses

New member
אוקי אז קצת על עצמי

שמי ליאת בת 25 נשואה לאלון 24.5 התחתנו ב - 29.8.01 בגני דל וינו בפתח תקווה. אנחנו נכון להיום גרים בלונדון בדירה 3 חדרים שואפים לקנות בית משלמים כמובן משכנתא. אני מנהלת חברת שמוכרת בקבוקי תינוקות ובנוסף בשעות הפנאי מנהלת חשבונות אלון עובד בבנק צרפתי בבורסת המתכות. כמו רויטל גם אנחנו מאוד מאושרים ולומדים יום יום לאהוב אחד את השניה יותר. אוהבת ותמיד פה בשביל כולנו ליאת

אופה3

New member
אז אני בקי האופה ובעלי אבי

אז ככה שמי בקי ואני בת 24 עוד חודשיים, ושם בעלי אבי והוא בן 29 התחתנו ב - 00-11-13 באולמי השרון בכפר סבא, ואנחנו מכירים כבר שבע שנים מה - 1/5/95 מתוכם רק שנה וחצי נשואים אבל גרים ביחד קרוב לחמש שנים מתוכם ארבע וחצי אצל חמותי בבית עם שני אחים של בעלי. אני מנהלת רשת מאפיות של בנאדם פרטי בשם לחם הכפר, ובעלי עוסק בתשתיות מחשבים וכל מה שקשור לזה אנו גרים בבית שרכשנו בכפר סבא וכמובן שמשלמים משכנתא שנינו אוהבים לבשל ולהנות מהחיים, והכי הכי אוהבים להיות אחד עם השני כרגע אנו נמצאים בטיפולי פוריות ומקווים בפסח לקבל רק בשורות חיוביות. כל הכבוד על הפורום הזה, מאוד מקווה שאצליח ליצור פה חברות עם אחרים והפורום ממש ממש עשר, מרגישה כמו בבית השני שלי, ממש כייף לקרוא את מה שאתם כותבים ואת העצות שלכם ישמתי חלק מהעצות למתנות תודה. ממני האופה

אתי@

New member
שיהיה לכם המון בהצלחה בטיפולים

מחזיקה לכם אצבעות...

אופה3

New member
תודה תודה על העידוד ועל קבלת הפנים

יייוווווואאאאאאאההההההה, איזו קבלת פנים, תודה רבה, גם על האיחולים וגם על החזקות אצבעות, ממש פורום חם פה תודה תודה אתם עשר

fila

New member
../images/Emo57.gifבהצלחה

הכל אפשרי חברה טובה שלי היתה בטיפולים במשך שנתיים עכשיו היא בהריון- תאומים - בן ובת

תוכי

New member
שיהיה המון בהצלחה../images/Emo41.gif../images/Emo102.gif../images/Emo20.gif

יש לי אחים תאומים בני כמעט 13 שהם מהפרייה

הילית*

New member
שולחת לכם הרבה ברכות להצלחת

הטיפולים ומאחלת שעם האביב הקרב ובא, המסמל פריחה והתחדשות תבוא גם פריחה ברחם שלך...

dandushx

New member
פעם ראשונה שלי פה , מתפקדת ../images/Emo70.gif

דניאלה בת 27 , בעלי בן 29. נשואים מיוני 01 . אני לקראת סיום לימודי תואר שני במיקרוביולוגיה באוני´ ת"א ובעלי מהנדס אלקטרוניקה בחברת הייטק. גרים בת"א בשכירות כי הדירה שקנינו במודיעין כרגע בבניה ותיהיה מוכנה בעוד משהו כמו חצי שנה עד שנה . בקרוב נתחיל לשלם משכנתא (באוגוסט) כי עשינו דחיית משכנתא כדי שלא יצא לנו יחד עם שכר דירה. אנחנו גם מאוד רוצים להרחיב את המשפחה , אבל נתקלנו בקשיים ולכן אני די פעילה בפורום שכן -פורום פוריות. רוצה בהזדמנות זאת לברך על הפורום החדש - זה רעיון מצוין לפורום

למעלה