שרשור חדש "קצת על עצמנו"

אתי@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

וגם לכם בהצלחה בדרך להרחבת המשפחה...

dandushx

New member
תודה על קבלת הפנים החמה../images/Emo39.gif

הרחבת המשפחה לצערי תתעכב בשל בעיות שלא אפרט כאן. בכל מקרה תודה על איחולי ההצלחה . דניאלה

shelycat

New member
אנחנו.....

עמית ושלי נשואים מאז 8-8-01 עמית יחגוג במאי 26 אביבים ואני חגגתי החודש 25 חורפים. שנינו סטודנטים נצחיים חובבי החייים הטובים שמסרבים להתבגר. מאוהבים עד הגג כבר עוד מעט ארבע שנים (במאי). נפגשנו ב"טעות" דרך חבר משותף שידע ששנינו מחפשים את אותו הספר ומאז שניפגשנו כל אחד עם הספרים שלו ביד ידענו שזו סוף הדרך ואנחנו נישאר יחד לכל החיים.

maz

New member
ואנחנו...

אני רחלי, הוא גיא, אנחנו בני 28 (אני יותר, הוא פחות). הכרנו בטיול במזרח ומאז אנחנו ביחד כבר שנתיים וחצי, מתוכם נשואים חודשיים כמעט (24.1.02). גרים בדירת קרקע במרכז ת"א עם שני חתולים + חתולי חצר שלפעמים מחליטים להיות חתולי בית. ועכשיו אנחנו מתכננים את הטיול הגדול לדרום אמריקה (שששש... הבוסים בעבודה עוד לא יודעים).

קצת על..

אוריאל מעוז נשוי מערב ראש השנה לאריאן. שנינו בני 32. אמא שלה היא המאסטרית של אמא שלי לרייקי, וכך הכרנו. כיום אנו מטפלים ברפואה אלטרנטיבית רפלקסולוגיה, שיאצו, ארומטרפיה, רייקי, תאום מגנטי, יעוץ רוחני, שליחי טמי"ר, זן טארוט של אושו. בקיצור ... החיים יפים... אור וטוב אוריאל מעוז

יעלי2

New member
ואנחנו

שירי ועמית. בני 30 ו 28 (עוד מעט) בהתאמה. הוא עובד כמנהל מחלקת אינטרנט בחב´ ביטוח ואני משווקת מחיצות אקוסטיות. הכרנו לפנ 5 שנים ברדיו הסטודנטים של קול ישראל. התחתנו ב 14/2/02 ובשבת אנחנו טסים לירח דבש ועד אז סופרים את הדקות. גרים בחולון בדירה שכורה ומתחילים לברר על דירה משלנו.

סרינה

New member
מנצלת את ההזדמנות להגיד שלום ../images/Emo140.gif

אני מסתכלת מהצד כבר הרבה זמן, אבל הפעם לא התאפקתי... אני חדשה בפורום הזה, אבל "ותיקות" פורום חתונות אולי זוכרות אותי. אנחנו יואב (28) וסמדר (27). היכרנו במסיבת פורים לפני ארבע שנים כמעט - אני הייתי מחופשת לבחורה משנות ה-20 והוא היה גברת
ת (באמת!). אז אחרי שהשווינו שמלות
, התאהבנו מאוד מאוד, ועד היום אנחנו חיים באושר גדול בירושלים המופגזת, וחולמים לעבור לבית משלנו בצפון. הוא עובד בהיי-טק ואני כותבת את התזה (שתיגמר במהרה בימינו). התחתנו ב-24.6.01, ובזמן האחרון גם אנחנו מתחילים לחשוב על הגדלת המשפחה (בלחש, שהדודות לא ישמעו). וזהו. הפורום מקסים ושימושי, ואני מקווה להיות פעילה יותר בעתיד. נשיקות, ס.

סיגל2

New member
עכשיו תורנו

אנחנו סיגל ואילן, התחתנו ב- 30.10.01. אני עובדת כעוזרת אדמיניסטרטיבית בחברת היי-טק ואילן כמהנדס בחברת תקשורת. הפרוייקט עכשיו לאחר החתונה הוא הדירה החדשה שקנינו והמעבר אליה בעוד כשלושה חודשים וכרגע אנו מתכננים איך היא תיראה אחרי שניכנס אליה.

רחלי1

New member
ברוכה הבאה, סרינה ../images/Emo140.gif

לא הכרנו קודם, אבל נחמד מאוד להתוודע עם שובך
תהני לך מאחוות הפורום, ושיהיה לך חג שמח
רחלי

הדסים

New member
ואנחנו...../images/Emo66.gif

הדס ואמיר בני 29 , התחתנו בערב ט"ו באב 3/8/01 גרים בשכירות בת"א עם קלרה הכלבה המתוקה שלנו... אני מפיקה בתחום טלויזיה והוא צלם סטילס. וכל רגע יחד מרגש מחחדש...

rozar

New member
שלום לכולם!

זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום כלשהו בכלל ודי נהנית. מאוד משמח לקרוא דברים של אנשים מאושרים. אני בת 24ת נשואה לגיא בן 30. התחתנו בקפריסין כי אני מה שנקרא "לא מספיק יהודיה" והוא פשוט לא אוהב את המוסד הזה. אבל היה ממש כיף. אנחנו מכירים רק 10 חודשים (אבל כשזה זה רואים מיד) והתחתנו ב- 7/3/2002. ויש לנו חתול סיבירי חמוד ודג באקווריום.

maz

New member
נדמה לי שאתם הכי "טריים" כאן. לא?

ועוד משהו - שמתם לב כמה בעלים בשם גיא יש כאן?

rozar

New member
בוקר טוב!

כן, אנחנו נשואיים בדיוק שבועיים... כנרא שהשם הזה היה פופולרי בתחילת שנות ה-70. שמתי לב שבזמן האחרון יותר ויותר שמום שפעם היו רק של בנים נותנים עכשיו גם לבנות. זה נכון או שנדמה לי?

ניצניצ

New member
אנחנו../images/Emo23.gif

ניצן ואמיר. 4 שנים יחד אני בת 26 והוא בן 35 (כמעט) אני מהנדסת תעשיה וניהול והוא מהנדס חשמל (
+
) גרים ברמת גן בדירה שכורה
אוהבים לבשל
וחולמים לחזור לניו זילנד
*חוצמזה כבר שבוע שלא הייתי פה והתגעגעתי. ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים ובהצלחה למנסים...

למעלה