שרשור חדש של העלאות, כדי שלא יאבד

meital91

New member
ביצוע כזה חמוד כל כך אהבתי

התנועות ידיים הוסיפו וגרמו לי פשוט לחייך...והשירה כרגיל מדהימה!!!!

meital91

New member
זה כזה יפה לראות את הקהל שר איתה

לדעתי זה סיפוק ענק לראות שכולם מכירים את השירים האלה בע"פ, חלקם(כמוני)ממש גדלו עליהם,במיוחד על "הכבש השישה עשר" שהיא הייתה שותפה בביצועו. לכן היה לי די מוזר לראות את "הגן סגור" בביצוע די רוקיסטי כזה מאד שונה מהמקור,אבל מאד יפה! שוב תודה!!

lia לייה

New member
מממ... חבל שעוד לא נולדתי אז,

מה זה היה בא לי בטוב להיות בהופעה כזאת
כל ביצוע יותר כיפי מקודמו. היא פשוט מקסימולה.

lia לייה

New member
אגב, ירון בכר פשוט קלידן מטורף!!!

איזו נגינה- פשוט פנטזיה שהייתי רוצה להגשים

lia לייה

New member
האמת שבכלל לא הקשבתי למלים ../images/Emo8.gif

הקשבתי לו לפני השנ"צ שלי = ממוסטלת נורא, כך שהדבר שבלט לי בעיקר זה הלחן. אבל לא מצאתי את המלים בשירונט כשניסיתי, יש אותן איפשהוא?

lia לייה

New member
מוזר.. טוב נו, נאזין היטב ../images/Emo13.gif

אני הכי אוהבת שאני מקשיבה לשירים , ויום בהיר אחד נופל לי האסימון לגבי מה המלים אומרות, ממש פתאום. דיברתי על זה עם אחותי והיא אמרה משהו נכון בעיניי, שיש מלים שאת מבינה רק אחרי חוויות שאת עוברת. למשל את "הפנים שבפנים". שבוע שעבר הקשבתי אחרי ריב גדול עם אמא שאמרתי לה הרבה דברים לגבי עצמי... באותו לילה הקשבתי לשיר והתחברו לי הרבה דברים

meital91

New member
הלחן בהחלט נחמד אך המילים די עצובות...

אתה לא תאהב אותי אף פעם,קשה הפרידה וכו',יש איזשהיא אי התאמה בין המילים ללחן כי הלחן עליז ושמח אבל המילים עצובות. חוץ מזה שזה סגנון שונה לגמרי משירים אחרים,ליהודית יש בהחלט מגוון רחב של סגנונות. שיר יפה והלחן ממש קצבי ונחמד

ToMeTiN

New member
הסוף קצת שמח:) זה הסגנון של "בוא לריו"

כל השירים בו נכתבו ע"י ג'ורג'י בן (רובם גם הלחן) ותורגמו ע"י יעקב גלעד. אאל"ט הנגנים באלבום הם הנגנים המקוריים של ג'ורג'י בן. אין לי מושג מה התמונה ברקע.

lia לייה

New member
יש שתי שורות שמזכירות את אצלי הכל בסדר

"אם אין אהבה בוערת אז אין אהבה אחרת.." ו- "אהבה בוערת לא נגמרת אבל אתה לא תהיה אחרת"

למעלה