שרשור חדש של העלאות, כדי שלא יאבד

meital91

New member
פחד שיר יחסית לא מוכר אך מדהים הנפלא בו שהוא

גם עוצמתי וגם רגיש בעת ובעונה אחת המילים מדברות על פחד שלא נותן לנשום,מחשהו מאד רגיש הרבה חרדה,ובביצוע שיראה גם עוצתי מאד אך גם רגיש מאד,רק יהודית יכולה:)מדהים!!

lia לייה

New member
יה... מאיזה אלבום השיר הזה?

לא מכירה אותו
איזה כייף להקשיב לשירים שלא מכירים. ההבעות פנים שלה הורסות, בכלל בכל ההופעה הזו היא נראת קצת שונה מבדרך כלל, יש בפנים שלה מן רוגע אחר - היא גם מנפחת את הנחיריים לפעמים מה שלא שמתי לב בהופעות אחרות, היא נראת קצת מעופפת כזו - וזה מה זה מתוק

"עד לאן שהלב לוקח"...

איך שאני אוהבת שהיא עושה את השיר הזה בהדרן... תותחית על!!! תמיד כל הקהל על הרצפה כשהיא נובחת

meital91

New member
וואי טיול בשדירה חחח:)איזה שיר מצחיק

גם כשהיה את המצעד נראה לי הייתי בין היחידים שדירגו אותו,השיר הזה כזה תיאטרלי מצחיק אין מצב לא לחייך כשרואים אותו. שיר על סיטואציה כזו פשוטה וכזה מצחיק. תודה רבה רבה לך tometin

והחתיך עם הקוקו....

אחחחח זה צוף פילוסוף האגדי מתיסלם... שהיה פעם קרוב משפחה שלי... והוא מדהייייים

lia לייה

New member
שלא ייגמר ../images/Emo10.gif

הופעה מדהימה, בד"כ קשה לי להתחבר דרך המסך אבל אני ממש מרגישה דרך הוידיאוים. (אהבתי את הצילום של הניגון בגיטרה)

meital91

New member
ככה נגמרה ההופעה?איזו הופעה מדהימה וואו!

בהחלט אחת הטובות שלה...ביצועים מדהימים

lia לייה

New member
מלים לקה פנה...

הוא כבר לא אוהב אותי כמו פעם והוא לא יאהב אותי אף פעם קה פנה, קה פנה.. אהבה בוערת לא נגמרת אבל אתה לא תהיה אחרת קה פנה, קה פנה.. אהבה שאבדה יותר לא אדע לא אדע יפה ממנה היא הייתה וכבר איננה כמה שחבל גדול יותר הצער הצער בלב כמה שכואב עמוק הצער, עמוק הצער. הוא כבר לא אוהב אותי כמו פעם והוא לא יאהב אותי אף פעם קה פנה, קה פנה.. אהבה בוערת לא נגמרת אבל אתה לא תהיה אחרת קה פנה, קה פנה.. אהבה אבודה, קשה הפרידה אם הוא לא מתגעגע אני לא אבכה עליה כמה שעצוב חשוב יותר הרגע הרגע הבא יש לי שוב סיבה לשיר עוד פעם, לשיר עוד פעם. הוא כבר לא אוהב אותי כמו פעם והוא לא יאהב אותי אף פעם קה פנה, קה פנה.. אהבה בוערת לא נגמרת אבל אין ולא תהיה אחרת קה פנה, קה פנה.. קה פנה... (לא מצאתי פירוש לקה פנה - קה זה "מה", פנה אין לי מושג!)

ToMeTiN

New member
איזו השקעה:) תעלי לשירונט.

השם של השיר בעברית זה קיפנה, ניראה לי שיעקב גלעד השאיר את המילה כי היא מסתדרת במוזיקה:)

lia לייה

New member
כן את זה הבנתי ../images/Emo8.gif אבל מה הפירוש בספרדית?

את יודעת? ומי כתב את המלים המקוריות והלחן? (נראה לי שצריך את כל הפרטים האלה כדי לשלוח לשירונט..)

ToMeTiN

New member
אין קשר ביני לבין ספרדית

אבל הword מראה שזה - sorrow, distress, grief מילים ולחן - ג'ורג'י בן גירסה עברית - יעקב גלעד

למעלה