שרשור-חוויות מנתיבות..?

שרשור-חוויות מנתיבות..?

ב2 מילים..... סוף העולם. ובקצת יותר, היה באמת טוב. אחת ההופעות היותר כייפיות.

נתיבותיק.

כי גם לי היהודים הרסו ת'חיים [לא לפני שהם התישו אותם]
אממ. הביצוע ל"הזמן שלך" אחד ה-ביצועים. סוף העולם
"אממ... אני לא כל כך זוכר, את מבינה אותי..." אממ. קינסלר - היה באמת כיף לראותך חתיך... אדם - פשוט... טיפה בים.
ניר, עדי, אדווה - פשוט...
וזמי... - עוד ארון אחד :) ענבר - אני יכולה לנהוג [בקול מכוער+יד על הפנים] ספיר - הצלמת הקולית והמגניבה שלנו. בהצלחה עם הכרטיס... עמרי ויפית - היומיים האלה פשוט היו חיוך אחד גדול... תודה. [קשה להתרגל למשהו אחר עכשיו...] די. לא לעשות הופעות עכשיו עד יוני, מנוחה. מסכן התינוק, גם חירש, גם פג... למה להוסיף חטא על פשע? קיצור - לישון... [איף! חפרתי |את-חפירה|]

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי, קרעת אותי! "למה להוסיף חטא על פשע?" וואי. כפרעלייך.

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

היה טוב.. האנשים שהיו שם היו העיקר של הטוב הזה.. וההופעה עצמה, הייתה בסדר גמור..... (לא הייתי כל כך מרוכזת....אז אין לי ממש חוות דעת על ההופעה..) אבל! זאת ההופעה הראשונה שבה באמת באמת ממש נהניתי בשירים של אורית.משו הזוי.. יאלללללללה.יהיה בסדר.

היה מעולה. ../images/Emo13.gif

קימבנתי לעצמי חתיכת מקום, ויצאו תמונות מעולות. באמת שקשה לי לבחור איזה להעלות, כי צילמתי המון. סוף העולם, היה כל כך במקום. הפלייליסט לפי הסדר : תעזור לי גניבה הזמן שלך הבלוז אינטרמת סוף העולם you gotta אלה טיפה בים
ובהדרן עוד ארון. בלי ג'קי. כמה הזוי. גיא היה חמוד כמו תמיד
, עם דניאל הפסקתי לדבר כמו שצריך סוף סוף, והיה פשוט מעולה. וואי, אני לא מאמינה שאין יותר הופעות בזמן הקרוב.... תמונות עוד מעט.

למעלה