שרשור-חוויות מנתיבות..?

The Kinslayer

New member
היה מעולה!

אנ'לא יודע, למרות שההופעה הייתה כעיקרון סתם, ממש נהניתי בה. ההופעה הייתה ההופעה הכי טובה שהייתה שם. מסקנות מההופעה:
מוש צריך להפסיק לעשן סמים.
ענבר צריכה להתחיל ללמוד להתשתמש במצלמה
זהו. ספיר התמונה מוקדשת לך באהבה!

חחחחחחחחחחחחח התמונה קורעת!!!

וואי, הקטע עם מוש הכניס אותי להלם טוטאלי שלא ידעתי איך להגיב עליו
. וענבר צריכה ללמוד, הא?? אתה יודע מה קרה בסוף?? דורון מחדר תקשורת ביום ההופעה: "כן כן, זו סוללה חדשה. הרגע הוצאתי אותה מהאריזה, לא צריך להטעין אותה!" ענבר: "מה אכפת לך.. אני אטעין ליתר בטחון. ויהיה מה שיהיה." דורון: "לא לא, באמת שאין צורך, אין מצב שאין שם סוללה" + עוד העפות בסגנון. היום אני באה לחדר תקשורת, אלי (אחד אחר): "מן הסתם שלא הייתה לך סוללה... אמנם זו באמת סוללה חדשה שקנינו לפני יומיים, אבל השתמשנו בה כל ערב יום העצמאות... איך ציפית שהיא תהיה מלאה?" אני: "
!!!!!!!!!!!!!!!111111 " כוסאמאמאמאמק. הפעם ה100 שזה קורה לנו.

וואיי נתיבות!!!

כל מסעי התחיל בכך שאני נסעתי לבארי,ושם הלכתי לנירק
היה נחמד (למרות שניסיתי לישון ונירק רק רצתה לאכול אותי). בקיצור,כאשר הגענו לנתיבות,מצב רוחי עלה,כאבי הבטן עברו,והיה הראל סקאת שמאוד נהנתי. מוש היה נחמד,רק חבל שהקטע עם הסמים קצת עיקב...פעם הבאה שיעשן פשוט הרבה לפני ההופעה ולא שתי דקות לפני.... האווירה במוש הייתה שמחה (נירק,נעמה...),וכל האנשים שהיו מסביב היו פשוט מדהימים. היהודים היה נפלא,הייתה הרגשה שונה,גם כי מאז שהייתי בהופעה אני השתנתי,וגם כי הפעם הרגשתי שהיו משפטים/מילים שהם פשוט שמו את האמת מול הפנים שלי וכאילו אמרו:"ככה זה עדי.."..במיוחד בזמן שלך שהיה מדהים יותר מכל פעם ששמעתי בהופעה. הופעה מדהימה!! מלאת אנרגיות!!!מלא אנשים מדהימים והרגשה נינוחה לידם. בנה-ככ היייתי צריכה את החיבוק הזה שלא הרגשתי איזה חצי שנה,התרגשתי לראות אותך. נירק-לך אולי מגיעה התודה הכי גדולה בערב הזה-מסבילת הכאבי בטן שלי ועד הדאגה שלך לארגן לי הסעה לביצפר.עשית לי שמח בלרקוד,לשיר ולחבק.תודה. אדם-כי אתה זה אתה,ואתה יודע מה אתה בשבילי..אוהבת. נופר-התגעגעתי ככ,באמת. עמרי-אוהבת אוהבת ועוד פעם-אוהבת. נעמה-תודה לך על שנתת לי להכיר אותך קצת יותר מ"היי" ו"ביי"...את בנאדם נפלא-תהיי בקשר בובי. אדוה-החיבוק שלך,ככ מלא אהבה..תודה. וכל אלו שלא כתבתי-אני אוהבת אותכם נורא,וזה לא כי שכחתי...
ועכשיו,אחרי 6 שעות שינה במשך שלושה ימים..אני הולכת להתקלח,ולישון.

נתיבות...

ואוו הבדל כל כך גדול ממעלות שהיה חרא אגב.. אווירה אחרת, מצב רוח אחר, פשוט יותר טוב
נירקי תודה לך על הארוח היה לי כל כך כיף באמת
אדם החתיך- תודה על הסיור בבארי קיבוץ חתיך ביותר עמרי- אתה יודע שאיתך תמיד כיף לי
טובולינה- חיבוק מס' אחת בעולם פשוט
רק עוד דבר אחד.. מי הרשה ליהודים להופיע יום אחד בלבנון ויום אחד במצרים מי?
להת'...

eliavtu

New member
נראה לי...

יש להם איזו מפה על הקיר וכל פעם שמשעמם להם הם זורקים עליה חצים ואז מופיעים איפה שיש חור

פייי ...

היה טוב. האנרגיות היו מעולות וחזקות והביצועים לכל השירים היו פשוט טובים. נהנתי. ואחרי זה לילה אצל ניר
נולדנו וגדלנו.. ק-י-ב-ו-ץ
. וגם הביקור בכפר רפאל , קיצר אין כמו הדרום
.

HiLLaBahaR

New member
אחלה תמונות... חוויות...

מועתק מהרישמי... קודם כל היה חימום קצר וכיפי מאוד של מוש בן ארי... ציפיתי שהופעה מהסוג הזה ובמקום כזה תהיה די מאכזבת אבל כ"כ נהנתי... ואני ממש שמחה שהלכתי בסוף... היה שווה את הנסיעה. וכן, רק בהופעות של היהודים הקהל יכול להתפרץ ככה מעבר לגדר בהדרן ובשבילם זה יהיה בסדר... נראה שהם גם נהנו מהקרבה הזאת בדיוק כמונו... פלייליסט לפי הסדר: 1. תעזור לי 2. גניבה 3. הזמן שלך 4. הבלוז 5. אינטרמת 6. סוף העולם 7. YG2BM 8. אלה 9. טיפה בים הדרן: 10. עוד ארון נ.ב. אורית הייתה מדהימה ויש לה בטן מקסימה חחחחי יצא חרוז...

ההופעה הראשונה שלי שלהם%$%$#%

היה מדהים .כל כך!! בחיים לא נהנתי ככה בהופעה.הייתי שורה ראשונה:p התפרעתי מלאXDDD איך כאב הראש בסוף ההופעהXD בעוד ארון אחד .השיר האחרון כולם התפרצו למעל הגדר:O היה ממש כיף ודניאל ירד לנגן עם הגיטרה שלו למטה וקיבלתי מכה מגיטרה שלוXD ואחר כך הלכתי לדיברתי עם חבריי הלהקה איזה חצי שעה.חוץ מתום ואורית שאותם לקחו ישר .אז רק החלפתי כמה מילים עם תום והיה ממש מרגש לדבר איתם .הם הלהקה הישראלית שאני הכי אוהב מותר לי להתרגש מהXD וכשדיברתי עם דניאל על מטאליקה כשהם הסתפר על ידי ג'יימס הוא כזה מחייך XD ועושה כזה "זההיה רגע גדול"XD איזה חמודXD גם הקלטתי כמה שיריםO: אבל אני לא על המחשב כרגע אז מי שרוצה שאני אשלח לו במסרים או משו מאוחר יותר חח וגם בסוף פגשתי את בהמה אני כזה עושה לה "את מפורום היהודים נכון" והיא כזה מסתכלת עליי ככה: O_םאממ כן אז זה הייתי אני:p טוב חפרתי רצחXD תודה לכם על התמונות מההופעה!

Z A M i

New member
../images/Emo9.gifוואי..איך אני אוהבת את ההתרגשות

וההתבטאות של אנשים אחרי ההופעה הראשונה שלהם.. לא יודעת..זה אמיתי משו. (לכל התוהים, זה לא נאמר בציניות).

למעלה