וואיי נתיבות!!!
כל מסעי התחיל בכך שאני נסעתי לבארי,ושם הלכתי לנירק
היה נחמד (למרות שניסיתי לישון ונירק רק רצתה לאכול אותי). בקיצור,כאשר הגענו לנתיבות,מצב רוחי עלה,כאבי הבטן עברו,והיה הראל סקאת שמאוד נהנתי. מוש היה נחמד,רק חבל שהקטע עם הסמים קצת עיקב...פעם הבאה שיעשן פשוט הרבה לפני ההופעה ולא שתי דקות לפני.... האווירה במוש הייתה שמחה (נירק,נעמה...),וכל האנשים שהיו מסביב היו פשוט מדהימים. היהודים היה נפלא,הייתה הרגשה שונה,גם כי מאז שהייתי בהופעה אני השתנתי,וגם כי הפעם הרגשתי שהיו משפטים/מילים שהם פשוט שמו את האמת מול הפנים שלי וכאילו אמרו:"ככה זה עדי.."..במיוחד בזמן שלך שהיה מדהים יותר מכל פעם ששמעתי בהופעה. הופעה מדהימה!! מלאת אנרגיות!!!מלא אנשים מדהימים והרגשה נינוחה לידם. בנה-ככ היייתי צריכה את החיבוק הזה שלא הרגשתי איזה חצי שנה,התרגשתי לראות אותך. נירק-לך אולי מגיעה התודה הכי גדולה בערב הזה-מסבילת הכאבי בטן שלי ועד הדאגה שלך לארגן לי הסעה לביצפר.עשית לי שמח בלרקוד,לשיר ולחבק.תודה. אדם-כי אתה זה אתה,ואתה יודע מה אתה בשבילי..אוהבת. נופר-התגעגעתי ככ,באמת. עמרי-אוהבת אוהבת ועוד פעם-אוהבת. נעמה-תודה לך על שנתת לי להכיר אותך קצת יותר מ"היי" ו"ביי"...את בנאדם נפלא-תהיי בקשר בובי. אדוה-החיבוק שלך,ככ מלא אהבה..תודה. וכל אלו שלא כתבתי-אני אוהבת אותכם נורא,וזה לא כי שכחתי...
ועכשיו,אחרי 6 שעות שינה במשך שלושה ימים..אני הולכת להתקלח,ולישון.